Arama sonuçları: *

1. F

Bluetooth dongle ile bt kulaklık sorunu

Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum yanlışsa özür dilerim doğru yere taşıyın lütfen. internetten usb bluetooth dongle aldım fakat bluetooth kulaklığımın mikrofonunu kullanamıyorum hiçbir şekilde bunu nasıl çözerim teşekkürler. arada playstation 4 kolu da bağlıyorum bluetooth...
  2. F

bilgisayarım mavi ekran vermeden kapanıyor

arkadaşlar merhaba bilgisayarım durduk yere kapanıyor geri açılıyor sizce neden olabilir ? ekran kartım gtx1060 6gb işlemcim r5 1500x ram 16gb psu 400watt önceden 650watt vardı psu yanınca elimdeki 400wattlık olanı taktım sizce psu yetersiz geldiği için mi kapanıyor yoksa başka bir sorun...
  3. F

2 farklı bilgisayar aynı IP adresi nasıl olabilir

konuyu yanlış yere açmış olabilirim forumu kullanmayı bilmiyorum. arkadaşlar dinamik ip ye sahibim fakat bir oyunda aynı ip üzerinden 5 adet hesap açabiliyorsun aynı anda 2 tane bilgisayarım olmasına rağmen 5de takılı kalıyorum bunun sebebi nedir
  4. F

Arka mikrofon jack sorunu

arkadaşlar merhaba anakartın üzerindeki arka mikrofon jackı çalışıyor sorunsuz fakat bir problem var bilgisayarı kapatıp açtığımda her seferinde jack ı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum yoksa mikrofon çalışmıyor başka mikrofon ile denedim sorun aynı kasanın önündeki girişte bu problem yok sizce...
Geri