Arama sonuçları: *

1. bebkedilara

Rgb Fan Işığı İkisi Yanmıyor

su an pc acık ve kullanıyorum. corsair icue kendi yazılımını kurcalarken bi anda iki farın da rengi söndü, yanmamaya basladı. bi tanesi yanıyor sadece videolara göre yapıyorum internetteki fakat bi türlü tekrar yanmadılar. yardım edebilir misiniz? tesekkürler
  2. bebkedilara

AMD Radeon Software görüntü kaydetme dakika sınırı

merhaba, amd software'dan görüntü kaydettigimde yalnızca 10 dakikalık alabiliyorum. bunu nasıl arttırabilirim? ayarlardan secenegi bulamadım.
  3. bebkedilara

Çözüldü✓ monitör parlaklıgı sarardı

arkadaslar ufak bi kardesim var onu oturtmustum pcye ayarlara girip görüntüyü sarartmıs beyazlar daha kırık beyaz-sarı gibi gözüküyor. ayarlardan falan yaptıgı bir sey degil geldigimde ekipmanların client uygulamaları falan acıktı performans vs bir seyler yazıyordu ama ben nasıl giricem...
  4. bebkedilara

Pdf dosyaları Whatsapp uzantısında gözüküyor ve açılmıyor

Bilgisayardaki pdf dosyalarını karşı taraftan alınca ya da pcden açacağım zaman whatsapp uzantısında gösteriyor ve açılmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
  5. bebkedilara

Veriler Silinmeden Apple Kimliği Nasıl Değiştirilir?

Model Iphone 7s, telefondaki apple kimliğini değiştirmek istiyorum ama içindeki verilerin kalması lazım, nasıl yapabilirim?
  6. bebkedilara

Tavsiye İnternet Sağlayıcısı Acil

İst Bahçelievlerde oturuyorum, Turknetten bezdim 2 haftadır internetsizlik çekiyorum altyapı Turk Telekom adam akıllı bi hizmet veremediler geçiştirip duruyorlar, değiştirmek istiyorum bana EN AZ sıkıntı yaşadığınız bi iss önerebilir misiniz bina eski bina ve en üst katta oturuyorum adsl zaten...
Geri