Arama sonuçları: *

• Users: prmGARDi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

30.000 tl bütçeli laptop önerileri

merhaba arkadaşlar 30k civarında bütçem var ve laptop almak istiyorum. Laptop piyasasından çok uzağım önerebileceğiniz hangi marka modeller var. çok fazla oyun oynamam öyle arada sırada, istediğim özellikler özellikle işlemci ve ekranı bu fiyat bandında iyi olsun, kronik sorunu olmasın mümkün...
  2. P

Araba içi ön ve arka kamera tavsiyesi

merhaba arkadaşlar arabam ford fiesta 2015, arabam için araç içi önü ve arkayı gösteren kamera almayı planlıyorum ama pek bilgim yok, tavsiye ettiğiniz güzel kamera önerileriniz nelerdir? istediğim özellikler hem ön hem arka kamerası olsun, içinde azda olsa dahili bataryası olsun(kontak kapalı...
  3. P

Max 2000tl civarı mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar zamanında ucuza aldığım asus rog strıx impact 2 faremin tekerlek sistemi bozuldu.(hafif dokunduğumda bile kafasına göre yukarı aşağıya kaydırıyor) Bunun için yeni mouse almayı planlıyorum. bütçem en fazla 2000tl civarı(ama mümkün olduğunca düşük fiyat olursa o kadar iyi olur...
  4. P

Yardım cs2 test davetinde bağlantı hatası

merhabalar cs2 ilk dağıtıma çıktığımda rankım yoktu ondan gelmemişti bende o gün rank açtım bugün ise işten geldiğimde cs2 test daveti geldiğini gördüm, ama kaydolurken hata veriyor başına gelen veye çözüm önerisi olan? yaklaşık 3-4 saattir böyle kaydol dediğimde 6 7 sn yüklenme ekranı geliyor...
  5. P

11-12 bin tl civarı robot süpürge öneriniz?

merhabalar 11 bin tl civarı bildiğiniz iyi robot süpergeler nelerdir ?
  6. P

eczane (şirket) üzerine sıfır araç bilgi

merhaba arkadaşlar eczane üzerine sıfır araç almayı düşünüyoruz ama bu vergi muafiyeti , işleyiş hakkında hiç bir bilgim yok, acaba şirket üzerine araba alım prosedürleri nasıldır? ne önerirsiniz, gerek araba gerekse bu işler hakkında hiçbir bilgim yoktur. düşündüğüm araba fiat egea sedan( tabi...
  7. P

r5 5600 için cpu soğutucu öneri

merhaba arkadaşlar yeni sistemime cpu soğutucu almak istiyorum, stok fan ile çoğu oyunlar 80 civarı sıcaklık oluyor. Bu konularda hiç bir bilgim yok tecrübemde yok, önerdiğiniz soğutucunun takılış videosuda varsa atarsanız sevinirim. bütçe 500tl civarı(ama çok mecbur kalırsam 1000tl civarınada...
  8. P

16.5k için bu sistem iyi mi, öneriniz var mı?

merhabalar arkadaşlar, 16 bin civarı bütcem mevcut çoğunluk oyun oynamak için arıyorum. Biraz araştırdım ve bana göre haqqus-xt sistemi buldum sizce bu fiyata iyi mi yoksa daha iyisi mevcut mu? not:sistemde kasa değişimi yaptım gt301 kasası mevcut, psu ise 650 w. Aşağıya resmini atacağım...
  9. P

14-15k arası önerdiğiniz hazır sistemler neler

merhaba arkadaşlar 14-15 bin tl civarı önerebileceğimiz hazır sistemler neler ? yanında 1080p en az 144hz monitörde alacağım. uzun zaman sonra bilgisayar alacağım güncel durumları hiç bilmiyorum.
Geri