Arama sonuçları: *

• Users: BeroGreen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BeroGreen

Yardım SSD vaad ettiği hızı vermiyor ACİL yardım

Arkadaşlar wd black sn7100 1TB aldım laptop pci express 4.0 destekliyor. İlkin format atıp o diske geçmeden önce diğer slota taktım ama o slot pci express 4.0 x2 şeklinde destekliyor yani vaat ettiği hızın yarısını vermesi gerekiyor ki verdi de (aşağıda x2 mevzusunun sslerini koyacağım) ssdyi 1...
  2. BeroGreen

Yardım Zalman NS2000, bu usb girişi ne?

Arkadaşlar bu ürünü aldım (maalesef) hiçbir halta yaradığı yok da uyumsuz kablo göndermişler ve o girişin ne olduğunu hiçbir yerde bulamıyorum, uyumlu adaptör de bulamıyorum çevrede adaptörü yaptırabileceğim bir elektrikçi de yok bana yardımcı olur musunuz ayrıca garanti işe yarayan 17 inç...
  3. BeroGreen

Öneri Acil gaming laptop soğutucu önerisi

Merhaba imza kısmındaki laptopu kullanıyorum normalde pcyi yerden epeyce yükselterek kullanıyorum ve fanları gayet güzel iş görüyor fakat squad gibi ağır oyunlar oynadığımda işlemci 100 dereceye dayanıyor biraz araştırma yaptım ve bu linkteki soğutucuyu buldum. Öveni de söveni de çok siz ne...
  4. BeroGreen

Yardım CS 1.6 Kulaklık Takınca Ses Gelmiyor

Beyler cs1.6da kulaklığı çıkarınca ses geliyor takınca gelmiyor yeni oldu niye oldu anlamadım çözüm bilen var mı ya da önerisi olan, sil yükle defalarca yaptım appdatadan her yerden temizledim yükledim yine olmadı steami yeniden başlattım pcyi yeniden başlattım yine olmadı
  5. BeroGreen

Yardım CS2 oynarken 2000+ms bir anda yükseliyor ve fps 1'e düşüyor

Merhaba, özellikle adamlarla karşılaştığımda msim 2000 üzeri değerlere çıkıyor ve FPS'im tam olarak 1'e düşüyor. Oyunla resmen bağlantım kopmuş gibi oluyor 2-3 saniye sonra geri geliyor ve çoktan ölmüş oluyorum. Adamlarla karşılaşmayınca ise random yerlerde 980+ ms ve 10 fps'e kadar drop...
  6. BeroGreen

Lossless Scaling düşük sistemde fpsi daha da düşürüyor

Arkadaşımla aynı oyunlarda denedik. İmza kısmımda yer alan sistemde fpsim her türlü 2 katına çıktı her oyunda. Ama aynısını o yaptığında daha da düştü fpsi ve oynanmayacak hâle geldi oyun. Şimdi bakın oyunu PENCERELİ modda açtık ikimiz de ve PROGRAMIN FPS SAYACINDAN baktık. Buna rağmen hem diğer...
  7. BeroGreen

Mavi Ekran Mavi Ekran Problemi (VIDEO_TDR_FAILURE)

Arkadaşlar şöyle bir mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Araştırdığımda insanlar sadece eski ekran kartlarında yaşamışlar bu problemi ve çok büyük bir kesim benim gibi laptopta yaşamış. İşlemci: R5 6600H Ekran Kartı: 3050TI. Driverlar güncel.
  8. BeroGreen

Çözüldü✓ MCPE inmiyor (Poco X6 Pro 5G)

Merhaba, aşağıdaki sste de görüldüğü üzere MCPE ekteki hatayı veriyor ve inmiyor. Eski cihazım olan Redmi Note 9 Pro'da aynı sürüm aynı linkten inmişti ve çalışıyordu. Cihaz kaçak değil, orijinaldir. Lütfen yardım edin.
  9. BeroGreen

Öneri F/P Kablosuz gaming mouse önerisi + mousepad

Önerilerinizi bekliyorum.
  10. BeroGreen

Yardım Realtek Audio 6.0.9350.1 Driver'ı Lazım (AÇIKLAMAYI OKUYUN LÜTFEN)

Cihaz resmi sitesinde ALC287 olarak geçiyor öncelikle. Şimdi benim laptopta mic ile ilgili ağır problemler yaşanıyordu, servise gittiğinde bunlar haberim olmadan formatlayım Win11 Home kurup gönderdiler bana (ben Win11 Pro KMS aktivasyon) kullanıyordum. Bunlar gönderince sorun yaşamadım ve...
  11. BeroGreen

Öneri İnternet Sağlayıcı Önerisi: AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ.

