PC için gamepad arıyorum. Genel olarak FIFA PES oynayacağım. GameSir Nova Lite almayı düşünüyorum şuanlık ama pek kullanan göremedim. GameSir gamepadlerinden kullanan biri varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ve sizce bu bütçeye bu gamepad alınır mı? Kablolu veya Dongle ile kullanmak...
33K bütçe ile laptop alacağım. Render tarzı işler için kullanılacak. Bütçeyi 1-2k aşabilirim. Laptop piyasasını çok iyi bilmiyorum sessiz ve çok ısınmayan laptop olursa güzel olur.
Monitörü alalı 4 ay falan oldu. Bi gün bilgisayarı açtığımda sağda ölü pixel olduğunu gördüm. Çok rahatsız etmiyordu bir şey olmaz dedim. Sonra ki gün ölü pixel daha da büyüdü ve şuan ekranımın sağ tarafı full ölü pixel. Gri renkte belli oluyor. Oyunlara girincede belli oluyor çok sinir bozucu...
Selam. Yakın zamanda kulaklık alacağım. Oyun amaçlı kullanılacak. Herkes cloud 2 öneriyor fakat 2000tl olmuş bu nedenle bende yeni konu açmak istedim.
Aklımda Olanlar;
HyperX Cloud Core 7.1
Gamepower Fujin 7.1
Selamlar. 5 yıldır Superonline kullanıyorum. Her gün (gerçekten her gün) kopmalar, her 5 saniyede bir ping, asla sabit olmayan download değerleri yaşıyorum. Kısacası bıktım. Müşteri hizmetlerini arasam 20dk bana vaat edilen 24mb alabiliyorum ama sonrası da 0.24 1 2 4 gibi değerler alıyorum...
Selam bugün içinde sipariş ediceğim o yüzden acil yazdım. Bluetoothlu kablosu çıkabilen %80 klavye arıyorum. Kendim Rampage KB-RMW23 karar verdim. Ama çoğu kişi Rampage alma paranı çöp etme dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Baktığım Ürün...
Merhabalar. RX 6800lü sistem almayı düşünüyorum ama AMD alma konusunda endişeliyim. Sizce değer mi?
Sistem Link: https://www.incehesap.com/guild-modartpc-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56846/?hsu=242363,242366,247432,242372,242375,301654,374703,346475
Selamlar. RTX 3070 almaya karar verdiğim için 2K monitör alacağım yardım ederseniz mutlu olurum. Panel tipi TN arıyorum. Ucuz olması benim için yeter. 5k-6k Arası bütçem var. Belki bütçe yetmeyebilir bu nedenle 7kya falanda önerebilirsiniz
Selamlar. Bu ay içinde ilk kez düzgün sistem toplayacağım. RTX 3060 ve Ryzen 5 5600'lü sistem toplamayı düşündüm. Ama emin değilim AMD tarafında da RX 6700 XT var. RX 6700 XT'den korkuyorum çünkü amd teknik problemler çıkarabiliyor. Kasa, işlemci, anakart, ekran kartı, soğutma, powersupply...