Arama sonuçları: *

• Users: ÖmerGz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ö

Kulakiçi hassasiyetinde kafaüstü kulaklık önerisi

Selamlar, bugüne kadar hep kulakiçi kulaklık kullanmış biri olarak kulakiçi kulaklıkların ses netliğine, hassaslığına çok alıştım. Ama uzun süreler kullanması artık çok rahatsız ettiğinden-ve tinnitusumu arttırdığından- mikrofonlu kafaüstü bir kulaklık almak istiyorum. Fakat sorun şu ki daha...
  2. Ö

Çözüldü✓ Scyrox v6 kullanan var mı?

Scyrox v6 almayı düşünüyorum fakat internette scroll wheella ve yazılımının performansıyla ilgili neredeyse hiçbir bilgi bulamadım. Gördüğüm tüm inceleme videoları sponsorlu olduğundan belli başlı öne çıkan özellikleri dışında detay vermiyorlar/içini açıp incelemiyorlar. Scroll wheel benim için...
  3. Ö

60-80$ arası klavye önerisi

Selamlar, bu kadar kez sorulmuş bir soruyu tekrar sormamın ve başlıkta TL kullanmama sebebim yurt dışından alacak olmam. Ne yazık ki artık çoğu şeyi yurt dışından getiremiyoruz haliyle bu konularda önerilen klavye çeşidi sınırlı ve fiyatları normalden yüksek oluyor. Konuya gelicek olursak %75-60...
  4. Ö

Laptop ekran kartı arızaları

Sorun dahili monitördeymiş, ekran değişimi sorunu çözdü
  5. Ö

Ekranda oluşan küçük hasar ve ölü piksel

2k 165hz ips panele sahip bir laptop kullanıyorum ve normalde hiçbir ölü piksel vs. yok iken geçen gün bilgisayarı açarken ekranın köşelerine yakın bir pixelin beyaz olduğunu gördüm. Dikkatlice inceleyince ekranın orası çok ama çok ufak bir darbe almış da içe doğru delinmiş gibi . Gözle görmek...
Geri