Arama sonuçları: *

• Users: Mustafanew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Resident evil requiem kod

Arkadaşlar biri ROG monitörden biri de 5000 serisi karttan geldi kaça gider bunlar
  2. M

Yardım Exvega andromeda serisi

Arkadaşlar 2 bilgisayarım var hawk future serisinden aldım birine yalnız abim biraz sert dedi kumaşına diğer PC ye de koltuk alacağım ama hawk mı yoksa exvega mı alsam bilemedim veya başka marka koltuk önerisine açığım Fiyatı uygun geldi bide linki bu...
  3. M

Çözüldü✓ Thorne harmony soumdbar

Arkadaşlar linkteki ürünü aldım lakin PC’de görünmüyor Bluetooth ile bağlanamıyorum kablolu da okumuyor PC lakin telefondan bağlama yapabiliyorum anlamadım başınıza böyle bir şey geldi mi arkadaşlar yoksa iade edeceğim ürünü Ürün linki: Throne Harmony 5W*2 Chromatic RGB 50mm Sürücülü Premium...
  4. M

Çözüldü✓ Arkadaşlar fan sesi fazla geliyor

Arkadaşlar i5 12400f işlemci ve asus rtx 3060ti ekran kartım var özellikle cs go ve pubg de oyun oynarken fan sesi aşırı sesli çalışıyor bunun bir ayarı veya çözümü var mı (sıvı soğutma mı almam gerekiyor)
  5. M

İnternete bağlanamıyorum yardım

Herkese kolay gelsin arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım evdeki aynı internete bağlamak istiyorum olmuyor nasıl yapmam gerekiyor bir tane kablo lazım dediler lan portu ve kasaya takmak için kablo aldım yine düzelmedi yardım eder misiniz
  6. M

BENQ-ASUS-DELL-LENOVO-AOC IPS PANEL HANGİSİ

Arkadaşlar 9k 15k arası monitör bakıyorum ıps panel tercih edeceğim lakin inceleme videolarına bakıyorum hepsi göze hoş geliyor çok kararsızım 2k 27” tercihim bu markalardan hangisini almam iyi olur bilgisi olan yazar mı oyun ağırlıklı olacak normal kullanım içinde geçerli yardımcı olur musunuz🥹
  7. M

Çözüldü✓ Cooler Master Elite502 mi yoksa NZXT H5 Flow mu

arkadslar vok un sistemini almayı dusunuyorum alacağım sistem bu yükseltmeler yaptım sizce alınır mı bu fiyata Başka yükseltme yapmalı mıyım(ssd yeterli mi) Birde 360 sıvı soğutucu seçince bu kasaya uymuyor diyor videoda hangi kasayı secmeliyim anlayanlar yazabilir mi yardımmmm
  8. M

Arkadslar cahilliğime verin yardım pls

cloud 3 wireless aldım uygulamayı indiriyorm buradan ileri gitmiyor ne yapmam gerekiyor yardım eder misinz ayarlarını yapmak için
  9. M

Çözüldü✓ Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım yardım

Başlıkta belirttiğim gibi yeni bir sistem almayı düşünüyorum. İşlemci amd veya Intel fark etmez Ekran kartı kesinlikle nvdia olmalı Fps oyunları ağırlıkta olacak ama güzel pc alıp her türlü oyunu oynamak istiyorum Bütçem 60k lakin böyle yükseltme filan yapabilirim 70 80e kadar alabilirim ama...
  10. M

Hawk xdrive prime zio önerisii

Arkadaşlar oyuncu koltuğu alacağım da çok kararsızım en basit hawkın bile bir sürü serisi var başlıkta da belirttiğim gibi kullanan arkadaşlar öneri yapabilir mi eksi artı yönde yorum yaparsa sevinirm bütçem 13k en fazla Boy 190 kilo 85 abimde oynuyor boy 194 kilo 120
  11. M

1k 2k kablosuz klavye önerisi

Arkadaşlar her şeyi aldım tek klavye kaldı 1-2k bandında güzel kablosuz klavye var mı link atar mısınız
  12. M

Glorious d modeli alınır mı

Arkadaşlar bütçem 4k ya kadar çıkabilirm lakin cs Lol pubg filan oynuyorum pcde kablosuz bir fare istiyorum f/p ürün bildiğiniz var mı yardımcı olur musunuz
  13. M

Kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi yardım max 7k

Arkadaşlar herkese merhabalar kablosuz kulaklık almak istiyorum araştırma yapıyorum özellikle hyperx razer ve logitech öne çıkıyor gibi geldi bana lakin hangi modeli iyi hangisi kullanışlı bir bilgim yok öneride bulunabilir misiniz genelde cs valo ve günlük kullanım için alıcağım şimdiden...
  14. M

40k-60karası 5060 5060tilı sistem arıyorum asus msi markalı

Arkadaşlar herkese merhabalar yeni pc alacağım yardım eder misiniz 5060 veya 5060tilı İşlemci fark etmez sistem arıyorm bildiğiniz varsa kaçırma dediğiniz atar mısınız
  15. M

Ac750 asus modem sorun acill

Arkadaşlar herkese merhaba bu model asusn modemini aldım fakat böyle evin içinde modem çekmiyor ve birazda YouTube twitch gibi uygulamalardaki videoları açarken çok bekliyorum İnternet hızıma alakalı problem yok sebebi ne modemin bir ayarı filan mı var bilen yazabilir mi
  16. M

İki modem arasında kararsızım

Arkadaşlar iki modem arasında kararsız kaldım sizce hangisi alınmalı https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-omni-dsl-kn-2011-01tr-300-mbps-vdsl2-fiyati,534521720.html...
  17. M

Beyler modem önerisi pls

Beyler modemin çok eski artık pcyi açınca ışıkların yanması için 30 dk harcıyorum ara kablosunu ve modem çok eski ikisini de değiştircem. Önereceğiniz modem var mı ttnetteki adama modem sordum 1.5k diyor fazla geldi netten alacam yardım
  18. M

windows lisans süresi dolacak

windows lisans süresi dolacak uyarısı alıyorumda ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz bilgim yokta
  19. M

Yeni bilgisayar alacam help

Selamın aleyküm arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yeni pc alacağımdan piyasayı Bayadır takıp etmiyorum da yardımcı olabilir misiniz intel ve rtx olması şart fiyat 17k 22k bandındakileri alabilirim
  20. M

Dell g2422hs monitör

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin bu monitörü kullanmaktaym ve güç kablosu tam oturmuyor gibi şu sıralar oyun oynarken ekran gidiyor ve o kabloyu iki sağa sola yapınca geliyor ekrana zarar gelir diye korkuyorum neden böyle oluyor bu sorunu yaşayan var mı
Geri