Arama sonuçları: *

1. Bekir Parlak

Kullandığım SSD bozuk mu ?

Kullanmış olduğum SSD'yi laptopumdan sökmüştüm. 1 TB nvme m2 ssd. sağlık testinde %93 gibi bir değer yazıyor. evimin interneti de gayet hızlı 1000MBPS hızı tamamıyla alabiliyorum. zaten bu SSD'yi ilk taktığım zamanlar örnek veriyorum GTA 5i indirmem 15 dakikamı falan alıyordu ancak şuan 10gb...
  2. Bekir Parlak

Amazon İade Mağduriyeti

Öncelikle selamlar. Bundan bir kaç gün önce kulaklık sipariş verdim amazon üzerinden ve yanlış kart ile aldığımı fark edip iptal ettim para iadesi yapıldı zaten ondan sonra bi kere daha sipariş verdim ve 2 gün sonra başka bir sitede daha uygununu buldum ve oradan da sipariş verdim. Amazon...
  3. Bekir Parlak

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma Fan Kablosu Nereye takılır

Öncelikle selamlar. Elimde bir tane Cooler Master 240mm sıvı soğutma var montajını yaptım ancak dikkat etmeden montaj yapmışım. Benim anakartım ASUS Prime A520M-K. Sıvı soğutmanın 3 pinlik soketini CPU fana takacağım dümdüz ancak fanlarının 4'er pinlik 2 soketini nereye takacağım bulamadım...
  4. Bekir Parlak

Sıvı soğutmamın parçası eksik

Selamlar. Geçenlerde Kadıköy bitpazarından sıvı soğutma aldı Cooler Master 240mm çift fanlı bir sıvı soğutma. Ancak üzerinde tahmin edeceğiniz üzere parçaları yok sadece LGA soket için var ve bana AM4 soket uyumlu olan aşağıda da işaretlemiş olduğum hilal şeklindeki metal parça lazım. Bu parçayı...
  5. Bekir Parlak

Gaming Mouse Klavye Önerisi

Selamlar oyuncu ekipmanların var ancak kablo sıkıyor bir zamandan sonra. Kablosuz oyuncu mouse ve klavye arıyorum mümkünse siyah. Bütçe toplam 2 veya 2.5k
  6. Bekir Parlak

GTA Online da yapılan heiste tekrar dönülür mü?

Öncelikle merhaba. GTA Online'da heist yapıyorduk arkadaşımla ve bogdan heistte glitch olduğunu öğrendik fakat bu glitch'i yapınca heist kaybolmuyordu. Ancak bir şeyleri yanlış yaptık herhalde ki görevi tekrar göremiyorum. Bu heist'i tekrar getirme şansımız var mı?
  7. Bekir Parlak

"Windows'u etkinleştirin" hatası

Elimdeki bilgisayar ile uzun zamandır Windows 11 Pro kullanıyorum. Herhangi bir problemim vs. olmadı. Bundan 1 ay önce üniversiteye gittim ve yeni laptop aldım. Laptopta Windows 11 kurdum ve evimdeki bilgisayar ile aynı Microsoft hesabı ile oturum açtım. Şu an geri masaüstü bilgisayarıma...
  8. Bekir Parlak

Bilgisayarımda virüs mü var ?

Selamlar. Forza da hile yapacaktım :D Herkesin kullandığı (arkadaşlarım dahi ) genel bi mod menü vardı vs. Ben indirdiğimde her hangi bir sıkıntı olmadı ancak oyun açıkken programı başlattığımda oyun kapanıyordu bende pgrograma girmeden oyunu açtım oyun 30 fps lerde takılıyordu normalde 100 ün...
  9. Bekir Parlak

Bu fiyata Bluetooth Dongle alınır mı?

Öncelikle selamın aleyküm. Bilgisayarda takılırken elim bi ps 4 dualshock aramıyor değil fiyatlar oldukta da fazla olduğu için kaliteli replika bakıyorum. Bunu bağlamam içinde bi bluetooth dongle a ihtiyacım var. Sizce bu tp link UB 400 alınır mı ? Ve ya gecikme yapar mı fazla? TP Link UB 400
  10. Bekir Parlak

Monitör geç açılma sorunu

Öncelikle merhabalar. Benim bilgisayarım max 7 saniyede açılıyor ancak monitör 8 9 saniye de açılıyor. Bilgisayarın açılma ekranını vs. göremiyorum ama windows açıldıktan sonra ses çıkıyor şifre ekranında ve ondan hemen sonra monitöre ekran geliyor. Ayrıca bilgisayar açık iken de tuşundan...
  11. Bekir Parlak

Forza Horizon 4 11GB ram içip açılma ekranında kapanıyor

Öncelikle hepinize merhabalar. Benim bilgisayar sistemim ryzen 5 5600g apu sistem kullanıyordum. Geçenlerde RTX 3060 Ventus 2X aldım ve sistemime taktım. Her hangi bir sorun ile karşılaşmadım ilk başta. Ondan sonra forza 4 girmeye çalıştım ancak görev yöneticisinden de bakıyordcum ne oluyor diye...
  12. Bekir Parlak

Tik Tok Live Studio ile yayın açamıyorum.

