Arama sonuçları: *

• Users: -Ata-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bilgisayara açılırken anakart yazısında kalıyor

Bilgisayar 2-3 gündür açılırken anakart yazısında kalıyor, tekrar kasadan tuşla kapatıp açınca açılıyor. BIOS ile ilgili herşeyi denedim, kasayı açtım parçaları kontrol ettim tak çıkar yaptım bazıları için hala sorun devam ediyor. Durduk yere böyle bir şey olması çok saçma gerçekten hiçbir şey...
  2. A

Yardım Uygun Fiyatlı Gaming Kulaklık Önerisi Lütfen

Aklımda Gamepower Fujin var ama daha uygun fiyatlı veya yakın fiyatlarda öneri bekliyorum.
  3. A

Klavye tuşu basmama sorunu

Alirxpress’ten E-YOOSO Z94 aldım ancak bazen W tuşu basmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim.
  4. A

z94 için keycaps önerebilir misiniz ?

z94 için keycaps önerebilir misiniz ?
  5. A

YD Telefon Hakkında Bilgilendirme

YD telefon ve kullanımı hakkında bilgi verebilecek birileri var mı acaba yani aradaki fark çok uçuk fiyat olarak ve açıkçası riski nedir, nasıl kullanılır, mantıklı mıdır gibi sorular sormak istedim. Bu imei kayıt falan yapmak için kayıt ücreti yüksek diyorlar ama mesela eskiden eski...
  6. A

Hangisini önerirsiniz ?

IPhone 13, IPhone 14 ve IPhone 15 arasında hangisine karar vermeliyim. Ben telefonumu ortalama 5 yıl kullanan biriyim. Şuanda da IPhone XR kullanıyorum ancak artık ömrü doldu gibi. Fiyat/Performans açısından hangisine karar vermeliyim bilemiyorum çünkü aralarında ortalama 8’er bin lira fark var...
  7. A

A34 mü ? S21 FE 2. Nesil mi ?

Merhabalar 2 telefonu karşılaştırırsak teknik detay ve fiyat bakımından hangisi daha iyi sizce yorum yapabilir misiniz ? ( Bu telefonlar üzerinde yorum yaparsanız sevinirim ayrıca aynı fiyat bandında önerileriniz varsa açığım ancak samsung dışında marka düşünmüyorum )
  8. A

DualSenseX programı güncelleme sorunu

DualSenseX uygulmasını indirdim ve kullanmaya çalışıyorum ancak her açtığımda "New Update" diye bişey çıkıyor karşıma. O update'i yapıp yeniden başlatmama rağmen hala update yapılı olarak gözükmüyor. Ayrıca double input (.ift basma) sorunu için bu güncellemeyi de yapmam lazım ancak güncelleme...
  9. A

Uygun Fiyatlı Bilek Destekli Mekanik Klavye Önerisi

Selamlar, sert değil de yumuşak bilek desteği olan, RGB, uygun fiyatlı mekanik klavye önerebilir misiniz, bütçe maks 2k küsür.
  10. A

Bluetooth adaptör önerisi

Bluetooth adaptör önerisi yapabilir misiniz acaba ? Trendyoldan random ucuz bi tane almıştım ancak çok verimli olmadı açıkçası. Kaliteli bir şey önerebilir misiniz hem kulaklık hem de gamepad için.
  11. A

PC İçin Gamepad Önerisi

PC için iyi bir gamepad önerisi yapabilir misiniz acaba ? 3. Parti yazılım kullanmak istemediğim için ve standart dualshock tarzına alışık olduğum için Logitech F310 kullanıyorum aslında güzel de bir kol ancak farklı bir kol kullanmak istiyorum. Kol hem biraz terletiyor, hem de L1 ve L2 tuş...
  12. A

AliExpress PTT kargo ücreti

AliExpress’ten kulaklık pedi sipariş etmeyi düşünüyorum. Vergiler sahil vs. işin sonunda ödeyeceğim ücret 192 TL gözüküyor ancak ptt kargo ücreti ne kadar alır bilgisi olan var mı ?
  13. A

James Donkey 720 Kulaklık Pedi

James Donkey 720 model kulaklığın kulak pedlerinin kaç mm olduğunu bir türlü bulamadım. İncehesap’ı aramama rağmen onlar da bilgi veremediler. Kulaklığın pedlerinin kaç mm olduğu bilen var mı ? Çünkü aşındı ve değiştirmek için yenisini alacağım ancak kaç mm olduğunu bilmiyorum.
Geri