Arama sonuçları: *

• Users: Ulheim11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ulheim11

IPS monitörlerde bu doğal mi?

IPS monitör kullanan arkadaşlar sizde de böyle bı kararma oluyor mu yandan bakınca üstten bakınca da aynısı oluyormuş kanalda gördüm
  2. Ulheim11

PC için Hoparlör onerisi

Rgbsiz hoparlor önerir misiniz
  3. Ulheim11

ssd de ne kadar yer boş bırakılmalı?

selamın aleyküm 2 tane 466gb ssd var pc e takılı ve 2. ssd de oyun dışında hiçbir şey yok 200 mb boş yer bırakcam problem olur mu bana olmaz gibi geliyor çünkü hiçbir arka plan uygulaması(discord,blitz,tarayıcılar,vb) yok sadece oyun dolu içerisi eğer %10 luk bir yavaşlama olursa bu benim için...
  4. Ulheim11

En iyi anti virüs programı hangisi ??

en iyi virüs silme programı nedir ustalar
  5. Ulheim11

PC'ye Virüs Bulaştı Klavye, Mouse Tepki Vermiyor Yardım

Beyler pc virus kaptı açılıyor pc ama bios a giremiyorum mouse klavye hareket etmiyor virüsü kaldırmak için elimde bir şey gelmiyor tonla verim de var nasıl kurtarcam verilerimi taktik pls
  6. Ulheim11

Ssd I doldurmak problem olur mu

Elimde 2 adet biri m2 biri sata 2 tane 466gb disk var 10gb kalacak kadar bırakmam yavaşlatır veya zarar verir mi baya bi oyun indiriyom
  7. Ulheim11

Bluetooth kulaklık ses problemi

Taotronics soundliberty 53 pro bluetooth kulaklık aldım benim xiaomi mi 8 se telefonuma bağladığımda %100 ses seviyesindeki ses şiddeti babamın xiaomi 9 undakinin %20 si kadar veriyor %50 de hiç ses alamıyorum zaten kulaklıkta değil telefonumda problem var varmi bir çözüm öneriniz Bluetooth...
  8. Ulheim11

BEYLER NASIL TAKTİK 8-)

pc ısınıyodu hop ben de mükemmel zekamı kullandım
  9. Ulheim11

Ekran kartı fan hızı ayarlanmalı mı?

ekran kartı fanlarını değiştirmek geliştiricinin o ekran kartına uygun fanı yapmasından dolayı yanlış mı olur? peki ya elimizdeki fan ın hızını değiştirirsek bir problem teşkil eder mi? örneğin abimin kasasında rtx2060 var o kadar garip bir soğutması var ki boşta 50 derecede çalışıyor çok...
  10. Ulheim11

Hangi hdd yi önerirsiniz

500gb hdd ne önerirsiniz
  11. Ulheim11

İşletim sistemi önerisi

Hangi işletim sistemi daha iyi çalışıyor hangisini kurmalıyım?
  12. Ulheim11

Bu ne kadara satılır beyler?

Aoc gk500 klavye ne kadara satılır beyler kronik bir problemi vs yok
  13. Ulheim11

2k monitör mü full hd mi?

24' bi monitör düşünüyorum 27' ve üzerinde bütün ekrana hakim olamıyorum ve göz yoruyor monitörü hikayeli oyunlar,dizi ve film gibi şeyler için kullanmak istiyorum...
  14. Ulheim11

APU ekran kartını engeller mi? besler mi?

beyler bir kasa buldum 2. el ve fiyatı tam bütçeme uygun ve özellikleri de tatmin edici fakat işlemci olarak kasanın sahibi 5600g almış bu apu işlemci ekran kartının performansını engeller mi? yoksa grafik yükünü paylaşır mı? senkronizasyon sıkıntısı yaşar mı acaba
  15. Ulheim11

Beyler bütçe 11-13k sistem önerisi

Beyler bütçemi 11-13k arası tutuyorum 13klik 11kligi %30 fark takıyorsa onu alırım öd kendim de bi sistem buldum 11k a 2.el şöyle: Ryzen 5 3600 2x8 GB 3200mhz ram 500gb Ssd Rtx2060 Alınır mı başka alternatifler e yoneleyim mi
  16. Ulheim11

Rx 6600mü? rtx2060 mı?

Örneğin 12k bütçe ile pc topladınız işlemci ve ekran kartı uyumlu birbirine darboğaz yapmiyacak bi sistem yapsanız nasıl bir sey dizersiniz bu arada bu mesajın başlıkla alakasız olması problem olur mu?? Birden fazla sorum var da :)
  17. Ulheim11

3500 TL Civarına Hangi Monitörü Almalıyım?

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/685828-801951/asus-tuf-gaming-vg249q1a_lenovo-g24-20/ Beyler kullananlar yoruma ayrıntılı eleştiri veya görüntü ss i atabilir mi görüntü kalitesi en önemli kıstas benim için
  18. Ulheim11

ekran kartı değerlendirme

ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyiz bana bellek in 8 gb 16 gb olması pek önemli gibi gelmiyor daha çok bellek bant genişliği önemli gibi geliyor çünkü efektif frekans ve bit in 8 e bölümünün çarpımından elde edilen değer olduğu için daha uygun bir nitelik gibi değerlendirmek için
  19. Ulheim11

Monitör hakkında ms yorumum

Merhaba bayanlar beyler lezbiyenler geyler bildiğimiz üzere 1 ms = 1000 milisaniyedir ve 60hz 5ms bir monitörde 1000÷60=16.66(16.66 milisaniyede 1 1hz 1 kare aldığınızı kabul edebilirsiniz) ve ms en fazla 16.66 olmalıdır. Ghosting e sebep olan şey sadece gtg ya da sadece mprt değildir her...
  20. Ulheim11

Monitor tavsiyesi istiyorum fufufufu

Monitor tavsiyesi.. 3.3.3.3
Geri