Arama sonuçları: *

• Users: Masterjey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Masterjey

Yardım CS2 Girerken ekran donuyor

Cs2 girerken bilgisayarın ekranı komple donuyor ama sesler geliyor acer nitro 16 4050 amd ryzen 7735hs laptopum var
  2. Masterjey

Win11 search çalışmıyor yeni konu açtım lütfen oradan cevaplayın halen çözülmedi

Arkadaşlar arama çucuğu çalışmıyor ara ya basıyorum tıklanıyor ama yazma olmuyor herhangi yazı ayzılan bir yere tıklandığında bi çizgi yanıp söner ya o bile çıkmıyor anlamadım internette 2-3 video izledim windows gezginine reset attım olmadı hizmetlerden search i aç akapa yaptım yine olmadı...
  3. Masterjey

Yardım Ram eklemesi için öneri

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-7-nesil-ryzen-7-7735hs-rtx4050-6gb-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html Gördüğünüz gibi Asus tüf A15 Ryzen 7 7735hs RTX 4050 laptopum var içinde 8 GB DDR5 ram var ve ben bunu 16 daha ekleyip 24 yapmak istiyorum destekler mi yada olur mu 8 + 8 FPS i...
  4. Masterjey

Çözüldü✓ İndirim bugün bitiyor ve kararsızım

HP victus 16 modelinde biraz araştırma yaptım ve fiyat performans olarak gayet yeterli olduğunu gördüm.Normalde rtx 4060 li olan sistemler 40 bin altı yok yani neredeyse. Dun story de atılan 4060 li sistem 30 bin TL ve HP Türkiye satıyor alıp eline ulaşan var mıdır acaba bugün içinde. Yada...
Geri