Arama sonuçları: *

• Users: SabriAbi1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

20-25k bandında laptop tavsiyelerinizi alabilir miyim?

25’in üstüne çok çıkmazsak iyi olur 25 max limitim
  2. S

Sage kahve makinemden su gelmiyor

Demle tuşuna basınca su gelmeyip 3 saniye sonra durduruyor kireçlemiş olma ihtimali yüksek nasıl yapabilirim
  3. S

Samsung saati apple cihaza bağlama

Merge harici bildiğiniz uygulama var mı?
  4. S

Ea da önü açık bölüm var mı?

EA da önü açık olduğunu düşündüğünüz önerdiğiniz bölümler var mı?
  5. S

Taşıma ruhsatını 6 aydan fazla süre geçmesine rağmen yenilemeyi unuttum

6 ayı geçti fakat geçerlilik tarihi dolmasına rağmen yenilemeyi unuttum cezası veya el koyma gibi cezalar varmı
  6. S

Nitro 5 termal macun yenileyecegim batarya soketi hangisi

Batarya soketi hangisi bilen varmı
  7. S

Dikişliyken halı sahaya gidilir mi?

Arkadaşlar elime bıçak oturdu sol işaret parmağının iç kısmına 4 tane dikiş attılar şimdi cumartesi 22-23 halı saham var gitsem sorun çıkarır mı?
  8. S

Film izlemelik projeksiyon önerniz var mı?

Film dizi video izlemelik bir projeltör lazım 1.5 k bandında önerebileceğiniz birşeyler varmı
  9. S

Yerde iphone 14 pro max buldum sahibine nasıl ulaşabilirim?

arkadaşlar yürürken yerde iphone 14 pro max buldum galiba üstünden araba geçmiş içinde turkcell sim vardı üstündeki koddan adamın numarasına ulaşmak için turkcelli aradım kişisel bilgileri veremeyiz maalesef dediler şarja taktım ekranı da kırık açılmıyor galiba içi temiz gibi ulaşmamın bir yolu...
  10. S

Aldığım iphone 15 in seri numarasını sorguladığımda 2007 de alındı yazıyor

Yeni aldığım iphone 15 in seri numarasını sorguladıgımda 2007 de satın alındı yazıyor sebebi ne acaba? 1727974301 resmi bu
  11. S

Güvenilir sarms kür sitesi

https://orjinalsteroid22.com/sarms-yag-yakici-kur-1 Bu site güvenilir midir bi bildiğiniz var mı?
  12. S

Nfcmin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?

S 23 ultra cihazımdam 1 banka uygulamasına girişte nfcyle kimlik doğrulaması yapmam gerekirken nfc açık olmasına rağmen okumuyor telefonda mı sorun var uygulamada mı anlamak için ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
  13. S

30.000 TL bütçeye laptop önerir misiniz?

30 k laptop önerilerinizi atabilir misinzi?
  14. S

70 k ya laptop önerisi

70 k ya alınabilecek laptop önerebilir misiniz?
  15. S

600-700 tl mouse önerisi

600 700 bandında önerebileceğiniz mouse varmı genelde lol valorant oynuyor kuzenim
  16. S

35-40 k bütçeyle motor

arkadaşlar şehir içi ufak işler için motor lazım scooter de olur önerdiğiniz motorları atabilir misiniz?
  17. S

15-20 k arası fp laptop

oyun çok oynanmaz ama valorant falan gibi oyunları da oynatırsa guzel olur ders için alacağım
  18. S

yescoin tapswap blum vs.

arkadaşlar sizce bu coinler ne zaman listelenir fiyatları ne olur hamster kombat catizen falan baya oyun var elimden geldiğince kasıyorum umutluyum
  19. S

Yd iPhone 15 pro yasaluyarı

Yurt dışı 15 pro aldım arkadaşlar 0 dün taktım simi yasaluyarı geldi 60 gün sonra kapanacak diye süre 120 gün değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
  20. S

Dolandırıldım mı anlayamıyorum

Arkadaşlar anneler gününde anneme hediye almak istedim dyson g5 detect absolute satan antepte bir satıcıdan aldım ürün sahte mi çekiş gücü falan çok iyi anlayamadım yurt dışı ürün diye böyle olabilir mi koydum eke resimlerini 1715512091 .
Geri