Arama sonuçları: *

• Users: Caesar1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Anakart tavsiyesi am5

R7 7700x+5070 sistem topluyorum buna göre anakart önerir misiniz Bütçe 5000 B840 düşünüyorum düşünceleriniz neler?
  2. C

60k Civarı laptop önerisi

60k Civarı laptop arıyorum 4000 serisi mi yoksa 5000 serisi mi almalıyım Ac shadows ve mafia 4 tarzı oyunları çok rahat oynatması lazım önerileriniz neler
  3. C

Geforce now alınır mı?

Geforce now ultimate almayı düşünüyorum en son 1.5 sene önce kullanmıştım biraz sorunluydu hala öyle midir kullanan var mı ?
  4. C

6-7K BÜTÇE İŞLEMCİ ÖNERİSİ AMD

Bu kadar bütçem var alınabilecek en mantıklı 0 veya 2. el işlemciler nelerdir? AMD AM4 ANAKART RX 6600XT Ekran kartım var
  5. C

Sessiz Klavye Önerisi

2K maksimum bütçem var, ses çıkarmayan klavye arıyorum. Red switch vs. kaliteli klavye öneriniz var mı?
  6. C

Bu monitör alınır mı

https://www.hepsiburada.com/msi-27-mag-275f-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-0-5ms-gtg-adaptive-sync-gaming-monitor-p-HBCV00006X88C1?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.45.8 bu monitör alınır mı...
  7. C

Valorant tpm 2.0 hatası

Valorantı bugüne kadar sorunsuz oynayabiliyodum oyuna güncelleme gelmemesine rağmen veya herhangi bi ek ayar olsun farklı bişey olsun yapmama rağmen tpm 2.0 uyarısı vermeye başladı anakartımda tpm desteği yok arkadaşımda da tpm yok ama sorunsuz oynayabiliyor bu hatanın çözümü var mı? windows 10...
  8. C

Kali Lİnuxa Java 8 Nasıl Yüklenir?

Arkadaşlar merhaba kali linux kullanıyorum java sürümü 17.0 diye geçiyor fakat ben java 8 sürümünü yüklemek istiyorum fakat bir türlü yapamadm nasıl yükleyebilirim?
Geri