Arama sonuçları: *

• Users: Mkann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mkann

Gaming kulak içi öneri

kulaküstü kulaklıktan sıkıldığım için kulakiçi kulaklık alacağım öneriniz nedir
  2. Mkann

Harici mikrofon önerisi

merhaba normal kulaklıktan sıkıldığım için harici mikrofon önerisi alabilir miyim bütçem çok fazla yok ortalam 3 bin civarı masaya sabitlenen cinsten olursa daha da güzel olur şimdiden teşekkürler
  3. Mkann

Microsoft fly simulator 2020

merhaba bu oyuna başlamak istiyorum da sizce alınır mı, gerçekçiliğini biliyorum ve biraz da olsa merakım var öğretici videolar ile öğrenebilir miyim
  4. Mkann

27 inç ekran için monitör tutacağı

27 inç için monitör tutacağı önerisi verir misiniz. bütçe problemim çok yok, önceliğim aktif kullananlar olursa çok memnun olurum
  5. Mkann

Moza R5 hakkında bilgi

Merhabalar moza r5 almak istiyorum aktif olarak kullanan veya daha önce deneyimlemiş birileri var mı
  6. Mkann

Türk telekom rezaletiği

yaklaşık 1 haftadır internetim günde 30-40 kere kopuyor saniyelik olarak bazen bu arka arkaya 5-6 kere dahil oluyor. Hatta bu yazıyı yazarken bile 4 kere koptu. Müşteri hizmetlerini her aradığım da sözlükten bakar gibi hep aynı şeyleri söylüyorlar türk telekom kunllanıyorsanız bu sizin de...
  7. Mkann

Ethernet kablosu tavsiye

https://www.hepsiburada.com/ugreen-cat8-25gbps-2000mhz-orgulu-ethernet-kablosu-1-metre-pm-HBC00005SIH2Q internetim 50mb bu yeterli olur mu hiç bilgim yok önceliğim kısa olması
  8. Mkann

İphone 16 pro kılıf.

merhaba iphone 16 pro için karbon kılıf arıyorum ama trendyol veya hepsiburada gidi sitelerden değil. Bildiğiniz butik tarzı siteler var mıdır
  9. Mkann

Bilgisayardan ses gelmiyor

durup dururken böyle oldu ve hiç bir şekilde ses gelmiyor hd realtek'i tekrardan kurmayı denedim hata veriyor
  10. Mkann

Bf1 açılmama problemi

böyle bir problem yaşıyorum bf1 açılmıyor ne yapmam gerekiyor
  11. Mkann

İcloud kilit problemi

icloud kiliti kaç günde açılıyor böyle bir mesaj geldi karşıma
  12. Mkann

Esimden fiziksele geçiş

şuan ki telefonumda e sim kullanıyorum ama telefonum icloud kitlendiği için herhangi bir mesajı falan göremiyorum fiziksele geçerken ki süreç nasıl oluyor ve e simi iptal etmek için ne yapıyorlar
  13. Mkann

16 pro icloud problemi

merhaba şifremi unutmamdan kaynaklı telefonu bilgisayar üzerinden sıfırladım ama icloud şifremi hatırlamıyorum ve icloudumu kitledim herhangi bir apple servisine kutu ve fatura ile gitsem açabilme şansları var mı, ve mailime giriş yapamıyorum e sim kullandığım için yarın fiziksele dönüp maile...
  14. Mkann

İphone 16 icloud problemi

merhaba şifremi unutmamdan kaynaklı telefonu bilgisayar üzerinden sıfırladım ama icloud şifremi hatırlamıyorum ve icloudumu kitledim herhangi bir apple servisine kutu ve fatura ile gitsem açabilme şansları var mı yoksa illa zorlu center'a mı göndermek zorundayım
  15. Mkann

Detroit become human kontrol sorunu

ilk klavye ile oynamaya çalıştım ileri gitmiyor sağa gitmesini istiyorum geriye gidiyor, dualsense 5 ile yapıyorum herhangi bir tuşa basmadığım zaman geriye gidip duruyor oynamaya çalıştığımda ise ileriye gidip bir yerden dönmek istediğim zaman tekrardan geriye gidiyor kontrolleri bu kadar zor...
  16. Mkann

Başka hangi oyunları alabilirim?

İndirimden aldıklarım şunlar; Cyberpunk Mad Max Detroit Hogwarts Legacy NFS Unbond hala yaklaşık 25 dolara yakın steam bakiyem var ne tavsiye edersiniz
  17. Mkann

Steamdan başka ne alabilirim?

Bunları düşünüyorum artı olarak hogwars legacy aldım başka tavsiyeniz var mı ea sports fc'yi öylesine aldım arada girip 2-3 el maç atarım diye
  18. Mkann

Steam'dan oyun önerisi alabilir miyim?

sonbahar indirimleri varken biraz oyun stoklamak istiyorum bugün sadece hogwars legacy'i aldım önerebilceğiniz oyun var mıdır konu vs farketmez aklınıza hangisi gelirse
  19. Mkann

1TB M2 SSD Önerisi??

bütçem 2500 civarı şuan 3 tane depolama alanım daha var ama yetmiyor ne yazık ki o yüzden m2 tavsiyesi alabilir miyim
  20. Mkann

Çözüldü✓ Sata SSD önerisi alabilir miyim?

Soru ekte ki gibidir şuan 3 depolama alanım var ama ne yazık ki yetmemeye başladı 1tb uygun fiyatlı veya 2tb'de olabilir öyle ahım şahım bir şey istemiyorum hdd'den hızlı olsun yeterli benim için
Geri