Arama sonuçları: *

• Users: Perze
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

f/p soğutucu tavsiyesi

12400f işlemcim var ve stok fan takılı, 1500 tl ye kadar bir soğutucu arıyorum ama çok değişik yorumlar mevcut, tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler, ayrıca 2 adet laptop soğutucusu alacağım onun içinde yardımcı olursanız sevinirim kasa bu ve galiba 150 mm yüksekliğe kadar...
  2. P

10.000 TL PC Tavsiye

arkadaşım 10.000 tl ye kadar 2. el güzel bir f/p pc arıyor, nasıl bir kombinasyon olabilir, 2. el işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. teşekürler
  3. P

500 TL Civarı Mouse Seçimi

evet arkadaşlar dediğim gibi 500 tl civarında kablosuz macro yazabileceğim kullanışlı bir mouse varmı, macro programının kullanışlı olması önemli
  4. P

2 pc de 1 klavye kullanımı

evet sorum şu tam bilgim olmadığı için danışmak istedim, 1 klavye ve fare ile 2 laptop idare edebilirmiyim mesela 1 tuşa basıcam 1. laptopta o fare ve klavye aktif olacak tuşa tekrar bastığımda 2. laptopta aktif olacaklar, sorum biraz garip ama klavye ve fare yayıntısından kurtulmak için soruyorum.
  5. P

Yakın zamanda hazır sistem çıkacak mı?

merhaba arkadaşlar, abime pc almayı düşünüyorum, yakında sistem çıkaracak youtuber var mı? bilgi verirseniz sevinirim
  6. P

17 inç laptop soğutucu önerisi

eski laptop a soğutucu almayı düşünüyorum ama çok seçenek var ve birçoğunun işe yaramadığı söyleniyor, bu tarz bir soğutucu kullanan varmı önerileri bekliyorum fiyat önemli değil
  7. P

1080 p zor tercih, yardım bekleniyor

arkadaşım için monitör bakıyorum ve bu üçü arasında kaldım, daha önce kullanan yada iyi bilgisi olan biri tercih yapmamda yardımcı olabilirmi, bazen oyun bazende film dizi izlemek için kullanacak o yüzden ips panel tercih ettim...
  8. P

Oyuncu Koltuğu Önerisi

boy 1.90 kilo 127 6.000 tl ye kadar oyuncu koltuğu ariyorum, tecrübesi olan arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim çünkü daha önce hiçbir modeli denemedim
  9. P

Yardım 2 k monitör önerisi !

başlıkta dediğim gibi 2k monitör alacağım ama baya kararsızım bütçe 10.000 e kadar olabilir yardımcı olursanız sevinirim tek kriterim ıps panel olması
  10. P

Asus ROG THETA ELECTRET 7.1

daha önce bu kulaklığı kullanan oldumu acaba bende almayı düşünüyorum ama çok garip fiyatlandırmalar var https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-rog-theta-electret-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,709282258.html
  11. P

Kararsızlık Beni Bitirdi (Sistem Tavsiye)

öncelikle merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama bu ilk mesajım, çok uzun yıllardan sonra ilk defa pc alacağım ve çok kararsızım çünkü uzun yıllar bu pc yi kullanacağım,kasa için 18 bin tl ye kadar bütçem var ve parçaları kaliteli olsun istiyorum ama ne alacağıma bir türlü...
Geri