Arama sonuçları: *

• Users: e.can
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

gamebooster g908 660 tl alınır mı?

1681478137 beyler butce bu kadar klavye ıyı mı hepsıburada dan taksitle alcam 1681479460 kımse cevap vermedı aldım beyler 740tl ye felan geldı 135 tl pesınat var aylık 160tl 4ay taksit
  2. E

Çözüldü✓ VOCIEMOD FIYAT SUREKLI MI PARA CEKIYOR

beyler vociemod alıcam fıyatları anlıyamadım bırınde aylık dıyor dıgerınde bısı dıyor kullanan varsa yazabılır mı?
  3. E

Valorant Yururken Birden Yavaslama Ve Tab A Basinca Surekli Acip Kapanma Sorunu

valorant oynarken w e basınca karakter gıdıyor fakat hemen yavaslıyor ve tab a basınca o ekran sureklı acılıp kapanıyor ping 20 gosterıyor normalde de o kadar bu sorunu nasıl cozerım 3 gundur boyle
  4. E

BLACHSKARK V2 X thx alamıyorum

15 gunluk deneme suresı verdı alcam ama adres sıngapur gozukuyor ayarlara gırdım turkıye yaptım hala aynı sıngapura aıt tel nosu ıstıyor
  5. E

Wi̇ewsonic 1ms Özelliği Açınca Ekran Kararıyor?

monıtor ayarlarına bakım dedım 1ms kapalı yazıyor actıgımda ekran baya kararıyor foto atıcam asagıda yazıyor ekran parlaklıgı neden dusuyor suana kadar 1ms kullanmıyor muydum yanı?
  6. E

Biostar B550MH 4pinli kulaklık girişi var mı?

merhaba arkadaslar kulaklık gırısı standart 3 pinli mi yoksa 4 var mı bunu merak edıyorum bılen varsa cevaplayabılır mı?
  7. E

Razer blackshark v2x için thx spatial audio gereklimi veya cok fazla etki eder mi?

Arkadaslar kulaklıgı sıparıs ettım ama bır suru ınsan sıkıntı yasamıs yok mık bozuk yok sesı az gelıyor aranızda kullanan var mı? aklımda soru ısaretı kalmasın ıstıyorum. ayrıyeten bu kulaklıgın kendı programı var ama thx spatial audio almama gerek var mı alsam cok etkı eder mı? Aranızda...
Geri