Arama sonuçları: *

• Users: merto043
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Hangi koltuğu seçmeliyim?

173 boyunda 95 kiloyum. Zio venom gaming modeli Hawk future Exvega andromeda 2025 koltukları arasında kaldım. Bulunduğum ilde sadece rampage ve razer koltuk deneyebildim başka da yok. Hangisini almalıyım? Varsa farklı marka model önerileriniz onlara da bakarım.
  2. M

Ergonomik sandalye önerisi

Merhaba arkadaşlar. 173 boyunda 90 kiloyum. Bel ve boyun fıtıklarından dolayı ergonomik sandalye bakıyorum. 7 8 bin bandında bütçe belirledim. Birisinin iyi dediğine diğer kötü diyor kafam çok karıştı. Uzun süredir oyuncu koltuğu ya da ofis koltuğu kullananlar ne kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
  3. M

Öneri 4k bandında ķlavye önerisi

Elimdeki klavyem bozuldu yenisini alacağım. 4k bandında klavye öneriniz nedir? Asus rog strix scope modeli hoşuma gidiyor alınır mı ? Daha uygun fiyatlı f/p ürünü de olabilir.
  4. M

Epic İndirimleri Hangi Oyun

Ghostrunner 2 Forspoken Atlas Fallen Immortals Of Aveum Witchfire Bu oyunları alıp oynayan var mı ?
  5. M

Epic Games Çift Kişilik Oyun Önerileri

Arkadaşlar sevgilimle oynamak için oyun arıyorum. It Takes Two tarzı bölünmüş ekranla oynayabileceğimiz oyun önerileriniz var mı ?
  6. M

yeni kasa önerir misiniz ?

selamlar arkadaşlar. b550m anakart ve 3070 ti ekran kartı var. soğutucu olarak se 224 xts alacağım bunlara uygun kasa önerir misiniz ? gamepower horizon gaming mesh ilgimi çekiyor. 3k yı çok geçmeyecek bütçem var. iyi forumlar
  7. M

gigabyte b550m ds3h bios güncelleme

selamlar herkese. yeni bilgisayar aldım bios güncellemek istiyorum ama güncellemeye çalıştığımda indiridiğim son sürüm için bios doğru değil gibi bir hata veriyordu. bu neden olur nasıl çözerim ?
  8. M

Kasaya uyumlu soğutma

R5 5600 işlemcim var ve kasa nxzt 510 modeli bu kasaya sıvı soğutma takabilir miyim takarsam hangisi uygun olur ?
  9. M

27" 2k monitör tavsiyesi

Başlıkta olduğu gibi 27" 2k ips panel monitör arıyorum tavsiyeleriniz önerileriniz nelerdir ?
  10. M

Güzel bir f/p sistem önerisi

Arkadaşlar beni 3 4 yıl rahat 2k yada 4k oyunlarda götürecek bir sistem arıyorum. Belli bir bütçem yok 20 30 40 k farketmez. Var mı önerileriniz ? Hazır sistem de olabilir kendim de toplayabilirim farketmez.
Geri