Arama sonuçları: *

• Users: Treyrew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Sea Of Thieves Bluetooth Kulaklık Sorunu

Sea of thieves oynamak istiyorum ama girdiğim anda sesler kesiliyo kesik kesik geliyo, eller boştayı açtım herşeyi yaptım bir türlü düzelmiyo oyun sesi gelmiyo
  2. T

Psu Fanından böyle ses geliyor ne yapmalıyım

Kasam 2 yıllık daha yeni temizliği yaptım psu fanından 2 gündür böyle ses geliyo yağladım ve temizledim yinede geliyor ne yapmalıyımKasanın videosu
  3. T

E-DEVLET BANKA DEĞİŞİKLİĞİ

Babam emekli ve engelli, bankasını e devletten değiştirirsek, tekrardan bankaya gitmemize gerek kalıyormu imza işleri için ve bankaların sunduğu promosyonu alabiliyormuyuz, internetten değiştirdiğimiz için tekrardan yeni bankamıza gidip promosyon için başvuru yapmamız mı gerekiyor? yoksa ilk ay...
  4. T

B sınıfı direksiyon sınav ücreti

Kursa taksitle kayıt olmuştum 1.5k kalmıştı bugün beni aradılar ve 2k istediler 500tl nin direksiyon sınav ücreti olduğunu söylediler. 500tl bana çok geldi. Fazla mı istiyorlar sizce normalde ne kadar?
  5. T

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucunun kablosunu nereye takıcam

bu ucları nereye takıcam yardım edermisiniz
  6. T

Çözüldü✓ İşemcinin altına soketi takamıyorum civatanın oturacağı yer yok

Kule tipi soğutucu takıcam altı boş civata oturmuyo soketi takınca, kasada da bir şey oynuyo ana kartın altında bir yer var o mu çıktı acaba?
  7. T

İşlemcim Çok ısınıyor hava soğutma önerisi

İşlemcim ryzen 5 5600 valorantta 80 derecelere dayanıyor fpsi 250 sabitlediğimde 75 de geziyor fp hava soğutma önerisi çok acilinden
  8. T

Cuma günü Akşam Pc aldım daha uyguna Başkası Çıktı

Bu pc yi aldım 16.800 tl ye ama şu linkteki pc ucuz ve güzele benziyo yorumlarınız neler? https://www.gaming.gen.tr/urun/111057/epic-3060-intel-i3-12100f-msi-geforce-rtx-3060-ventus-2x-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  9. T

Yeni Aldığım Pc Parçaları uyumlu mu??

Bu sistemi 12 Mayısda aldım sistem sizce uyumlu mu? bir sıkıntı yaşarmıyım ? 16.800 tl’ye aldım fiyat olarakda iyi mi? sizce teşekkürler
  10. T

16- 16.5K arası pc önerisi

Merhaba pc almayı düşünüyorum ne almalıyım sizce monitörde önerirseniz yanında çok pahalı olmayacak şekilde sevinirim
  11. T

İnstagram takipçi gözükmüyor

İnatagram hesabımda reels paylaşıyorum insanlar beni takip ediyor bildirimi geliyor ama bakıyorum takip etmemiş gözüküyor bunun çözümü ne takip edip hemen çıkıyorlarmı yoksa sıkıntı mı var?
  12. T

Altyapı Binaya Geldi mi?

Haziran 2022 den beri yeni binaya altyapı bekliyorduk ekim ayında internetin sözleşmesi bitti, bugünde böyle bir şey getirmişler bu ne artık yeni paket alsak internet kullanabilirmiyiz? Dairelere kablo çekilmedi sadece binanın pano odasına koymuşlar bunu kablolar felan takılı
Geri