Arama sonuçları: *

• Users: Win7Multi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Win7Multi

Modding Custom ROM nasıl modifiye edilir?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/samsung-galaxy-j7-primea-one-ui-4-1-android-12-kurmak.3397249/ Bu konudaki ROM'u telefona yükleyeceğim. Ancak bazı şeyleri değiştirmem lazım. (arka plan resimleri, bildirim sesi, zil sesi, cihaz modeli,) bunları değiştimek istiyorum. J7 Prime'ın stock...
  2. Win7Multi

1000 TL Mouse Önerisi

Setup kuracağım. Bu şekilde tutuyorum. Beyaz önerirseniz sevinirim. Kalteli olsun.
  3. Win7Multi

Bu Telefon yapılır mı??

Bu benim için değerli bir cihaz. Anılarım vs oldu hatta elimde tuttğum a56'dan iyi bir cihaz. Samsung Galaxy S10+ G975F G975F/DS için Çerçeveli TFT S10 Plus Ekran Dokunmatik Ekran Sayısallaştırıcı Değişimi - AliExpress https://share.google/ZG9kUpgQzmTehSYlG Bu ekranı taktırmayı düşünüyorum...
  4. Win7Multi

Arkada hep bir işlem çalışıyor

Durduk yere imlecin yanında mavi halka dönüyor. Normal gibi gelebilir ancak çok sık olmaya başladı. Böyle 10-15 saniye sürüyor. 1.8.9 Minecraft'ta bile anlık droplar giriyor. Acaba mining virüsü falan mı? Malwerebytes ile taratıyorum bir şey çıkmıyor. AdwCleaner yükledim yine bir şey yok. Bu...
  5. Win7Multi

Hurda S10+ kaç lira eder?

Arka kapak çıkıyor, NFC çıkıyor, tuşlar yok, batarya ölü, ekran kırık (aldıgımdan beri sağ allta siyah nokta var) bir de sürekli kapağı yapıştırmaktan hep dağıldı. Kaç TL eder A56 alacağım.
  6. Win7Multi

A56 vs A36 vs Honor 400

Aileden geçme pert S10+ kullanıyorum. A56 tasarımı çok premium. Ancak Honor 400 de daha donanımlıymış. Bir de A36 var bana yeter dediler. Hangisi Samsung mu Honor mu? Genellikle Minecraft veya PUBG oynarım. Ama performans ve pil ömrü benim için önemli. Çok fotoğraf çekmem zaten çeksemde annemin...
  7. Win7Multi

Samsung Galazy A56 İyi mi

S10+ kullanıyorum. Ekran kırık, arka kapak çıkıyor, tuşları yok, bataryası az gidiyor, arka kapağı açıldığı için içide gitti. Kısacası hurda oldu. A56 benim için tavsiye eder misiniz? Kamerası vs. nasıldır? S10+ mı daha iyi A56 mi? Bütçe: 17-18 bin. Bide bize mağazada oppo reno 13 önerdiler o nasıl?
  8. Win7Multi

YT Kanalımın Gidişatı Nasıl?

https://www.youtube.com/@MandalinaGames Reklam Değil! 14 Yaşındayım. Çoz uzun video atamıyorum çünkü zorlanıyorum. shorts atıyorum çoğunlukla. shortslar bazen kaliteli oluyor bazen dandik. bazen 30 bin izleniyor bazen 200 falan. (bin değil düz 200) ilk başlarda prim kasarak shorts atıyordum ama...
  9. Win7Multi

Minecraft mod paketi önerisi

Oyunun mekaniklerini, hikayesini, seslerini vs değiştirecek bir mod paketi arıyorum. Dawncraftı denedim ama olmadı hatta TLauncher indirip hazır kurdum ama bu sefer de dünya oluştururken dondu kaldı. Hatta yapamayıp öyle sinirlendim ki faremi kırdım. Güzel bir mod paketi öneriniz var mı?
  10. Win7Multi

Acer Nitro 5 AN515-58-52KA FPS Sorunu

Laptopta arayüzde kullanırken hiçbir sıkıntı yok ancak iş oyunlara gelince PUBG'de 50 FPS vermekte. CS2'de bile kasmakta. Minecraft'ta 32 chunk yapınca 50 FPS veriyor(normal mi bilmiyorum çünkü zaten Minecraft optimizasyonu kötü) BeamNG.drive Ultra grafiklerde 30-40 FPS. Normalde testlere baktım...
  11. Win7Multi

700 TL Mouse Önerisi

700 lira param var. Logitech G203 almayı düşünüyordum ancak sorunlu olduğunu gördüm internette. 700 liraya kronik sorunu olmayan ve kaliteli olan bir mouse önerebilir misiniz? Veya G203 alınır mı? Tutuş şeklim böyle: Bir de kablolu mu kablosuz mu?
  12. Win7Multi

Windows Defender silinirse güvenlik güncellemeleri işe yarar mı?

