Arama sonuçları: *

• Users: Talentt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Talentt

Öneri Sata Ssd Önerisi Uygun Fiyat Performans

Sata Ssd Önerisinde Bulunabilirmisiniz ? 1Tb Olması Yeterli Uygun ve Fiyat Performans Olmalı
  2. Talentt

Öneri Xiaomi 14T Pro YurtDışı Alınır Mı ?

Yazılımında Bir Sorun Olduğu Söyleniyor alınır mı?
  3. Talentt

Mavi Ekran Alıyorum Yardımcı Olabilecek Varmı ??

Minidump Rapor Linki:https://drive.google.com/file/d/1eItrd3Q-yxiSNMKVo9F2iBo7k8XDNOp7/view?usp=drive_link RAMHyperx 8×2 SSD ve HDD modeli Samsung 256gb ssd +320 gblik eski 1 Hdd Ekran kartı Zotac 3060 12gb Anakart Asus prime B550 M-k İşlemci Amd Ryzen 5600x Yaklaşık 3-4 haftadır mavi ekran...
  4. Talentt

Windows 10 bazen açılmıyor ?

Sistemimde Windows 10 kurulu. Bazen sorunsuz şekilde açılıyor bazen ise kasa ışıkları, mouse ışıkları geliyor, klavye gelmiyor açılmıyor. Bazen ise bütün ışıkları gelmesine rağmen açılmıyor. Bazen BIOS'ta Windows kurulu olmayan diskler de gözüküyor. Bazen de gözükmüyor. Sorun nedir? Yardımcı...
  5. Talentt

Oyunda İşlemci Kulanımım %100 ?

Bu bir sorun teşkil eder mi yoksa önemli değilmi Palword de medium ayarlarda medium ayarlarınca oyun high a çekiyor bu arada işlemci kullanımım %100 oluyor Rtx 3060 12GB Ryzen5 5600X 16GB 3200Mhz Ram
  6. Talentt

Yardım SSD hızım normal mi?

Samsung 256 GB NVMe M.2 SSD'm var. Normal okuma hızı 3500'e 2500 idi PC'de bir şey yokken sadece Windows varken test yaptığımda sundukları hızı alabılıyordum ama şu an SSD'nın dolu olması hızı bu kadar düşürür mü?
  7. Talentt

Yardım Gta5 i D ye kurunca çalışmıyor

Arkadaşlar baslıktada gordugunuz gibi ilk oyunu indirdigimde c ye kurmustum sonra silip bugun itibari ile d ye kurdum ve oyun benden aktivasyon kodu istiyordu bazı forumlarda , konularda steam deki cd key i yazınca çözüleceği soylendi ama olmadı mail ime baska mailde gelmedi ben suan oyunu c ye...
  8. Talentt

Çözüldü✓ Ekranın yarısı yok gözukmuyor ?

Oyun oynarken ya yanlısıkla bir tusa bastim yada denk geldi başlat tuşunun oldugu taraf 1parmak boyutunda felan gozukmuyor kobloyu cikartak yaptim rkran ayarlarinda cozunurluk hz hersey olmasi gerektigi gibi ayni (monitör eski bu arada) Casper 60 hz 1600.900 cozunurlukte yardım lazım
  9. Talentt

Pes 2021 23-24 transfer olursa yüz yaması ?

crakli pes 2021 var 23-24 transfer yaması varsada yüz yaması linki verırmısınız ?
  10. Talentt

HDD 3.5 yi nasıl çalıstırabilirim ?

Anakart kutumdan 2 tane kablo çıktı ve benim 3.5 sata bir hdd'm var bunu nasıl çalıştırabilirim bu kablolar işime yararmı birde pc yi kurarken psu ya ait sata yazılı kablolar gormustum elimdeki kablolar isime yararmi yada pc kasasindaki psu daki vesaire yaramaz ise hangi kabloları almam gerekiyor
  11. Talentt

Arkadaş veya arkadaş grubu arıyorum

17 yaşımdayım pcde suan gta 5 mc valorant var valoranta yeni basladim 1 gun once ama elim alisik zaman gectikce iyi oynarim mc yi iyi denilebilecek kadar biliyorum gta5 ide her an silebilirim suan cok fazla yer kapliyor pc de yer yok 256 gb lik sdd var yeni ssd alinca daha farkli bircok oyun...
  12. Talentt

Yardım Türk Telekom modemi istedigim yere takabilirmiyim

Türk Telekom dan internet aldım fiber kurulumu kendileri yapacak oda felan fark ediyormu buraya kablo gelmiyor diye vesaire kurulcağı yer değişiklik gosterirmi gosterir ise neye gore gosterir ?
  13. Talentt

Steam zammı geldimi ne zaman gelicek ?

Biliyorsunuzki steam de artık oyunlar dolar kuru ile fiyatlanacak zamlar şuan geldimi ne zaman gelicek bilgisi olan varmı Ben csgo2 de seckin hesap alacağım 1-2 ay once baktığımda 200 lira felandı galiba suanki fiyat yani 350tl den daha ucuz idi zamlar geldimi birde geldi ise indirim felan...
  14. Talentt

R5 5600x sıcaklı stok fan

Occt açık extreme ve large ayarlarda Aida64 de butun secenekler isaretli Cpo kapalı işlemci r5 5600x 3.7 ghz ye sabit stok fan ve gta5 bencmark acık yüksek ayarlarda 30 dk calıştı ve occt nin sıcaklıklarını baz alarak o daha yuksek cunku sıcakliklar nasıl
  15. Talentt

Yardım Masaüstü pc de kablosuz adaptör işe yararmı ?

Suan evimde internet yok tetherning felan usb kabloyla yapamadım bende interneti en geç 1 ay sonra alacağım 1-2 kere kullanmalık usb adaptör alsam işe yararmı telefondan açıp gta5 i aktive etmem gerekiyor giremiyorum butcede 200 tl
  16. Talentt

Yardım Kablo ları takmam da yardımcı olacak biri lazım

Soldaki kablo kasadan sağdakı kablo psu dan geliyor ikisindende 3-4 er tane var normalde soldaki kablolar kasadan cıkarken birbirine takılı idi bunları ayırıp psu ile kasadan cıkanımı bağlıyacağım
  17. Talentt

Çözüldü✓ İslemciye bu kadar macun surdum ?

Fanin altindaki macuna guvenmedigim icin sifir arctic mx4 aldim bukadar cubuk ile surdum uygunmudur lutfen kisa ve net cevap verin
  18. Talentt

R5 5600x stok soğutucu yeterlimi ?

Suan kule tipi bir fan alamadigim icin stok ayarlarda 3.7 ghz de kullanacagim Kasam dark diamond pro mesh 3+1 fanlı on tarafı full mesh sorun cikmayacagini dusunuyorum performans acisindan da sorun cikarmaz bir sureligine sizce olurmu Birde hazır kışa giriyoruz cok sorun olmaz
  19. Talentt

Bu ssd nasıl alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/kingston-1tb-nv2-nvme-okuma-3500mb-yazma-2100mb-m2-ssd-snv2s1000g-p-44505 Bu ssd yi alacağım oneren kullanan varmı aranizda
Geri