Arama sonuçları: *

• Users: ksxa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

35 bin bandında Gaming Laptop Öneri

Merhabalar, 35 bin bütçem var ve şimdilik gaming laptop almak istiyorum. Şu an en çok ilgimi çeken model Gigabyte A16 Rtx4050 i5 13. Nesil 512 ssd içeren modeli. Oynayacağım oyunlar valorant lol cs gibi oyunlar. Tavsiye verebileceğiniz veya bu ürüne dair bir bilgisi olanlar yazarsa sevinirim iyi...
  2. K

İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli yardım

Merhabalar öncelikle herkese iyi günler. İkinci el iPhone 11 satın almak istiyorum ve daha önce hiç iPhone kullanmadım. Yani iPhone’a geçiş yapacağım nelere dikkat edilmeli bilgisi olanlar bilgilendirirse müteşekkir olurum. Bulduğum ürünün kozmetik olarak neredeyse hatası yok. Herhangi bir...
  3. K

İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli

Merhabalar öncelikle herkese iyi günler. İkinci el iPhone 11 satın almak istiyorum ve daha önce hiç iPhone kullanmadım. Yani iPhone’a geçiş yapacağım nelere dikkat edilmeli bilgisi olanlar bilgilendirirse müteşekkir olurum. Bulduğum ürünün kozmetik olarak neredeyse hatası yok. Herhangi bir...
  4. K

Iphone 16 pro vs Iphone 16e

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar herkese. Aklımda çok karışık bir soru var yardımcı olursanız sevinirim. Yaklaşık 40 bin liralık bir bütçen var ve Applea geçiş yapmak istiyorum. Aklımda 16e gibi bir telefon var fakat yurtdışı 16 pro da fazlasıyla ilgimi çekti. yurtdışı telefon sıfır kapalı kutu...
  5. K

Monster Abra A5 v19.2 Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. İkinci el Monster Abra A5 v19.2 almayı düşünüyorum. RTX 3050 Tİ 8 GB ekran kartlı olanlardan ve fiyatı 17 bin. Bu fiyata normal midir veya başka önerdiğiniz markalar var mı? Ve Monster hakkında ne düşünüyorsunuz?
  6. K

Android Android 12 WhatsApp Sorunu

Arkadaşlar general mobile GM 21 plus model telefonumu bugün android 12'ye yükselttim. Yükselttikten sonra telefon çok donmaya başladı ve şu an WhatsApp'ta medya alıp gönderemiyorum ses kaydı dahil. Ne yapmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geri