Arama sonuçları: *

• Users: adral
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

10-20k arası ekran odaklı telefon önerisi

Çıktığından beri mi 11 lite kullanıyordum ancak kronik problemlerinden dolayı bozuldu. Bu problemler başımı az ağrıtmadığı için xiaomi ve alt firmalarının telefonlarını mümkünse bu sefer değerlendirmek istemiyorum. Bozulmasaydı daha senelerce bir eksikliğini hissetmeden kullanmaya devam ederdim...
  2. A

4 pin - 2 pin fan kablo dönüştürücü önerisi

https://tr.aliexpress.com/item/32835582360.html Kablo kesip lehimle vs uğraşmadan PWM fanı PSU fan girişine takmak için bu tarz bir adaptör lazım. Yukardaki Aliexpress linkindeki ürünü alacaktım ancak teslim tarihinin 4 Haziran yazdığını görünce vazgeçtim. Bu dönüştürücüyü Türkiye içinden veya...
  3. A

basilisk v3 x hyperspeed vs dragonfly f1 moba

FPS oyunlarıyla boomer shooterlar haricinde alakam yok. Normalde şeklinden ve pilli olmasından dolayı basiliski 1600~ liraya almayı düşünüyordum ancak nereye baksam dragonfly f1 modellerinin çok övüldüğünü gördüm. Bu zamana kadar giriş seviye fareler kullandığım için f1 mobanın basiliskle...
  4. A

IKEA LADDA şarj edilebilir piller ve STENKOL pil şarj aleti stokta

Panasonic Eneloop pillerle aynı olmaları lazım. Aynı iseler 2450mAh yerine 1900mAh versiyonunu almanızı tavsiye ederim. 50 lira civarı kargo parası çıkmasına rağmen diğer sitelere kıyasla bir tık ucuz STENKOL LADDA 1900mAh STENKOL + LADDA 1900mAh LADDA 2450mAh STENKOL + LADDA 2450mAh
  5. A

Yardım Asus GPU RMA nasıldır?

Kartımın yaklaşık 1 yıl garantisi kaldı. Kusurlu fanlar ve sıkıntılı derecede yüksek hotspot sıcaklığı yüzünden garantiye vermeyi düşünüyorum. Ancak internette Asus ve ServicePoint hakkında çok sayıda korku hikayesi derecesinde hikayeler var. Kartı verdiğim kondisyondan daha kötü bir halde geri...
Geri