Arama sonuçları: *

• Users: Resatmnkse
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Resatmnkse

Bu pc nin piyasası ne kadardır?

ekran kartı: inno 5070 işlemci: ryzen 9600x 16x16gb ram viper 6000mhz msi ddr5 anakart 1tb ssd cricual 600+80 silver colormaster 3 fanli sogutucu kaç paraya satılır. piyasadan pek haberim yok bende var satacağım
  2. Resatmnkse

PlayStation 5 için kulak içi öncelikli kulaklık önerisi

arkadaşlar PlayStation 5 için kablolu kulak içi öncelikli kulaklık önerisi istiyorum sizden. 1-2k civarında olabilir belki az biraz daha fazla
  3. Resatmnkse

MOBİLDE VİDEO ÇEKMEK İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR MOBİLDE OYUN VİDEOSU ÇEKİYORUM. BURNUMDA SORUN OLDUĞU İÇİN NEFESİMİN SESİ FAZLA ÇIKIYOR. BU DA VİDEOLARA YANSIYOR. BUNU ÖNLEYEBİLECEK BİR KULAKLIK VAR Mİ?
  4. Resatmnkse

120w usb typ-c kablo

Arkadaşlar Xiaomi 14 kullanıyorum. Bugün sipariş ettiğim Xiaomi 120W şarj aleti geldi gayet orjinal duruyor Amazondan aldim. Telefonum 90w destekliyor sıkıntı yok yapıyor. Ama kablosu sanırsam 1m ben alıştım 2m kablo kullanmaya. Önceki şarj aleti typ-c çıkışlı olduğu için kablosunu...
  5. Resatmnkse

Xiaomi 14 ekran kaydedici

Arkadaşlar YD Xiaomi 14 kullaniyorum kayıtlı. Ekran kaydedicisini kullanacağım ama bir türlü ekranı kaydederken hem telefon sesi hem mikrofonun sesini alamıyorum. İnternette biraz bakındım resimde de var bir YouTube videosundan ss ledim her ikisi seçeneği var ama benim telefondan çektiğim ekran...
  6. Resatmnkse

Kanalım ile ilgili tavsiye ve önerileriniz

https://youtube.com/@hanmabakimlbb?si=SjPBrULNPaIEyjnU Kanalım budur. Mobile Legends içerikleri üretmeye çalışıyorum. Son 14-15 videodan önce sesli atmıyordum video. Şuan düzenli olarak sesli olarak atabiliyorum. Kanal duzeni logo anlatımım falan nasil sizce? Birde her videoya 100 liralık...
  7. Resatmnkse

Uygulamayi sildim ama hala var olarak gözüküyor

Youcut uygulaması indirdim apk olarak yeni versiyonu kurmak için yeni apk indirdim guncellemesi icin. Ama guncellemedi. Bende var olanı silip tekrar yüklemek istedim. Ama yüklü olmadığı halde gorseldeki gibi güncelle diyor. Play store uzerinden de yuklemiyor. Anlayamadım gerçekten
  8. Resatmnkse

Çözüldü✓ Telefon için kulaklık önerisi

Arkadaşlar selamün aleyküm. MLBB için video çekmeyi düşünüyorum YouTuba. Samsung s23 ultra kullanıyorum. Buds 2 pro var bende ama kayit alirken istediğim performansı alamadim. Kablolu kulaklık alacağım. Sesimi temiz alsın dış seslerden etkilenmesin yani dis sesleri absorbe etsin. Bu tarz bir...
  9. Resatmnkse

Kırmızı ışık cezası sisteme düşmüyor

Arkadaşlar 1 hafta önce kırmızı ışık cezası yedim. 1 haftadır ödemek isyiuorum ama sistemde hala yok. Bu erken ödeme süresini mi gecirmeye çalışıyorlar. Ceza kagidini şuan bulamadim. Eğererken odeme suresi gecerse ve ondan sonra ceza sisteme düşerse sikayet edebilir miyim kağıt olmadan?
  10. Resatmnkse

PlayStation Store Collection ürünleri alamama sorunu

Arkadaşlar resimdeki oyun örnektir. Standart sürümüne sahip olduğum oyunun delux,complete edition gibi yukseltmelerini alamıyorum. Bu neden oluyor ve çözümü var mi? Mesela bunda olmuyor sorun(witcher 3). Neye gore oluyor bu sorun?
  11. Resatmnkse

Worldnet Kullanan var mi?

Arkadaşlar ilk defa duyduğum worldnet mahalleye komple fiber çekmiş ve 1000mpbs hiz fakan filan yaziyor. Bu firma ile ilgili bilgisi olan daha once veya şuan hizmet alan var mi?
  12. Resatmnkse

Airsoftumu satamiyorum

Sacma sapan bir sekilde sahibinden letgo ve facebooka ilan koyamiyorum. Bu nedenden dolayi insanlara ulasamiyorum. Belki forumda ilgilenen olur. Classic army m4 airsoft satiyorum.
  13. Resatmnkse

İnstagramda lors eva paspas

https://www.instagram.com/borzcom.tr?igsh=MWx2NG5jZTYwcDY0Zg== https://www.instagram.com/lorscomtr?igsh=Z2N5YWRqY282dTYy https://www.instagram.com/lors.shop?igsh=MTBveGN1Z3lyOXM2NA== Arkadaşlar yukarıdaki 3 linkin profilinde de ayni adres ve bilgiler mevcut. 3 ü birbirinden ayrı hesap ama...
  14. Resatmnkse

15 - 20k arası laptop önerisi

Orta düzeyde oyun oynatacak başlıktaki fiyat aralığında laptop önerebilir misiniz?
  15. Resatmnkse

Kinguin'den Satılan PS 5 Oyunları Alınır mı?

Kinguinde ps5 oyunlari satılıyor. Daha once denetimi olan oldu mu. Bu satış türü ile hic ps5 oyunu almadim? Ne olur nasil olur bilemiyorum? Fikri bilgisi olan var mi?
  16. Resatmnkse

Ps5 gta online tr server

Arkadaşlar PlayStation 5 icin gta 5 online de tr server falan varmi. Pc de roleplay tarzi serverler varya onun gibi
  17. Resatmnkse

Ps5 ucuz oyunlar almak mantikli mi?

Arkadaşlar internette ps5 oyunlarini örnek (2k lik oyun 300 500tl) ye satılıyor. Ama hesap olarak ve offline olarak. Sizce almak mantikli ve guvenilir mi. Bu konuda deneyimi olan oldu mu?
  18. Resatmnkse

Eski PlayStation hesabımı ubisoftdan kaldırma

Arkadaşlar ubisoft hesabıma eski PlayStation hesabı ile bağlanmışım önceden. şuan guncel olarak kullandığım PlayStation hesabımı baglayabilirmiyim eskisini silerek falan? Bulamadim yontem. Destek talebi açtım ama belki bileniniz vardir
  19. Resatmnkse

Millenicom deneyimleriniz

Arkadaslar millenicom da deneyiminiz oldu mu. 1000mbps veren tek firma oldu. İnternette iç açıcı seyler yok bu firma hakkında
  20. Resatmnkse

Alt yapı sorguladığımda sunduklari hiz farklari

Arkadaşlar netspeed kullanicisiyim altyapi sorguladigimda netspeed 200mbps milleni de 1000mbps dijiturk 100mbps Türk net 100mbps vodafone 100mbps. Firmalar bu degerleri veriyor. Hangisi doğru neden farkli sonuclar çıkıyor. En dogru sonuca nasıl ulaşabilirim. Bilginiz var mi
Geri