Arama sonuçları: *

• Users: FexLer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Öneri İnternet Sağlayıcısı Tavsiye

Kahramanmaraş da deprem yüzünden Telekom alt yapısı komple çökmüş ve 4-5 ay dan bahsediyorlar yapım için üst taraf bizim oralar da sorun yok mahalle de ama ana makina gitmiş kaploları bildiğim kadarıyla çoğu sağlayıcı Telekom alt yapısı kullanıyor nasıl bir yol izlemem gerek nereden alıp...
  2. F

Yardım Not 11 Pro YouTube Videolar görünmüyor

Merhabalar yurt dışı not 11 Pro kullanıyorum mail atmadım henüz YouTube de bazı videolar görünmüyor çıkmıyor bazı videolar gizli diyor açılmıyor bazılarında internet ayarlarınızı kontrol edin diyor VPN ile bağlanıp girdiğimde sorunsuz şekilde açıyor hepsini ne yapmam lazım bu sorunun gitmesi için
  3. F

Windows 10 Orjinal yapma

Win 10 seri key atabilir misiniz veya nasıl ücretsiz aktifleştirme yapabilirim
  4. F

Rx6600 Görüntü Gelmiyor

Merhaba Gaming gen tr den hazır sistem aldım Haqquş Hb5 2 gün oldu sorun yoktu dün kapattım sistemi bugün açtım böyle görüntü gelmiyor maalesef Tamirciye götürdüm bir adam taktı tek seferde açıldı benim kabloları verdim onlar ile denedi gene açıldı eve geldim gene görüntü gelmiyor monitör den...
  5. F

Çözüldü✓ Gaming Gen hazır sistem görüntü vermiyor

Dün elime ulaştı sorunsuz görünüyor du 1 gün kullandım sonra böyle oldu akşam kapattım sabah açtım görüntü gelmiyor ( Video Atılmıyor ) durduk yere neden böyle oldu yardımcı olur musunuz hiç görüntü gelmiyor ekrana hdmı & VGA dönüştürücü kullanıp monitör e bağlıyordum ondan mı acaba bilmiyorum
  6. F

Valorant Macro atar mısın

G300s macro lazım valorant
  7. F

FPS test uygulamaları tavsiye

FPS test etmek istiyorum YouTuberlerin kullandığı tarzda sol üst de duran hangi uygulama
  8. F

Çözüldü✓ Hazır sistem fan ışıkları

Merhabalar Gaming gen den hazır sistem aldım Haqqus kasa fan ışıkları yanmıyor fan çalışıyor ayrıca ekran kartı fanı da dönmüyor ama çalışıyor sorun yok acaba belirli ısıya gelince mı ekran kartı fanları çalışmaya başlıyor bilgilendirirseniz sevinirim
  9. F

Haqqus Gaming gen sistem

Hayırlı olsun / Geçmiş Olsun O kadar laf ettim siteye dönüp dolaşıp geri aldım umarım sorunsuz ulaşır elime
  10. F

Ram 32gb yapayım yoksa Kasa mı değişeyim

İ3 12100f işlemci rtx 3050 ekran kartı 16Gb ram bu ram i 32 ye mı çıkartayım fark ödeyip yoksa kasayı mı değiştireyim soğutması iyi olduğu için 1674311468 Sistemin kendi kasası da bu
  11. F

Çözüldü✓ İ3 12100f Rtx 3050 Fiyatı uygun mu

Vatan da gördüm fiyatı uygun değil mi ? Ya da bana mı öyle geldi Gaming testler e baktım gayet güzel duruyor alınır mı 2 sene felan idare eder mi günde 3-4 saat oynamaya vaktim olacak elden ring rdr2 banerlord gibi oyunları oynarım Max
  12. F

Dost Kayaoğlu Dk4 alınır mı

Sormak istediğim bazı sorular var öncelikle gaming gen güvenilir mi kargoya verme süresi nasıl İşlemci kısmında böyle bir ibare yazıyor acaba kast ettikleri farklı işlemci soğutucusu mu 300 TL ucuzlamış bütçem tam yetiyor alınır bu fiyata galiba
  13. F

Tavsiye Hazır Sistem

11-12 K Max bütçem olacak hafta sonu karne günü diye indirimler olur mu ? Ayrıca incehesap gaming gecesi nasıl uygun sistemler düşer mi yoksa ryzen5 5500 2060 lı sistem var 11.5k ya onu almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir 0 alacağım
  14. F

R5 5500 Rtx 2060 16 ram

İncehesap da gördüm 0 olarak almayı düşünüyorum alınır mı ayrıca İncehesap da gaming gecesi oluyormuş cumalari haftaya kadar beklesem mı değer mi ? 9-12 k arası 0 bilgisayar almak istiyorum
  15. F

Max 10 K bütçeye 0 hazır sistem tavsiyesi

Max 10k bütçem mevcuttur hazır sistem arıyorum bir çok siteye baktım en uygun atombilisim şuan oda şaibeli haluba
  16. F

Çözüldü✓ Apu sistem alınır mı

İnce hesap nova apu alınır mı bu fiyata valo LoL metin2 zula vs go oynuyor sadece 1-2 ay idare etse üstüne 2060 rx 580 GTX 1660s almayı düşünüyorum
  17. F

Çözüldü✓ İ5 10400f GTX 1660S 16 Ram alınır mı

Atombilişim de bu sistem var alınır mı sinerji incehesap itopya gamegaraj vb sitelerde baktım en iyisi bu 9.5 k gibi bütçem var max 2. El almak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
  18. F

Çözüldü✓ İ5 2400 GTX 1050 Ti darboğaz yapar mı

i5 2400 1050 Ti darboğaz yapar mı
Geri