Arama sonuçları: *

• Users: ege_onall
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ege_onall

Yardım Hogwarts Legacy save dosyası lazım

kankalar en son 25lvdim oyunda %50-60ını da geçmiştim hikayenin kaldığım yerden veya biraz ilerisinden oynamak istiyorum ama bulamıyorum yardımcı olur musunuz
  2. ege_onall

Stardew Valley nerden alınmalı

arkadaşlar steamden şuan yükleme yapamıyorum sanırım bayadır yapmadığım için de envanterden eşya da satamıyorum başaramadım onun haricinde google play ve xboxtan da satılıyor oyun hangisinden alırsam bilgisayardan en sorunsuz şekilde oynarım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
  3. ege_onall

Yardım 2K MONİTÖR F/P YARDIM

Beyler umarım kasım indirimlerinde geç kalmamışımdır :D şöyle 2k güzel fp bir monitör arıyorum şuan acer 280hz 27 inch 1080p monitör kullanıyorum onu satıp geçiceğim bütçe sınırım yok ama çok para da vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. ege_onall

Yardım Çakma Ps5 kolu yardımı

https://www.pazarama.com/shaza-t28-windows-ios-android-ps4-ps5-kismi-uyumlu-gamepad-p-8699261139264?magaza=gagunya Beyler şöyle bi ürün buldum zaten xbox kolum falan da var çakma bi kol almak istiyorum ps5 kolu güzel bi muadilini bilen varsa yardımcı olabilir mi
  5. ege_onall

Yardım Black myth wukong ortak kullanım

beyler şu denuvo koruması yüzünden ortak kullanımlı hesaplar kötü çalışıyo sanırım düzgün hesap satıldığını bildiğiniz bir site varsa söyler misiniz
  6. ege_onall

Öneri 35K ALTI F/P LAPTOP ÖNERİSİ

Kankalar şimdiden sağ olun 35k altına laptop arıyorum fikirlerinizi de almak isterim
  7. ege_onall

🔥İndirim MicrosoftXbox Wireless Controller Kırmızı 9.Nesil 2300 TL tüm renkler var

https://www.trendyol.com/microsoft/xbox-wireless-controller-kirmizi-9-nesil-microsoft-tr-garantili-p-86696164 tüm renkler aynı fiyat satıcıya pek bakmadım açıkçası alırken onu değerlendirmeyi unutmayın
  8. ege_onall

Yardım PS5 Dualsense hakkında bilgi

xbox kolum var bir tane ikinci kolu da almak istiyorum 2 kişili oyunlar oynarken kullanmalık sorum şu çakma ps kolu var bazı oyunlarda görmüyor oyun o kolu orjinal dualsense alsam steamdeki oyunlar onu görür mü acaba
  9. ege_onall

Öneri Xbox kolu için öneri

şarj olabilir pil mi almalıyım yoksa kit mi almalıyım eski konulara falan da baktım linklerdeki ürünlerin ya stokları bitmiş ya da fiyatları acayip değişmiş biraz daha ekonomik bir kit veya şarj cihazıyla beraber pil önerebilicek varsa çok sevinirim
  10. ege_onall

hogwarts legacy türkçe yama

Oyun ingilizce de akıcı ama bazen çok uzun konuşmalar geçtiği için türkçe olarak okuyup
  11. ege_onall

Öneri Klavyemi upgradelemek istiyorum

Elimde yaklaşık 5-6 tane kullandığım farklı renk özellik ve switchlerde klavyeler var hobi oldu artık sanırım hoşuma gidiyor farklı ürünleri denemek. Sorum şu klavyemi modlamak sesini güzelleştirmek ve güzel 1 set switch alıp denemek istiyorum bu konu hakkında fikri olan ve mümkünse sadece...
  12. ege_onall

Öneri Sarı Switch klavye önerisi

fiyatı çok belirlemedim ama 2k altı olursa daha iyi olur klavye boyutu rengi de kafamda tam belli değil güzel uzun ömürlü bildiğiniz ürünler varsa atarsanız çok sevinirim
  13. ege_onall

Yardım Fan çoklayıcısı için yardımm

beyler anakartımda ARGB girişi yok cooler master 3 fanlı sıvı soğutucum ve ekstra 4 adet de kasa fanım var hepsi 3 pin girişli ayrıyetten kasamda da renk değiştirme tuşu falan da olmadığı için alıcağım çoklayıcının kumandası olmak zorunda çoklayıcı + kumanda şeklinde bilen alan varsa link...
  14. ege_onall

Mavi Ekran Sıvı soğutucu hakkında yardım lazım

Beyler cooler master 360 mm sıvı soğutucu aldım elimdeki anakartım gigabyte b550 ds3h zaten ışıklarını kontrol edemeyeceğimi biliyordum argb girişi olmadığı için şuan sıvı soğutucunun montajını yaptım içinden işlemciye gelen bakır kısımdan 3 pinli bi kablo çıktı pompanın kablosu sanırım bunu...
  15. ege_onall

🔥İndirim Yasomi Y35 Beyaz 1350w 3,5 Litre Camlı Airfryer Fritöz nayssız 900 tl

https://www.trendyol.com/yasomi/y35-beyaz-1350w-3-5-litre-camli-airfryer-fritoz-turkiye-garantili-p-446459219?merchantId=968 daha yeni aldım almasam bunu alırdım heralde 5litre aldım kendime ama sanırım biraz fazla abarttım :D 1-2 kişi için gayet yeterli 3.5 litre bence
  16. ege_onall

Sıvı soğutucum arada çalışmıyor

Elimde msi b240 sıvı soğutucu var arada bilgisayarı açtığımda çalışmıyor tekrardan kapatıp açınca düzeliyor bazen 2 kere denemem gerekiyor daha önce böyle bir sorun yaşayıp çözen varsa yazabilir mi acaba
  17. ege_onall

Yardım Gigabyte B550M-DS3H Anakartıma aşağıdaki sıvı soğutma olur mu

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C1C7XY5X/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1 bu ürünü almayı düşünüyorum şuan hali hazırda msi mag b240 modelini kullanıyorum amazonda satılan ürünü alırsam W farkı olur mu aralarında tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  18. ege_onall

PS5 CDLİ VE CDSİZ FARKI NEDİR

tam olarak bilmediğim için soruyorum CDli ve Dijital sürümü arasında donanımsal açıdan bir fark var mı yoksa aralarındaki fark nedir
  19. ege_onall

Öneri Air fry önerisi !!!!

5lt airfry arıyorum sadece arada patates kızartması yemelik işimi görse yeter uygun ve düzgün bilen varsa yazabilir mi hepsiburadada bir sürü vardı ama seçemedim herhangi birini
  20. ege_onall

Öneri Yeni Monitöre geçtiğim için Ses sistemi önerisi

Pek kaliteli olmasına gerek yok işimi görse yeter bilgisayarımla kullanıcağım bilen varsa güzel bi şeyler yardımcı olursa sevinirim
Geri