Arama sonuçları: *

• Users: schuma_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. schuma_

VXE R1 bu fiyattan tercih edilir mi?

Sorum başlıkta belirttiğim gibi. Ürün 1300 TL. Kablosuz bir mouse arıyorum yorumları vesaire güzel olduğu için ilgimi çekti. Bana aman aman özellik lazım değil daha çok singleplayer-hikayeli oyunlar ve günlük kullanım için düşünüyorum. 1500’e kadar önerileriniz varsa onlara da açığım
  2. schuma_

RX 6800 vs 3080 İKİLİSİ ARASINDAN TERCİH

QHD monitör ile kullanacağım. Daha önce hiç AMD ekran kartı kullanmadım o yüzden tecrübem yok. Yakın paralara siz hangisini tercih ederdiniz? RX 6800 16G - 3080 12G versiyonu. İçimden bir ses biraz daha zorlayıp 4070’e kay diyor ama bilemedim. Parça olarak da 7500F, B850 Gaming Plus (Seneye x3d...
  3. schuma_

ASUS TUF GAMING VG27AQ3A TERCİHİ

Bu monitörü almayı planlıyorum. Eksi veya artı olarak bahsedeceğiniz yönleri var ise öğrenmek isterim. 9K üstüne çıkmayacak şekilde başka öneriniz var ise onlara da açığım. Genelde oyun, dizi, film tarzı şeyler için kullanacağım
  4. schuma_

RX 9070 GRE hakkında

Herkes kart Çin’e özel diyordu ama Tayvan ve Hong Kong’ta da çıkmıș. Bizim bölgeye gelişi ile alakalı bir bilgi sahibi olan var mı? Veya gelir mi? Fiyat olarak 5060Ti 16G ile aynı olur gibi duruyor bize gelirse. Performans olarak gayet iyi.
  5. schuma_

5-6K anakart tavsiyesi

Dostlar Ryzen 5 7600 ile kullanmak icin aklimda https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b650m-gaming-wifi6e-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-m-2-anakart.html bu anakart var. Yalan yok anakartlardan cok iyi anlamiyorum bu fiyata nasildir yoksa farkli oneriniz varsa tavsiye verirseniz sevinirim...
  6. schuma_

LG UltraGear 24GS60F-B

5000-6000 lira civari bir butcede bu monitor alinir mi? Renk degerleri vs nasildir? LG evde farkli urunlerde kullaniyorum servisi vb. ilgili oldugu icin ilgimi cekti ama tabii ki de onerilere acigim...
  7. schuma_

RTX 3060 1-2 yil 1080p icin nasildir

Dostlar merhaba. PC alma hazirligindayim. Normalde 5060Ti 16G dusunuyordum fakat abim elinde baya bir suredir bosta duran MSI Ventus 3060 12G modeli oldugunu soyledi. Sizce bu karti takip 1-2 yil idare edip para biriktirip direkt 2K icin tasarlanmis nvidia karta mi geceyim yoksa 3060 12G,1080p...
  8. schuma_

40K bütçeli bir sisteme en iyi gidecek GPU

Merhabalar herkese. yaklaşık olarak sadece kasanın kendisi için 41-42K gibi max bir bütçe ile toplanan sistemde alınabilecek en iyi ekran kartı RX9060XT 16G modeli midir? Sistemde bütün yatırımı ekran kartına işlemciye yapalım değil de 32GB ram, 1tb ssd vb. olduğunu da hesaba katarsak 5060Ti 16G...
  9. schuma_

Bu parçalar ile rtx 4070?

