Arama sonuçları: *

• Users: Mebakanı
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

25k bandına android telefon önerisi

malzemeye işlemciye ve ekrana önem veriyorum uzun ömürlü olmasını istiyorum herhangi bir marka önceliğim yok
  2. M

R7 3700x işlemci rx9060xt ekran kartına ne kadar darboğaz yapar?

başlıktaki işlemci elimde var eğer 9060xt alır takarsam işlemci besleyebilir mi 1080p veya 2k gaming için düşünüyorum. sizce yüzde kaç darboğaz yapar?
  3. M

Ryzen 7 3700x rx 9060xt darboğaz olur mu?

Başlıkta yazdığı gibi ryzen 7 3700x işlemcim var yeni çıkan 9060xt 16gb ye güncellemek istiyorum sizce darboğaz olur mu olursa yüzde kaç olur? Psu High Power'ın 750w psusu
  4. M

1Tb Harddisk'e 500 gb ssd takas değer mi

öncelikle harddiskim Western Digital blue serisinden 1 tb 7200rpm'lik güzel bir harddisk ssd ise crucial markasının 500 gb sata ssdsi 2 sininde sağlık durumu crystal disk infoya göre iyi. Sizce bu takas değer mi iyi mi.
  5. M

bilgisayarımın ekranı gitgel yapıyor

arkadaşlar arada bilgisayarımın ekranı hafif karıncalanıp git gel yapıyor kablo temassızlığı mıdır diye düşündüm çıkardım geri taktım düzelmedi yalnız çıkarıp takarken kablodan elime elektrik çarpıyor hafif acaba kablodan mı ekrandan mı yoksa ekran kartından mı diye düşündüm
  6. M

1000 tl civarında mekanik klavye önerisi

eğer bütçe uygunsa tkl klavye olabilir
  7. M

Mavi Ekran bilgisayarımda açılışta mavi ekran veriyor(Kernel data impage error)

Bilgisayarım oturum açma ekranı sesi çalınmaya başladığı an 1 saniyelik falan donup mavi ekran veriyor mavi ekranla ilgili tüm ayrıntılar Kernel data impage error hata sebebi win32kfull.sys birde bqşka bir düşüncem var bilgisayarı sabah serinlikte açtığımda bu hatayı almıyorum fakat akşam...
  8. M

Arada Kaldım 280 TL Kulaklık Önerisi

Şu iki kulaklık arasında kaldım birisi katsuta t4-99 gallad ( şu anda mouse'sunu kullanıyorum t4 1665 ) yada yerine hp DHE-8010 mu almalıyım ( bu kulaklığı da arkadaşımda denemiştim ) iki kulaklıkta neredeyse aynı fiyat katsuta 280 tl hp 270 tl Katsuta kulaklık HP kulaklık veya başka öneriniz...
  9. M

180 TL bütçem var hangi mouseyi önerirsiniz

Arkadaşlar mouse boyutu çok önemli değil benim için önemli olan lensi ve ömrü sizce bu mouseyi almalımıyım kullanan var mı? https://www.hepsiburada.com/katsuta-t4-1665-loot-rgb-7200dpi-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-HBCV00002YCTFQ
  10. M

Yardım Hem Tpm hem de secure boot açık olmasına rağmen valorant açılmıyor.

valorant van9003 hatası veriyor ama hem tpm hem de secure boot açık
  11. M

Çözüldü✓ Yakın zamanda windows11 e geçtim bios güncellemesi yapmadım şimdi yapmalı mıyım

windows sürümümü yakın zamanda 11 pro ya yükselttim fakat bios güncellemesi yapmayı unuttum şimdi bios güncellemeli miyim bios sürümüm asus un 1004 13.08.2020 tarihli
  12. M

Wraith Prism işlemcimi görmüyor

bu hatayı veriyor işlemcinin rgb kablosu bağlı
  13. M

Çözüldü✓ Format attığımda hangi işletim sistemine geçmeliyim?

Sizce bilgiayarımın gücü rahat rahat yeterken formatla yeniden windows 10 mu yoksa windows 11 mi kurmalıyım? Nedeniyle yazarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  14. M

Çözüldü✓ Bilgisayarımı kapattıktan sonra fişi çekersem sorun olur mu?

bilgisayarımı yaklaşık 1 yıldır kapattıktan sonra fişini de çıkarıyorum şu ana kadar bir şey olmadı fakat sizce bir zarar verir mi
Geri