Arama sonuçları: *

• Users: cruzershi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Kasa Altı ve Üstü için Fan Önerisi

Sistem imzada mevcut. Kasamın altına (ekran kartının altı) ve üstüne 2şer tane yani toplam 4 tane fan almak istiyorum bilgim yok fanlarla alakalı. RGB olmasına gerek yok performasnlı olsa yeter.
  2. C

İthalatçı garantili PS5 alınır mı?

Merhaba hali hazırda 4070 super sistemim var. TV'den yatarak oyun oynama gibi bir düşüncem var. TV ile pc arasındaki mesafe fazla taşımak vs çok uğraştırıcı olur. Bende PS5 bakmaya karar verdim. İthalatçı garantiyle bilkom garantili arasında 10k kadar fark var. Hayatımda hiç konsol kullanmadım...
  3. C

5700x kırık pin görüntü gelmiyor

Sogutucuyu cikarirken oldu sanirim suan goruntu alamiyorum onemli bir pinmiydi acaba
  4. C

4070 Super için 1080p işlemci tavsiyesi

Şuanda 5700x işlemci kullanıyorum bazı oyunlarda 2k dsr açarak kullanıyorum. Bazı AAA oyunlarda darboğaz olmazken bazılarında oluyor. Warzone gibi oyunlarda her türlü darboğaz yiyorum. Uzun süreli kullanım için 1080p de kalmayı düşünüyorum. Ddr5 geçmek istiyorum bütçem işlemci için 10k civarı...
  5. C

ASUS RTX 4070 Super Dual vs Asus RTX 4070 Super Dual Evo

Merhaba kasım indirimlerinden faydalanıp 4070 süper alıp uzun süre kullanmak niyetindeyim. Bu yüzden bütçemin el verdiğince parça kalitesi ve sessizlik konusunda model arayışındayım. Aklımda bu iki model var evo olan 2000 lira civarında daha ucuz bu iki modelin arasında soğutma fan sesi vb...
  6. C

3000 TL civarında klavye önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/424783/asus-rog-strix-scope-ii-rog-nx-snow-switch-rgb-kablolu-turkce-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.47 Bu klavyeyi almak istiyorum geri ödemeyle 2900 civarına geliyor 3kya kadar önerebileceğiniz klavye var mı tam boy olsun istiyorum
  7. C

İnternet dalgalanması-gitmesi

Speedtest sonuçlarım bunlar indirme pingim çok yüksek değil mi? Sorunuma örnek vermek gerekirse youtube gibi sayfalar geç yükleniyor. Twitch yayınları ilk 2-3 saniyesi oynuyor sonra donuyor 144p alsam bile bu sorun devam ediyor. Oyunlarda paket kaybı vs olmuyor ama lolden örnek vermek gerekirse...
  8. C

25.000-30.000 TL arası telefon önerisi

Telefon almayı planlıyorum aklımda Samsung S23 var bu fiyat bandında başka önerdiğiniz başka modeller var mı acaba?
  9. C

Öneri B550 Anakart Önerisi

İmzamdaki sisteme hem 32gb ram yapmak için hem de pci 4.0dan yararlanmak için B550 anakart almayı düşünüyorum. Eski kullandığım 5500 işlemci ve şuan kullandığım anakartı satacağım 4-6 arası anakart önerileriniz var mı?
  10. C

IPS 1080P Monitör Önerisi

Bütçe 4000-5000 lira arası 1080p 24 inc IPS monitör arıyorum şu 2 model dikkatimi çekti bunlardan hangisini önerirsiniz ayriyetten bu fiyat aralığında önerdiğiniz başka modeller var mı...
  11. C

5700x için f/p soğutucu önerisi

Merhaba soğutucular hakkında bilgim yok 5700x için 900-1500 lira civarı soğutucu önerir misiniz? Anakart: Gigabyte B450M-K Kasa: Vento vg20a
  12. C

İşlemci ve hava soğutma hakkında yardım

Merhaba öncelikle sistemimi yazayım; İşlemci: Ryzen 5 5500 Ekran kartı: RX 6700XT Anakart: Gigabyte B450M K RAM: 2x8 3200MHz Corsair Vengeance PSU: FSP 750W 80+ Kasa: Vento VG20A 1.İşlemci yükseltmek istiyorum fakat DDR5 sisteme geçecek bütçem yok. Aklımda 5700X veya 5800X var. Bu işlemciler...
  13. C

PCIE x16 3.0 destekli GTX 1060 3GB x2 3.0'da çalışıyor.

Merhaba ekran alıntısında görüldüğü gibi x2 kullanabiliyorum en fazla neden olabilir? Çözümü nedir? Anakart: H110M4-C2H
Geri