Arama sonuçları: *

• Users: Arif0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Arif0

Türknet de upload neden pingli

Değerler bu şekilde. Upload da ekstra bi ping var. Cs2 girince de viyana da min 80ping oluyo, hiç normal değil. Neden ?
  2. Arif0

Msi b550m vga pro açılmıyor

A520 den MSI b550m açılmıyor. CPU ışığı yanık kalıyor. Aynı anakart ı 6 ay önce de alıp denedim aynı sonucu verdi. Şimdi bidaha deniyorum, hani o an şanssızımdır belki bozuktur kart vs. Yok. Ne yaptıysam düzelmedi. İade mi edeyim yoksa çözümü varmıdır bilmiyorum. R5 5600X işlemcim. Bios update...
  3. Arif0

Öneri B550m anakart önerisi

A520m anakartım var. Malesef oc yapamadığım için ve ekran kartımı tam performansta çalıştıramadığı için (ısı nedeni ile 280w a çıkamıyor) B550m anakart bakıyorum. Drek AM5 al diyeceklere, evet bende isterdim ama sistem beni 6 yıl daha götürür. Bidaha ram di işlemciydi masraf yapıp 15k...
  4. Arif0

Rehber Herhangi bir steam oyununa istediğiniz SS'i ekleyin ve upload edin.

Normalde bunu elle yapabiliyordunuz ama son gelen güncelleme ile resmin meta datası oluşmadığı için sadece local de görebilirsiniz, upload yapamazsınız hata verir. Benim yazdığım script meta data ile kaydettiğinden rahat rahat upload yapabilirsiniz : D Öncelikle CMD yi yönetici çalıştırın ve şu...
  5. Arif0

BF 6 open beta oyuna giremiyorum

Cumartesi giriyordum maç, bugün böyle oldu?
  6. Arif0

Robot süpürge önerisi

Ofis için, akşam çalışsın torbası olsun yeter. Bütçem 12k civarı.
  7. Arif0

En iyi kargo firması [ANKET]

Aklıma bunlar geldi, hangisi sizce?
  8. Arif0

MSI B550M bir daha bozulur mu?

Ben zamanında 1-2 ay önce 3, 6K ya MSI B550M almıştım aşağıya attım modeli. Kart gelince hiç görüntü vermedi sistem, onu geçtim boot bile etmedi sadece VGA ışığı yandı. Bende iade ettim, ASUS Prime alacaktım ama bir anda fiyatları 4, 8K ya fırladı düşmüyor da. Sizce MSI'ı tekrar alayim mi...
  9. Arif0

Hile açan bu adamı nasıl banlatırız ?

Donanım arşivi olarak bildirsek ban yermi ki ? Bu adamı nasıl banlatırız, resmen hile satıyo eşşek. Youtube a bildirdim, steam hesabını bulamadım. https://www.youtube.com/@smurfm3te
  10. Arif0

🔥İndirim Postal Redux ve postal 2 -90 cent-

https://www.fanatical.com/en/franchises/postal Postal redux. Denk geldim, iyi oyundur kendisi. 17 yaşından büyüğüm vahşet kaldırırım derseniz, çerezlik girilir. Bide co-op modu gelmiş ama o kısma hiç bakmadım. Postal 2, serinin asıl patlama noktasıdır. Meme'ler, mizah'lar (os&ma), Discord...
  11. Arif0

RX6800 VRAM clock sürekli full de

Neden böyle ?
  12. Arif0

Scyrox V6 için V8 Update olmalı mı?

Sitede V8 Update var ama bu Update dongle Update'i falan da yapıyor batarya optimizesi için. V6 ile V8 arasındaki tek fark boyutu başka hiçbir şey farklı değil. Bunu yapmam gerekli mi?
  13. Arif0

1.5-2K wireeles mouse önerisi.

Almışken iyisinden alam diye düşündüm. Elimde steelseries prime var kablolu, kablodan ötürü rahatsız ediyor. Bi wireeles mouse önerisi olan varmı ? (Palm)
  14. Arif0

W11'deki dosya gezgini özellikleri Windows 10 da yapma

W11'deki görev yönetici özellikleri Windows 10 da nasıl yaparım? Misal sekme sekme açma gibi (pek de farkı yok ama modlanıyordur illaki değil mi?)
  15. Arif0

5k wireeles kulaklık önerisi

5,5k ya kadar kulaklık bakıyorum. Ağırlıklı olarak cs2 oynuyorum ve mikrofon kalitesi önemli. Wireeles olması gerek iyi forumlar :D
  16. Arif0

🔥İndirim Kablo sepeti 400TL (ve altı)

Nedensiz TR deki kablo sepetleri hayli uçuk 800tl den başlıyo. Aliexpress de vergilerle total 400 E buldum aldım. Daha gelmedi. İlk indirim yoktu bende ilk indirimle daha ucuza gelebilir...
  17. Arif0

GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi?

Her şeyi Ultra ya çektim ve sabit FPS alıyorum da. Bu oyun aynı ya. Hiçbir şey değişmemiş gibi, ya da ben mi öyle hissettim. Net cafe de nasılsa haala öyle. Her şeyi fulledim RT dahil. Hatta oyunun siz açmadığınız surece açılmayan yüksek grafik gölgeler ve uzaklığını da açtım. Siz ne düşünüyorsunuz?
  18. Arif0

Masa kabloları düzenleme

Kablo sepeti alamıyorum çünkü masam ince ve nedensiz pahalı. Vidalama harici bir sistem yok mu?
  19. Arif0

Max Payne 3 Kurtlar Vadisi modu

Şu ünlü Kurtlar Vadisi modunun yapımcısı nedense modun indirme linkini hiçbir yere koymamış ve kayıplara karışmış anlaşılan. Ben de modun aynısını yıllar önce indirip attığım HDD'de buldum ve paylaşayım dedim;
  20. Arif0

Ekran kartım ışıklı mı ?

Epey sitesinde rasgele takılırken kendi ekran kartımı görüp incelediğimde aydınlatmaya var yazmışlar. Nerde ? 1 yıldır kullanıyorum ve aydınlatmaya dair hiçbirşey görmedim kartta : D https://www.epey.com/ekran-karti/sapphire-pulse-radeon-rx-6800-gaming.html
Geri