Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Msfs 2020'de Sistem İyi Olmasına Rağmen Düşük FPS

Arkadaşlar bende msfs2020 var ve en düşük ayarlarda karada 30 fps'lerde alırken havada 45-50 fps alıyorum. Sistemim RTX3080 10GB+Ryzen 5 7500f+32GB Ram kullandığım halde sorun böyle. Lütfen biri yardım etsin
  2. C

AM5 işlemci önerisi??

Arkadaşlar işlemcim ryzen 7 7500f kullanıyorum ama yayın açatığımda yada twich ve tiktok aynı anda açıcam ama işlemci yetersiz kalıyor. Ryzen 7 7700 veya onun ''x'' modelini kullanmayı planlıyorum. Sizce önerir misiniz? Yine AM5 kullanmayı planlıyorum.
  3. C

Öneri Pci-e 8x3 güç kaynağı önerisi

Arkadaşlar ekran kartı değiştiricem ve benim güç kaynağımın pci-e 8x2. Bana 8x3 pci-e lazım. Önerebilceğiniz güç kaynağı var mı acaba? 2. el'de olur bütçem 3k-4k falan.
  4. C

Yardım Excalibur M.E238FHD-G Kırık Panel

Arkadaşlar Casper Excalibur M.E238FHD-G var ve ekranı kırık şuan. Ekranın belli kısmını kullanamıyorum. Ekran tamiri için 4000-5000 arası istediler ve ben bu parayı vermek istemiyorum. O paraya sıfır monitör veya güzelinden temiz 2. el monitör alırım. Neyse konumuza dönersek ben bu monitöre...
  5. C

Yardım Ekran kartı güç çoklayıcısı alma

Arkadaşlar ben RX 6900 XT'ye geçmeye planlıyorum. Güç kaynağım NZXT C750W 80+ Bronze ama 2 tane pci-e kablosu var. RX 6900 XT'nin bazı modellerinde 3 tane pci-e kablosu istiyor ama benim güç kaynağımda 2 tane var. Pci-e çoklayıcısı kullansam bir süre sıkıntı olur mu? Eğer olursa anakartıma bağlı...
  6. C

Yardım Ekran kartı değişimi

Hocam elimde rtx 3080 10gb ekran kartı var ama rx 6800 xt veya rx 6800 ile değişmek istiyorum. Doğru mu yapmış olurum acaba? Ekran kartıya herhangi bir render işim yok. Değişme sebebim ise ekran kartı belleğinden kaynaklı.
  7. C

Türk Telekom Fiber dönüşüm

Arkadaşlar oturduğum mahalle fiber dönüşüme geçti. Apartmana fiber kutu atıldı ve kutu bağlantıları yapıldı. Kutuya gelmesi gereken turuncu kablo ise fotoğraftaki gri renkli kablo. Fiber internet daireye kadar geliyor ama anlamadım bir konu var bu fiber kablo sokaklarda gördüğünüz aydınlatma...
  8. C

Yardım Tlauncher fps sorunu

Arkadaşlar normalde ben tlauncher'da 10 chunk'da 800 veya 900 yer yer de 1000 fps alırken şimdi ise şimdi 200 veya 300 alıyorum hatta yer yer fps drop bile yiyorum. Bunun sebebi nedir?
  9. C

12v Argb Pin Bağlantısı

Arkadaşlar elimde 12V 6A prizden güç çeken bir led ışık var ve ben bunu anakarttaki 12v 4 pin kısmına takmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu acaba?
  10. C

Yardım Altyapı desteklediği halde eksik indirme hızı

Arkadaşlar oturduğum bölgede ben 100mbps lik internet paketini kullanıyorum. Alt yapı sözde maximum 75mbps internet hızını destekliyor ama elektrik gidip geldiğinde internet hızım neredeyse 100mbps lik indirmeyi alıyorum. Bir kaç gün sonra gene 70-75 mbps ye düşüyor internetim bunun sebebi ne...
  11. C

Yardım Huawei matepad 11.5 Kirin t80 işlemcisi

Arkadaşlar ben huawei matepad 11.5 6gb ram 128gb depolama modelini alıcam ama işlemcisi Kirin T80. Bu işlemci hakkında pek bilgi edinemedim. Bilgiden kastım kaç çekirdeği kaç ghz gibi
  12. C

Yardım 4 pin şerit Led anakarta takma

Arkadaşlar msi b650s wifi anakart modelini kullanıyorum ve rgb 4 pin kısmına 5metre rgb Led bağlasam bişi olur mu acaba. Arıza VS.
  13. C

Ses çıkaran fan sorunu.

Arkadaşlar elimde GamePower skadi raund 360mm sıvı soğutması var ve fanlardan biri bazen diğer fanlarla aynı hızda dönmüyor ve sürtünme sesi çıkarıyor. Ne yapabilirim?
  14. C

Yardım Kendi bilgisayarımı sunucu yapma

Arkadaşlar ben minecraft oynarken aternos vb. sunucu siteleri bize yetmediğinden bende elimde başka bir bilgisayar var ve o bilgisayarın bileşenlerini sunucu için kullanmak istiyorum veya o bileşenlerle sunucu pc yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  15. C

Öneri Razer cobra pro alınır mı?

Razer cobra pro wireless almayı düşünüyorum. Max bütçe 2600tl. Alnır mı sizce?
  16. C

Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

Hocam elimde 4000tl bütçe var. 360mm sıvı soğutma almak istiyorum. İşlemciyi çok fazla yük altına bindiriyorum. İşlemcim ryzen5 7500f önerisi olan var mı?
  17. C

Mavi Ekran Otomatik Onarım sorunu

Arkadaşlar ben xpg lancer 16gb ddr5 5200mhz lik Ram kullanıyordum ve bir tane daha aldım. Taktığımda otomatik Onarım da kaldım ve hiçbirşey yapamıyorum. Aldığımı rami çıkardığımda da aynısı olmaya başladı sorun nedir?
  18. C

Aynı model işlemci arasındaki performans farkı

Arkadaşlar ben ryzen 5 7500f kullanıyorum ama cinebench r23 testinde 13000 puan ve valorant da ortalama 450 fps alırken, bir arkadaşım aynı işlemci ile cinebench r23 testinde 14000 puan ve valorant da 600 fps'e yakın alıyor. Ben ryzen 5 7500f'i 5.4ghz overclok yaparken bile bu cinebench puanım...
  19. C

Ryzen 7 5800x mi? yoksa ryzen 9 5900x mi almalıyım?

Yeni bir işlemci alıcam ama ryzen 7 5800x ile ryzen 9 5900x arasında kaldım. cs ve valorant oynuyorum 240hz monitöre sahibim hangisin almalıyım.
  20. C

Öneri Anakartta yardıma ihtiyacım var

Ben gigabyte b550 gaming x v2 kullanıyorum ve maalesef q-flush ve bios çipim bozuldu. Amcam bilgisayarcı olduğu için ona götürdüm ve bana dediği ''anakartın bios çipini yapsam da büyük ihtimalle 1 ay sonra gene bozulur. En mantıklısı garantisi varsa garantiye götür.'' dedi bana ama ben götürmek...
Geri