Arama sonuçları: *

• Users: Mnxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Elektrikli Scooter Önerisi

Merhaba, arkadaşlar 15000TL ye kadar elektrikli scooter arıyorum. Amortisörlü ve disk frenli olarak. Menzil için min 25-30km olması yeterli fazlası varsa çok iyi olur :). Rampa çıkabilsin en azından %15 eğim gibi, çok marka var ve çeşitli alışveriş sitelerinde gördüğüm yorumlarda iyi yorumlar...
  2. M

Corsair Void Elite Mikrofon Yedek Parça

Arkadaşlar merhaba kulaklığımın mikrofonu bozuldu. İçini açtım ama sorun lehim kaynaklı değil direk kendi içinden malum oda açılmıyor ya da oradaki plastiği komple kesip kopan kablonun olduğu yeri bulmam gerekecek. Lehimleri tek tek tazeledim soranlar olur diye yazayım dedim, hatta kulaklığın...
  3. M

Corsair Void Elite ses ayarı

Arkadaşlar corsair void elite kulaklığım var ayarları yapılıydı ama format atmak zorunda kaldım. Hali hazırda olan equalizer ayarlarım silindi. FPS ve BASS için önerebileceğiniz equalizer ayarı var mıdır? (ICLUE programından) Görsel olarakta paylaşabilirseniz sevinirim.
  4. M

DELL 3060Tİ ALINIR MI?

Arkadaşlar merhaba, sormak istediğim soru şu 2.el bir kart gördüm ve diğer ekran kartlarına göre biraz daha ucuz geliyor normal marka ekran kartlarından değil. DELL marka hazır masaüstü kasadan çıkarılmış bir kart 3060Tİ sizce alınır mı yoksa performans etkisi var mı diğer kartlara kıyasla?
Geri