Arama sonuçları: *

• Users: zCurq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Yardım Belirli sitelere bağlantı sağlayamıyorum

Instagram , Steam gibi sitelere erişim sağlayamıyorum diğer arkadaşlarım giriş yapabiliyor ama bu hata sadece ev internetimizde oluyor nasıl çözebilirim? (reset tuşunu denedim modemden)
  2. Z

USB Belleği sistem görmüyor

Elimde Sandisk Cruzer Glide 3.0 USB bellek bulunuyor ama sistem belleği görmüyor. Disk yönetimi ve bir sürü usb bellek kurtarma aracı denedim ama hala görünmüyor bende içini açıp baktım ama orada sorun yok sisteme takınca usb bellek ısınıyor ama sistem görmüyor yardımcı olabilir misiniz ?
  3. Z

Lütfen beni banlayın.

Forum başında zaman geçirmekten derslerden kaldım, kız arkadaşım beni reddetti ve artık tek yüzüme bakan Donanım Arşivinden aldığım kasa oda zorla bakıyor tekerleği olsa oda gider. Lütfen beni banlayın çimenlerin hangi renk olduğunu , rüzgarın verdiği hissi ve yeni insan suratları görmek...
  4. Z

Çözüldü✓ H610M Anakart soketim nedir ?

Sistemimde hali hazırda i3 12100F LGA1700 işlemci var ama AMD işlemcilere baktığımda AM4 yada AM5 socketleri olduğunu gördüm anakartımın hangi sokete sahip olduğunu nasıl anlarım ? Anakart: GIGABYTE H610M H
  5. Z

Uygun fiyatlı kulaklık önerisi yapar mısınız ?

Uygun fiyatlı max 300 tl f/p kulaklık lazım kaliteli bir marka bilen varsa yazabilir mi ?
  6. Z

Sistem boşta olmasına rağmen fanlar çok hızlı

Sistemim boşta çalışırken bile fanlarım çok hızlı çalışıyor. Bios'dan Akıllı Fan özelliğine bakınca Normal modda çalıştığını söylüyor ama ilk aldığımda daha sessizdi bilgisayar.
  7. Z

Çözüldü✓ Mesh kasanın camını açarsam hava akışı bozulur mu ?

Başlıktada belirttiğim gibi mesh kasanın camını açarsam hava akışı bozulur mu ? Kasa: Rampage Zuko Gaming
Geri