Arama sonuçları: *

• Users: suusperia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

AMD 7800x3d sadece 8 çekirdek gözüküyor FPS drop oluyor

Arkadaşıma amd 7800x3d işlemci ile pc topladık. Ekran kartı 5080 sıvı soğutma deepcool L520 MOBO : Asroc x670pg 32 GB ram var İşlemci denetim masasında 8 çekirdek 8 sanal çekirdek olarak gözüküyor ama 8 16 olması lazım ve 2k oyunlarda 300 fps lerden bi anda 80 90 lara düşüyor işlemci dar...
  2. S

2x8 farklı ramleri birbiri ile en iyi şekilde uyumlu nasıl çalıştırırım?

Biraz önce XGP nin 3200 mhz cl 16 lık bir Ramini aldım taktım. Normalde benim pc de cl 15 2133 mhz 8gb bir ram vardı. (sonradan onu da değiştireceğim şuanlık 16 olması için 1 tane alabildim) 3200 mhz Ram i 1. ram slotuna taktım 2133 olanı da 3. ram slotuna taktım. Şuan ikiside pc düzgün bir...
  3. S

Dalee-2 de credisi olan bir arkadaş yarım edebilir mi

DALEE-2 de Fazla kredisi olan bir arkadaş bir resim büyütme işlemi için yardımcı olabilir mi ?
  4. S

Sata m2 ssd pcie de çalışır mı?

Arkadaşlar elimde böyle bir m2 ssd var. Bilgisayarım hp z240 work station. Bu ssd yi taktığım zaman görmüyor. internette biraz araştırma yaptım ama pek bir şey bulamadım. Sanırım sata m2 ile pcie m2 farklıymış bendeki sata m2. aynı slota giriş yapabiliyorlar hatta bendeki ssd yi pcie ile çalışan...
  5. S

Anakartım ssd mi görmüyor

Arkadaşlar pc (mümkünse hp pc ) biosundan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. PCI3 m2 ssd dönüştürücü aldım. Fakat pc ssd yi görmüyor. ssd yi başka bir bilgisayarda denedim çalışıyor dönüştürücüde de sıkıntı yok ama bir türlü ssd yi pc ye algılatamadım
  6. S

pc m2 ssd dönüştürücü görmüyor

Arkadaşlar, Dark pci express m2 ssd dönüştürücü aldım x1 yuvasına düzgün bir şekilde taktığım halde pc ssd yi görmüyor neden olabilir sizce
  7. S

Ekran kartı alacağım elimdeki sisteme göre ne almalıyım

Arkadaşlar 2200 tl bütçem var. Ekran kartı almak istiyorum. İşlemcim Xeon e3 1245 8gb ram 400W psu var. Ayrıca klavye kulaklık mouse ışıklı falan. 1050 ti ve rx570 arasında kaldım. 1050 ti 75 W Rx 570 150 W olarak yazıyor teknik özelliklerde. rx570 alsam psu yeterli olur mu? Ayrıca 2200tl...
Geri