Arama sonuçları: *

• Users: yigit2582
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Ps4 slim termal macun önerisi

Hayırlı günler dilerim arkadaşlar ps4 slim icin etkili kaliteli bir termal macun öneriniz varmı
  2. Y

Ikinci el galaxy watch 6 Alınır mı? 44mm

Hayırlı günler arkadaşlar bi akıllı saat buldum samsung galaxy watch 6 44mm nisana kadar faturalı çiziği fln yok temiz cihaz yani 2900 fiyat istediler sizce Alınır mı? classic model değil düz model
  3. Y

Windows wtkinleştirin uyarısı veriyor yardım edermisiniz

Selamlar arkadaşlar uzun süre öne windows format atılmıştı şimdi windows etkinleştirin uyarısı veriyor internette satılan 100 tl ye fln keyler var ama pek işin içini bilmiyorum normal bildiğimiz windows pahalı olupda bu keyler neden 100 tl civarlarında haliyle ucuz oluyor destek olursanız...
  4. Y

Iphone 11 ile logitech g29 vitesli takas olurmu

İyi günler arkadaşlar bende logitech g29 direksiyon seti var vitesli satmak icin birisiyle 11 bine anlaştık alici arkadas 2 teklif sundu ya nakit 11 bin yada iphone 11 128 gb beyaz orijinal hatasız faturalı telefon teklif etti sizce hangisini tercih etmem gerek pil 75 orijinal
  5. Y

Tab s9 fe alınır mı?

iyi günler bende logitech g29 direksiyon seti var vitesli elden çıkarıp satmak istiyorum bi arkadaşımın samsung tab s9 fe tableti var takas teklifinde bulundu fakat arada kaldım sizce takas edilirmi
  6. Y

Pes 2020 alınır mı? konsol için

1500 tl ye ps4 icin Pes 2020 var sizce Alınır mı?
  7. Y

İşlemci fanı rgb ledler yanmıyor

Öncelikle hayırlı günler diliyorum Çok onemli bir konu olmasada işlemci fanımın rgb ledleri yanmıyor fan sorunsuz çalışıyor Anakartım msı h270a-pro Fan modelim rampage rm C03 Yardımcı olursanız sevinirim Anakart üstünde cpu fan soketi 4 pin fandaki kablo pini 3 pin
  8. Y

6k ya iphone 11 alınır mı?

İyi günler arkadaşlar bir arkadaşımdan satilik 6 k ya iphone 11 yenilenmiş olarak satilik bir cihaz var sizce Alınır mı? biraz kullandı sadece ekranda ufak tefek mürekkep akması var sizce Alınır mı? 64 gb
  9. Y

Yd s24 ultra yurtiçi s23 düz model takas?

selam arkadaşlar kendi kullandığım yurtiçi s23 256gb telefonum ile yd s24 ultra 256gb ile takas teklifi aldım sizce takas olurmu yapmalımıyım
  10. Y

6000 tl ye PlayStation 4 slim alınır mı?

Selam dostlar yakın arkadaşımdan PlayStation 4 slim satilik gta 5 cd ve yanında 2 adet kol var sizce alinirmı
  11. Y

Ryzen 5 5600 e hangi anakart uyumludur

Dostlar Selam ryzen 5 5600 işlemci var ona en uygun anakart öneriniz nedir
  12. Y

15k ikinci el sistem önerisi

Selam dostlar 15 k bütçem var ne almamı tavsiye edersiniz Ets2 valorant cs tarzı oyun oynayacağım
  13. Y

14 bin tl gtx 1660ti sistem alınır mı? ikinci el

Selam dostlar İkinci el temiz bir sistem buldum Özellikler: İ5 9600k Gtx1660ti Gaming pro z390 anakart 2x8 16 gb ram 256ssd 2tb hdd Asus 27 inç 144 hz monitor Rampage hybrid r6 klavye Sizce alınır mı? 14 bin tl ye
  14. Y

İkinci el xbox one s alınır mı? 6bin tl

Selam arkadaşlar Yakın bir arkadaşımdan satılık x box one s 500 gb 6 bin TL ye Yanında 3 tane oyun ve 1 adet xbox kolu var sizce alınır mı? bi sıkıntısı yok temiz
  15. Y

Ikinci el gtx 1060 lı sistem alınır mı? 6.5k

selam arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın bir bilgisayarı var sizce 6,5k ya alınır mı? i5 7500 msı h270 a pro msı gtx 1060 6 gb 2x8 16 gb ram 500w psu 500 gb ssd 24 inç samsung monitor 75 hz
  16. Y

Samsung watch 7 44mm vs huawei watch gt5 46mm

iki saat arasında kararsız kaldım samsung watch 7 nin sunduğu özelliklerin yanı sıra huawei watch gt 5 in de tasarımı ve bataryası öne çıkıyor ikisi arasında karar veremedim samsung s23 kullanıcısıyım
  17. Y

İkinci el ekran kartı önersi

Arkadaşlar açıkçası yüksek bir butcem yok ekran kartı için max 5k yüksek grafiklerle oyun oynamam pek işimi görebilecek ekran kartı nedir
  18. Y

İkinci el GTX 1080 alınır mı?

Dostlarım bir arkadaştan satılık GTX 1080 gigabyte aorus serisi 8gb bir ekran kartı var kutulu temiz vaziyette sizce Alınır mı? fiyatı 4.5k
  19. Y

Manyetik telefon kılıfları zararlımı?

Arkadaşlar dün s23 cihazıma manyetik kılıf aldım magsafe gibi yani bunun bir zararı varımdır telefona vs
  20. Y

beamng drive oyundan atma sorunu yardım

dostlar beamng drive oyununda oynarken 10-15 dakika sonra windows aygıt çıkarıldığında çıkan ses çıkıp oyun donuyor ve 15 saniye sonra oyundan atıyor lütfen yardım edermisiniz
Geri