Biliyorsunuz ki bilgisayarı en çok yoran programlardan bir tanesi Windows Defender. NTLite üzerinden silersek güvenlik güncellemeleri işler mi?
  13. Win7Multi

Windows 10'un desteği kesilince Windows 11'e geçmeye gerek var mı?

Biliyorsunuz ki Windows 10 desteğinin bitmesine 9 ay var. Destek bitince kullanmaya devam etmek riskli mi? Yani bence değil ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Ben olsam Windows 10 kullanmaya devam ederim. Windows 11 hantal. Yani güvenlik açığı olsa bile ben zaten hiç virüs vb...
  14. Win7Multi

Oyun oynamadan duramıyorum

Bilgisayardan oyun açmadan duramıyorum. Mesela eve geldiğimde ilk işim bilgisayarı açmak oluyor. Ders yapamıyorum. En çok oynadığım oyun Minecraft oldu, oyun rüyalarıma giriyor. O l*net olası oyunu açmadan duramıyorum. Bilgisayarı aldığıma pişman oldum. Birkaç sorum olacak: 1. bilgisayarı...
  15. Win7Multi

Acer laptop fanından ses gelmeye başladı

Sınavlar olduğu için laptopu kutusuna kaldırdım. Bugün açınca fandan "vuuu" diye ses geldiğini gördüm. Videosu: Bu normal mi? Laptopu alalı 1 ay oldu. Garantiye versem değişim yaparlar mı? Daha yeni cihaz tornavida görmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım? Önceden yoktu.
  16. Win7Multi

Dersleri Dinleyemiyorum

Bende çocukluktan beri hiperaktive ve dikkat dağınıklığı var. İlaçların çoğunu denedim ama bütün ilaçlar yan etki yapıyor. Dersleri hiç dinleyemiyorum özellikle matematiği. Matematik sınavında boş kağıt veriyorum. Çocukluktan beridir zaten matametiği beceremem. Matemetiği dinlemek istediğim...
  17. Win7Multi

Acer Nitro 5 AN515-58 ne kadar götürür?

https://www.trendyol.com/acer/nitro5-intel-core-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-6gb-rtx4050-dos-15-6-gaming-laptop-nh-qlzey-006-p-741177835 Bu cihazı aldım. RTX 4050 6 GB 140W. Intel Core i5 12500H. 512 GB SSD. 16 GB RAM (tek slot). Cihazdan memnunum oyunlarda çok iyi. Bazen ara sıra arayüzde kasıyor...
  18. Win7Multi

Valorantı Çok Kötü Oynuyorum

Aimim çok kötü, dönemiyorum, mouse zaten çok kötü. Eskiden 25 kill aldığım maçlarda şimdi Max 5 kill alabiliyorum. Yeni bilgisayara geçince hiç oynayamamaya başladım. Aimimi nasıl daha iyi yapabilirim? Artık bıktım. Arkamda adam beni vuruyor ben daha 5 saniye sonra dönüyorum.
  19. Win7Multi

30 Bin Laptop Önerisi

Maksimum bütçe: 30.000 Bu ikisi arasında kaldım. Bunlar alınır mı? https://www.trendyol.com/acer/nitro5-intel-core-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-6gb-rtx4050-dos-15-6-gaming-laptop-nh-qlzey-006-p-741177835 Ekran kartı 140W. https://app.hb.biz/GHqXYk74Je7b Bununda 75W. Ama bu 13. nesil. Sizce hangisi...
  20. Win7Multi

Virtualbox Sanal Makine Açılmıyor

Bugün VirtualBox kurup denediğimde bu hatayla karşılaştım: neden kaynaklı?
Geri