Arama sonuçları: *

1. G

Öneri Laptop konusunda yardım

Merhaba, bir arkadaşım pc mühendisliği okuyormuş 60k civarı bütçeye benden laptop önerisi istedi ve Hp Victus 7Z581EA Amd Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD Rtx 4070 8gb 16.1 Inç 144Hz Full Hd Freedos https://app.hb.biz/WC1iX3WKc6d6 Bu ürünü önerdim 5060 yerine saf kas gücünde 4070 daha güçlü olarak...
  2. G

Öneri Kasa için şeffaf jelatin önerisi?

Merhaba, lian li vision kasa kullanıyorum ve çizilmemesi için kendi jelatinlerini çıkarmamıştım ve bir süre sonra köşelerden soyulma ve çizilmeler başladı, hoş görünmüyor ve koruyucu şeffaf jelatin aldım https://ty.gl/xi0visf368w7e az önce uyguladım ve kalın ve hafif buslu oldu pek beğenemedim...
  3. G

Rockstar a giriyorum ama yükleme ekranında kalıyor

merhaba, rdr2 yi bitirmiştim format sonrası silinmişti tekrar yükledim steamden ve rockstar hesabıma giriş yaptıktan sonra yükleme ekranında kalıyor rdr2 açılmıyor sildim hepsini tekrar yükledim yine aynı sorun, çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  4. G

L-Connect3 update sonrası sorun

merhaba, Lian li TL LCD fanlarım için L-Connect3 yazılımını kullanıyorum ve dün yeni gelen connect yazılım güncellemesi ile fanlardaki ekranı yönetemiyorum ve görsellerde gitti, silip tekrar kurdum düzelmedi ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim 1729420884
  5. G

4 modül ram görüntü vermiyor

merhaba, mevcut 2x16gb sorunsuz kullanıyorum ve dün sisteme 2x32gb daha ekleme yaptım 4 modül oldu ve cpu ve dram arıza ışığı takılı kaldı ekrana görüntü gelmedi, ramlerim anakartımla uyumlu model sorun ne olabilir?
  6. G

Ardı ardına kısadevre

Merhaba, biraz önce işlemciyi sök tak yaptım bi işlem için, kabloları vb. Taktım düzgünce (eldiven kullanarak yaptım), pc ardı ardına aç kapa yaptı anasayfa ekranı geldi geri kapandı açılmaz oldu cpu yu tekrar söküp kontrol ettiğimde düz pin kısmı çok hafif kararmış gibiydi yarım cm çevresinde...
  7. G

mavi ekran: stop code critical process + unmountable boot volume

merhabalar, son 4 gündür bilgisayarımı kullanamıyorum format da atmama rağmen, bilgisayar açılırken dram ve boot ışığı uzun süre yanıp sönüyor ve açılmıyor restartlıyorum birkaç defa öyle açılıyor minidump dosyası çıkmıyor, 3. parti yazılımla test ettim hiçbir yazılımsal sebepten mavi ekran...
  8. G

Kasama sığar mı? MSİ 110R

merhabalar, msi 110R kasa kullanıyorum mevcut 3070 eagle dan 3090 suprim x e geçmeyi düşünüyorum, incehesaptan kasamın gpu max boyutu 340mm olarak belirtilmiş, epey de suprim 3090 ise 334mm belirtilmiş 0,6mm ile kasama sığar mı benzer durumu yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim
  9. G

Donanım arşivi youtube da video silinmesi?

Abdullah abinin yaklaşık 3-4 ay önce attığı "yarı fiyatına iphone aldım" videosunu göremedim kendisi mi sildi, farkeden oldu mu?
  10. G

İnternet kıyameti nasıl sonuçlanır?

Merhabalar, bu sabah kalkıp haberlere bakarken güneşte süper sonik patlamalar ile telefon pc ve internet alt yapısı ağır hasar alacak diyorlar, 1890 lı yıllarda da olmuş sanırım ve telgraf hatlarını yakmış sizce elektronik cihazlarımız bozulur mu? Bunun bi sigortası vb. Mevcut mu garanti...
  11. G

Hangi anakart mantıklı?

MSİ B650 CARBON WİFİ ve ASUS ROG STRİX B650E-F elimde mevcut aktif MSİ olanı kullanıyorum ASUS un cpu soketi arızalı geldi tamir ettireceğim, ileriye dönük de olmasını istiyorum hangisini kullanıp diğerini satsam?
  12. G

outlast 2 donma ve kapanma sorunu

merhabalar, 6 gün önce outlast 2 yi satın aldım epic games ile 7tl idi sanırım, oyunu oynarken bir şey olmadı ortalarına geldiğim bir gün google ı açtım pc kitlenip dondu 1 dk bekledim kendi kendine bir sürü sekme açtı fln sonra kendini kapattı tekrar açtım tekrar aynı işlemler tekrar yine benzer...
  13. G

Msi k240 am5 uyumlu mu

Merhaba, msi k240 almayı düşünüyorum elimde Asus rog b650e-f am5 var ama uyumlu olur mu ya da am5 için soket vb, bulabilirsiniz?
  14. G

Asus Tuf B550 Plus-Ne fark var?

Anakart alacağım, Asus tuf B550 Plus Wifi ile Wifi 2 nin ne farkı var, bilen varsa bilgi alabilirmiyim?
Geri