İyi forumlar, Türk Telekom 24 mbps internet kullanıyoruz. Fiyat rezil, internet daha da rezil. Babam değiştirmek istiyor ve çeşitli altyapı sorgulama sitelerinde baktırdığımda 100 mbps "Türk Telekom Altyapısı" olduğunu gördüm. Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim. Fiyat/performans en iyisi...
  12. BeroGreen

Yardım Tarayıcıdan herhangi bir aramaya girince sesler bozuluyor?

Merhaba, PC'den Instagram üzerinden aramaya katılınca veya Omegle'ye girince bilgisayarımdaki diğer bütün sesler bozuluyor. PC bugüne kadar 3 format gördü yine de sonuç aynı. Çok araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. PC teknik servise gitti mikrofonla ilgili sorunlar vardı, çözüldü ama seslerle...
  13. BeroGreen

Yardım CS2 FPS Drop ve Çökme Sorunu

CS2de shaderlar ve bir tane ayar hariç en düşük grafiklerde oynuyorum. Birkaç gün öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu fakat şimdi çok büyük bir fps drop problemim ortaya çıktı. Oyun oynanmaz hâle geliyor. 190 sabit FPS'ten 45-60 arasına düşüyor normal yürürken vesaire. Sürekli drop yiyor...
  14. BeroGreen

Windows 11'de Sesler "Sistem Sesleri" ile Beraber Yükselmiyor

Arkadaşlar Win10'da bilgisayarın sesini ne kadar açarsak ya da ne kadar kısarsak diğer bütün uygulamaların da sesi onunla aynı düzeye gelirdi ama Win11'de bu olmadığı için sesle ilgili sürekli kıs, sürekli aç sorunu yaşıyorum. Çözümü var mı?
  15. BeroGreen

[Çözüldü ✅] Steam hesabı tekrar kısıtlanır mı?

Sonunda 5 dolarlık harcamaya ulaştım ve hesabımın kısıtlaması kalktı. Peki hangi durumlarda hesabım tekrar kısıtlanır? (İllegal olaylar hariç.) Kısıtlanmaması için ne yapmalıyım?
  16. BeroGreen

Çözüldü✓ Ekran parlaklığımı artıramıyor ya da azaltamıyorum.

Bugün ilk kez başıma geldi. Bütün driverlarım güncel ama Driver Booster "AMD Graphics(TM)" (tam hatırlayamadım) diye bir sürücüde hata olduğunu söylüyor ve kendisi de düzeltemiyor. Ekran parlaklığımı HİÇBİR şekilde düzenleyemiyorum. Henüz yeniden başlatmayı denemedim. Çünkü oyun indiriyorum. Ha...
  17. BeroGreen

Öneri Laptop'ıma hangi 16 GB RAM'i almalıyım?

Merhaba, imza kısmımda bulunan laptop'ım için tek parça 16 GB DDR5 bir RAM almak istiyorum. Bilgisayarımda hali hazırda takılı 8 GB DDR5 RAM var. O RAM'in tıpa tıp aynısının sadece 8 GB versiyonu bulunuyor (Samsung 8 GB 1Rx16 PC5-4800B-SC0 M425R1GB4BB0). Hangi 16 GB RAM'i alırsam uyar? Daha...
  18. BeroGreen

Çözüldü✓ Dahili Mikrofonum Kafasına Göre Gidip Geliyor

Merhaba, laptop'ımın dahili mikrofonunu kullanmaktayım. Bu sorun daha önce başıma yaklaşık 4-5 kez geldi. Bugün oyunda normalde sesim gidiyordu, sonra arkadaşlarım sesimin gelmediğini söyledi. Mikrofonumu test ettiğimde başta büyük bir cızırtı, sonra sessizlik, sonra aralıklı cızırtılar duydum...
  19. BeroGreen

Yardım Dahili Mikrofonum Kafasına Göre Gidip Geliyor

Merhaba, laptop'ımın dahili mikrofonunu kullanmaktayım. Bu sorun daha önce başıma yaklaşık 4-5 kez geldi. Bugün oyunda normalde sesim gidiyordu, sonra arkadaşlarım sesimin gelmediğini söyledi. Mikrofonumu test ettiğimde başta büyük bir cızırtı, sonra sessizlik, sonra aralıklı cızırtılar duydum...
  20. BeroGreen

Çözüldü✓ DLSS Sürümü Nasıl Öğrenilir? Doğru Güncelleme Nereden İndirilir?

Merhaba, RTX 3050Ti ekran kartına sahibim. Ekran kartımın anlık olarak kullandığı DLSS sürümünü nasıl öğrenebilirim? Ayrıca en güvenilir olarak sürümümü nereden güncelleyebilirim? Linkteki DLSS sürümü ekran kartıma uygun mudur? ( https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-dll/ )
Geri