Merhabalar dostlar. Geçenlerde bilgisayarda oyun oynarken yayın açmaya karar verdim. Twitch den bir kaç saat yayın açtım ancak kimse gelmeyince bence platform değiştirmeye karar verdim. Tik Tok tan yayın açmayı denemeyi düşündüm. İndirdim her şey yolundaydı ta ki yayın aç butonuna basana kadar...
  13. Bekir Parlak

Çözüldü✓ Ekran Kartının Backplate' i ısınıyor.

Öncelikle merhabalar. Geçenlerde yeni sistem aldım. Donanım şöyle : Asus Dual RX6650XT 8gb Ryzen 5 5500 2x8 16gb RAM Bu sistemden bir hafta önce , bir yıldır kullandığım Sapphire rx6500xt 4gb vardı ve 1 yıldır kullandığım halde sadece en yüksek 65 derecelere çıktı. 65 derecelere çıktığı zaman...
  14. Bekir Parlak

2. Monitör sisteme yük bindirir mi?

Öncelikle herkese merhabalar. Sistem şöyle: RX6500XT 4GB İntel i3 1005F 16GB ram 550W Power Supply Sizce bu sisteme 2. monitörü taksam işlemciye veya ekran kartına fazladan yük biner mi ? Yoksa sadece win+tab daki 2. masaüstünü de kullanıyormuş gibi mi olur ? Cevaplarınız için...
  15. Bekir Parlak

SSD deki kalan boş alan değişiyor.

Öncelikle herkese merhabalar. Geçen 2 hafta önce bilgisayarımı Windows 10 dan Windows 11 e yükselttim. SSD de toplam 60 Küsur yer vardı. Windows 11 yaptım ( Windows değişimi ile alakalı bir problem mi bilmiyorum ) ve yaklaşık 4-5 gün sonra SSD de sadece 23 GB boş yer kaldığını fark ettim (...
  16. Bekir Parlak

Gameloop Pubg Mobile ses gecikmesi var?

Öncelikle merhabalar. Gamelooptan Pubg Mobile oynuyorum fakat ses gecikmesi ver en az 5ms bu da canımı sıkıyor. Oyunu daha öncesinde de bir çok kez silip indirmiştim tekrardan hala sorun duruyor. Bi çözümü varmıdır? Yardımınıza ihtiyacı var:D
  17. Bekir Parlak

Xbox ta indirme hızım düştü

Öncelikle herkese merhabalar. Evimde güncel olarak kullanmış olduğum internet TürkNET Gigafiber 1000mbps . Oyun indirirken 1000mb nin tamamını alabiliyorum fakat xbox' da durum böyle değil. Demin 60 - 70 mb ile indiriyordum. YouTube den bir kaç çözüm baktım uyguladım ve şuan 1mbps alıyorum...
  18. Bekir Parlak

Bu metal panoya kasa asılabilir mi ?

Öncelikle herkese merhaba. Kasamı duvara asmak istiyorum ve tahta raf vs. kullanmak istemiyorum. Onun yerine metal pano kullanmayı tercih ettim. Metal Pano Sizce bu pano ortalama 10kg lik bilgisayar kasasını taşıyabilir mi? İçimizden buna benzer bir şeyler yapan varsa bilgilendirebilir mi ...
  19. Bekir Parlak

Steamda cs go da banım var seçkin alsam kalkarmı?

Bundan bir kaç ay önce cs go da vac ban yedim ve oyuna girişim tamamen yasaklandı. Şuan seçkin alsam vac ban kalkarmı. Hesabı kullanabilirmiyim sizce?
  20. Bekir Parlak

Bilgisayarımı kapattığımda klavye ışıkları vs. açık kalıyor

Youtube den bir çok videoyu izledim fakat uyguladığım halde her hangi bir şey değişmiyor. Biosa giriyorum advanced sekmesine gelim apm bölümüne gelip ''Erp Ready'' (Enable S5) konumuna getiriyorum fakat bilgisayarımı kapattığımda klavye ve kulaklık ışığı halen açık duruyor. Yardımınıza ihtiyacım...
Geri