Arama sonuçları: *

• Users: hamzaaaaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

MacOs , hackintosh hakkindi bilgisi olan varmi

Appstoreya oyun çıkaracağım ama bunun için bir macbook lazım Hackintosh indirip kursam sıkıntı yaşarmı Bilgisi olan yazılımcı abiler soru işaretimi giderebilirmi lütfen
  2. H

BYNOGAME den ak47 skini alıp steamde satmak mantıklımı

Beyler skin bu : https://www.bynogame.com/tr/oyunlar/cs2-skin/ak-47-legion-of-anubis-field-tested-p16376 bynogame de 35 dolar steamde ortalama 46 dolara satılıyor 45 dolara satsam 10dolar kar ederim 2 doları steame gitse 8 dolar kar mantıklımı sizce çok bilmiyorum trade mantığını sistem bu...
  3. H

Steam itemleriyle nasıl para kazanılır

beyler bynogame de biraz bakiyem var item al sat yada başka nasıl taktikler var nasıl para kazanılıyor
  4. H

AMD AFMF 2.1 DENEYİMLERİNİZİ ANLATIRMISINIZ

merhaba arkadaşlar afmf 2.1 deneyimlerinizi anlatırmısınız fsr kare oluşturma gibimi acaba fsr açınca 80 fps gösteriytyor oyun ama kesinlikle 80 fps degil oyun acaba afmf 2 de bu hissayat cidden 80 fps mi yoksa 40 mi
  5. H

Rx5600xt ve 3050 8Gb takas mantıklımı

5600xt im var ama baze sürücü çöküyor 3050 ile kafa kafaya takasa girmek mantıklımı sizce oyunlarda çok ahım şahım bi fps farkı yok dlss için değermi
  6. H

Beyler bilgisayar 1 fps ye düşüyor?

lan normal bi şekilde valomu yada pubg mi oynuyorum fps birden yerlere iniyor hani bilgisayar şak diye kitlenir 'cızzzz' diye ses cıkarır ya onun gi bi oluyor ama kapanmıyor oyun 1 fps 5 fps fln oluyor bazen düzeliyor bazen düzelmiyor ki bu oyunla alakalı bir şey değil bazen bilgisayarın kendisi...
  7. H

Adam akıllı son 1 dk yı kaydeden uygulama yokmu

Beyler adam akıllı son 1 dk yi kaydeden uygulama yok mu ya eskiden windows gamebarı kullanıyodum bazen aktifleşmiyor kaydetmiyordu amd nin kaydedicisini kullanıyorum onunda kalite rezalet bitrate yi 100mpbs yapıyorum gene de görüntü kötü bazende kasım kasım kasılıyor yokmu adam akıllı çalışan...
  8. H

Allah rızası için wechat i olan varmı

Wechate kayit olabilmem için qr kodumun wechati olan biri tarafindan okutulmasi gerek lutfen yardim edermisiniz kafayi yicem
  9. H

Reiden her oyunu steamden ücretsiz oyun veriyor nedir bu

Reiden her oyunu steamden ücretsiz oyun veriyor nedir bu Instada karsima cikti reiden diye bir uygulama yapmışlar uyelik aliyorsun ve istedigin butun oyunlari steamden para vermeden kutuphaneye ekleyip indirip oynayabiliyosun Nedir bunun olayı %100vacban koruması vs varmış Nasıl çalışıyor acaba...
  10. H

RAGEBAİT sonrası masaya yumruk atınca pc donuyor

beyler sinirden masaya yumruk atınca pc donuyor ssd çalışmıyor acaba ssd demi sorun var yoksa anakarttamı yada temazssızlıkmı var anlamadım ama yanıp sonen kırmızı ışık gidiyor bir daha yanmıyor pc 5 10 dk kapalı bekledikten sonra kendine geliyor
  11. H

Havit KB874L Tur İnceleme

Beyler klavyeyi aldım indirimle birlikte 875 Tl ye geldi Kendisi Red switch sesi de güzel membran kadar ses çıkarıyor tok güzel bir sesi var daktilo gibi değil klavye nin kötü tarafı Rgb ışıkları kapanmıyor benmi kapatamıyorum anlamadım bi türlü kapanmıyor. Driveri yok kendi sitesinde...
  12. H

QoS hakkında bilgisi olan varmı

Bu Lanet modemi hiç almamalıydım Qos ayarı yok şaka gibi internete bakıyorum millet var diyo ben arayüze giriyorum yok kafayı yicem Modem : VC220-G3u_TR biligisi olan varsa lütfen yardım edebilirimi
  13. H

ASUS GTX 1660SUPER vs SAPPHİRE RZ5600Xt

Arkadaşlar ikinci el ekran kartı aldım eskiden nvdia kullanıyordum çokta hoşuma gidiyor nvdia ama 5600xt saf güçte bir tık daha iyi hangisini almalıyım sizce fiyatlar aynı dahada yukarı çıkamıyorum
  14. H

Tlou part || Loot sorunu

agalar videoya aldım cekmecden alıyorum kagıdı cantada görünmüyor ilk seferde degil ha
  15. H

4000Tl civarı oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba beyler 4000 civarı oyuncu koltugu tavsiyesi verebilrimisiniz bursada oturuyorum ve 0 ürün olmasına gerek yok ikinci el de olur ama temiz lazım 0 önerilerede açığım
  16. H

Vxe r1 se vs attack shark r1

Aralarinda 200 300 tl fark var bide m800 fln var amazonda yurtdisindan geliyor 950 küsur tl ye gelmis oluyor hangisi alinmali sizce Logitech Süperlight ye benzer bişey almak istiyorum tasarim anlaminda ama sensor de iyi olsun fps oynuyrum
  17. H

Gpu kullanımı %99 olmuyor ve FPS çok dalgalı

merhaba beyler r5 3500x + 5600xt sistemim var pubg de fps çok dalgalanıyor ve ekran kartı kullanımı %100 e çıkmıyor tlou da falan çıkıyor ama pubg de asla büyük ihtimal darboğaz yiyorum bunu nasıl çözebilirim acaba işlemciye değiştirmeden
  18. H

Yardım Aynı parçalar farklı kasalar farklı fpsler

Beylerbeyi selamün aleyküm benim ve kardeşimin bilgisayarı var Benim: Msı b450m a pro max R5 4650G RX580 8GB 16RAM Kardeş: Asus A320M-K R5 3500x GTX1650 4GB 16RAM Sorunumu size şöyle açıklayayım kendi ekran kartımı kardeşimin pc ye taktım ve valorant ortalama 300 350 Fps leri görebiliyordum ve...
  19. H

Rampge V900S uyumlu gaz fren

Beyler kendine ikinciel direksiyon aldim rampage V900s ama pedallar yok bu direksiyona uyumlu pedali nerden uygun yollu temin edebilirim ikinci elde olabilir sıkıntı yok ama bursa içi olmasi lazim ikinci el
  20. H

GoodRam ssd c400x 512GB alınır mı?

beyler linkteki ssd alınır mı?, bir iki forum okudum avrupalı üretici diyolar çok sağlam oldugundan falan bahsetmişler genede içim rahat etmedi size sormak istedim?
Geri