Merhabalar herkese, yazın kendime pc toplayacağım. 2Kda üzmeyecek sistem düşünüyorum, görseldeki temel bileşenler 4070 ile 2K’da beni rahatça götürür mü? Ekran kartı olarak farklı öneriye de açığım. Ekran kartı için 20K bütçem var.
  10. schuma_

Çözüldü✓ Rtx 2060supere öneri

merhabalar. elimde rtx 2060super var. arkadaşımdan ucuza aldım. geriye kalan bütün parçalar eksik. 25bin tl civarına ekran kartsız am5 sistem önerilerinize ihtiyacım var.. biraz uzak kaldım piyasadan.
  11. schuma_

opera gx'de hızlı başlat simgeleri çok geç geliyor

dostlar imzadaki sistemim var, opera gx'te hızlı başlata kaydettiğim logolar (ektekiler) opera'yı açtıktan yaklaşık 2-3dk sonra geliyor nasıl çözebilirim?
  12. schuma_

Borussia Dortmund yine şampiyon olamadı..

Evet konu başlıkta. Moralim çok bozuldu o yüzden pek yorum yapmak istemiyorum. Sen son haftaya kadar eze eze gel 71-71 puan durumunda şampiyonluğu ver. Söylenecek söz yok. Siz ne diyorsunuz dostlar?
  13. schuma_

papara çerçeve gelmiyor

merhabalar. tosla'dan paparaya geçmek için papara hesabı açtım. onaylatmak için kimlik bilgilerimi giriyorum, kimliğini çerçeveye resimdeki gibi yerleştir diyor. fakat çerçeve gelmiyor sildim yükledim cihaz değiştirdim halen aynı ne yapabilirim?
  14. schuma_

Ayakkabı önerisi (1700 civarı)

Geçenlerde konusunu açmıştım Blazer almıştım. 42 giydiğim halde 44 aldım o bile ufak geldi geri yolladım. Low/Mid olur farketmez Nike olursa daha iyi olur ayakkabı önerilerinizi alabilirim.
  15. schuma_

Razer Sphex V3 Small

Dostlar https://www.qp.com.tr/razer-sphex-v3-small-gaming-mouse-pad-outlet alınır mı? Normalde fiyatı 270-400 civarlarında 100lira çok büyük para değil kutu hasarı olsa da mousepad zaten önemli olacağını sanmıyorum
  16. schuma_

A320M-K'DAN BU ANAKARTA GEÇMEK MANTIKLI MI?

Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi Asus Prime a320m-k anakartım var. https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-b550m-e-4600mhz-oc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dp-d-sub-matx-anakart_u13698 bu anakartı düşünüyorum mantıklı olur mu veya başka öneriniz var mı?
  17. schuma_

bu telefondan iphone 11'e geçmeye değer mi?

Şuan vivo Y21 kullanıyorum. Alalı daha 1 yıl olmadı ama klasik androidler bilirsiniz donmalar vs. başladı. Ablamda iphone 11 var 64 gb pil sağlığı %84. Kendisi telefonunu değiştirecek sizce onun iphone'unu almaya değer mi? Pil sağlığından dolayı sorun yaşar mıyım? Oyun oynamıyorum 2 yıl civarı...
  18. schuma_

Nike SB Zoom Blazer Mid

Herkese selamlar. Dün https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-premium-kaykay-ayakkabısı-3KjHxz/DZ7587-110 bu ayakkabıyı satın aldım. Normalde Low giyerim ama Mid isteğim vardı onu da giderdim aslında :D Blazer'ı daha önce hiç almamıştım. Sizce iyi mi? Fiyatını da göz önünde bulundurursak nasıl?
  19. schuma_

televizyonn.com hakkında

Merhabalar. Şu ara çok fazla televizyonn.com konusu gördüm ve bir konu açmak istedim. Gerekli açıklamalar bu konuda toplanırsa yardımcı olur. Televizyonn.com muhtemelen dolandırıcı bir site. 6 yıllık denmesine rağmen site 11 Şubat 2023'de açılmış ve seneye sona eriyor. Ek olarak DA Forum'da vs...
  20. schuma_

Hangi Klavyeyi Tercih Etmeliyim?

Gamepower Katana mı yoksa Gamepower Calypso mu? Ogre'ye bakmıyorum bile çünkü kronik sorunları olan bir klavye. Bu klavyelerin civarında önerdiğiniz başka Red Switch klavye varsa önerilere açığım
Geri