Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım HP Victus 16 laptopta X86 Tuning Utility CPU watt limiti nasıl olmalı?

Selam arkadaşlar, Ryzen 7 6800H işlemcim için universal X86 tuning Utility üzerinden undervolt yapmak istiyorum. Bu programı kullanan var mı HP Victus 16 üzerinde önerebileceğiniz değerler nedir? işlemcim hem yorulmasın hemde çok fazla ısınıp fan açmasını istemiyorum 1 hafta önce yeni garantiden...
  2. Y

Yardım HP Victus 16 bitmeyen servis süreci

merhaba cihazımı aşırı ısınma ve pil performans düşüklüğü nedeniyle aldığım vatan bilgisayar mağazası üzerinden servise gönderdim teslim tarihi 16.09.2024 25.09.2024 de servis kontrolünde olarak gözüktü buraya kadar sıkıntı yoktur 2.10.2024 de vatanı aradım yurtdışından parça beklendiği notu...
  3. Y

HP Victus 16 garanti süreci nasıl işliyor?

Merhaba değerli dostlar. HP Victus 16-E1001NT model cihazım var. Garantimin son 4 ayı kaldı cihaz fanları aşırı tozlu dolu duruyor altına bakınca ve neredeyse alt havalandırma delikleri kapanmış. Cihazı direkt kargo ile yollamam mümkün mü? Gaziantep'te yaşıyorum. Termal macun değişimi fan...
  4. Y

HP Victus 16 pil garantide değişir mi?

14.1.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldığım HP Victus 16-E1001NT model cihazın touchpadin sağ tarafında tırnak girecek şekilde bombeli oldu kasanın pilinin şişmesinden sonra esnediğini fark ettim. Kasanın alt ortası açılmamış ama gerildiği belli oluyor. Ben cihazı garantiye göndersem Vatan...
  5. Y

İŞ YERİ İÇİN 3500 4700 TL LİK ORTA SINIF MASAÜSTÜ SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar abimin iş yerindeki masaüstü bilgisayarı yüksek voltaj dan dolayı yandı başlık da belirttiğim üzere iş yerinde işini görebilecek güzel bir sistem önerisi istiyorum fiyat bandı 3500 4700 arası çok vazgeçilmez bir şey olursa 5000 de görebilir klavye mouse ile birlikte işlemcisi çok eski...
  6. Y

HP Victus 16 SSD GÜNCELLEME NASIL YAPABİLİRİM

Başlıkta da belirttiğim gibi ssd mi nasıl güncelleyebilirim ssd markam SK hynix PC801 HFS512GEJ9X101N ama hp sürücü sayfasında seri numaramı aratınca Samsung SSD Bellenim Güncelletirmesi - sp136875 isimli sürücü çıkmakta benim ssd SK hynix PC801 HFS512GEJ9X101N ve samsung ne alaka kurduğumda da...
  7. Y

Yardım ets 2 atma ve yol yüklenmeme sorunu

merhaba arkadaşlar hp victus 16 e1001nt model notebook aldım ama ets 2 ye girip biraz oynayınca oyun anlık donup atıyor bazen yol render olmuyor ve de yolda giden araçlar uzaktan kağıt araba gibi yaklaşınca canlanıyor scs software ye nasıl ulaşıp durumu anlatabilirim işlemci ryzen 7 6800H ekran...
  8. Y

Çözüldü✓ Ryzen 7 6800H Chipset sürücümü nasıl bulabilirim ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle selam Ryzen 7 6800H işlemcimin chipset driveri nı nasıl yükleyebilirim AMD Support dan bulamadım rica etsem yardımcı olabilir misiniz :giggle:
  9. Y

hp victus 16 Yeni notebook aldım ama yardımcı programlarını bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba HP Victus 16 aldım Ryzen 7 6800H RTX3050 Tİ ama bir sorunum var cihazı soğutucu fan ile birlikte kullanıyorum cihazı kapatıp şarj dan çıkarınca soğutucu fan hala çalışmaya devam ediyor mecbur soğutucuyu da kapatmak zorunda kalıyorum ama bu benim için hiç iyi değil bazen...
  10. Y

Çözüldü✓ HP Victus ve Asus Rog Strix G15 Arasında kaldım Hangisini Tercih Etmeliyim

Merhaba öncelikle yanlış şekilde kelimeleri telaffuz edersem affola ancak bu iki model arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim https://www.vatanbilgisayar.com/victus-by-15-fa0005nt-12-nesil-core-i5-12500h-16gb-512ssd-15-6-rtx3050ti-4gb-w11.html...
Geri