Arama sonuçları: *

• Users: CANNY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CANNY

Çözüldü✓ İşlemcim 4000 seri ekran kartını beslerimi?

Arkadaşlar işlemcim i7 10700k rtx 40 serisi herhangi bir kartı sorunsuz besler mi?
  2. CANNY

Yardım İmza' m daki sistem 4000 serisi kullanabilir miyim

Herkese merhaba, imzam daki i7 işlemcim le rtx 4000 serisi kullanabilir miyim. En fazla hangisini besler
  3. CANNY

Yardım Va panel black smeârring garanti kapsarmı?

Arkadaşlar merhaba gamebooster 180hz Va panel Kasım indirimlerinde almıştım. iade süresi geçtikten sonra monitörde siyah yırtılması olduğunu fark ettim. Sorum şu; black smearring bi arıza mı garantiden değişirmi yoksa bu modelin tüm cihazları böyle, bir şey yapmazlarmı
  4. CANNY

25k oyuncu laptop önerisi..

Arkadaşlar abim için oyuncu bilgisayarı bakıyorum bu bütçede Nvidia ekran kartlı bilgisayar önerir misiniz?
  5. CANNY

800-1000₺ bilgisayar masası önerisi

Arkadaşlar başlıktaki bütçe ile nin.120cm bilgisayar masası arayışındayım ceramical mobilya önermeyin göndermediler
  6. CANNY

Yardım 1500 TL bandında psu suz kasa önerisi

Arkadaşlar 240mm sıvı soğutma destekleyen bu fiyat bandında sessiz çalışan kasa öneriniz varmı
  7. CANNY

İ7 10700k için psu min. Kaç watt olmalı

Arkadaşlar bu işlemciyle şuan güncel olarak kullandığım kart 1660 ti bendeki psu 500w sizce bu psu sistemi taşırmı?
  8. CANNY

10k bütçe ile telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba yeni telefon için 10k bütçe ayarladım. Önerilerinizi bekliyorum. Samsung tan önerirseniz mutlu olurum.
  9. CANNY

Sapphire nitro+ rx570 için termal pad

Sapphire nitro+ rx570 için termal pad kalınlığı ne kadar olmalı yardımcı olurmusunuz
  10. CANNY

İ7 4770s rtx 2080s beslermi

Merhaba şuan hali hazırdaki işlemcimle birlikte R9 280x i kullanıyorum geçen günlerde rdr2 ye başlamak istedim fakat oyunda Max 25 FPS alıyorum bende ki bu işlemciye PC builds sitesinden rtx 2080 süper ekran kartıyla mükemmel çalışacağını söylüyor sizin fikriniz nedir ddr3 platformunda 2080s...
  11. CANNY

anakartım x16 dan görüntü vermiyor

turbox b85 anakartı alalı yaklaşık 3 hafta oldu. aldığımdan beri stabil çalışmamasına göz yumdum, olur öyle dedim. ama son 3 gündür uğraştığım arızadan sebep çıldırmak üzereyim. problemim anakartın üzerinde kullandığım ekran kartım asus r7 265 ti, bunu geçen günlerde xfx r9 280x e yükseltmek...
  12. CANNY

2K Monitör Tavsiyesi

Öncelikle herkese selamlar, artık 2K bir monitöre ihtiyaç duyuyorum, bilgisayarım bazı oyunlarda darboğaz yapmakta ve rahatsız etmeye başladı artık. Ekran kartım XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 XT 12 GB. Bütçem 6000 TL sınırlı. 6500 TL kritik durumlarda geçerli :D Bu arada rekabetçi oyunlar...
  13. CANNY

Ryzen 5 5600 Sıvı/Hava Soğutma Önerisi

AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB 7nm işlemcisi için Sıvı ya da hava soğutmaya ihtiyaç duyuyorum artık, çünkü stok fan yeterli olmamaya başladı. Kasam: PowerBoost VK-G3403S USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Geri