Arama sonuçları: *

• Users: Rqeix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

FC 25 donuyor, taklıyor

Merhaba, FC 25 ilk zamanlar donmuyordu sonradan artık oynayamaz hale geldim. Rivals giriyorum, oyun bende bir anda donuyor. Adam iki gol atacak kadar donuyor ve atıyor. V-Sync kapalı Motion blur kapalı oyun en düşük ayarlarda olduğu halde bile. Bilgisayar özelliklerim RTX 4060 Ti 16 GB, Ryzen 5...
  2. R

Yardım DualShock 4 kolumu kablo ile bilgisayara bağlayamıyorum

Merhaba, DualShock 4 kolum var ve kablo ile bilgisayara bağladığımda şarj oluyor ama bilgisayar kolu görmüyor rica ediyorum yardımcı olun kafayı yemek üzereyim.
  3. R

FC 25 gelecek vadeden hücumcu 3 gelişmesi yapılmıyor

Merhaba, gelecek vadeden oyumcuların geliştirmesi var bildiğiniz gibi aldığım oyuncuya 1 ve 2. yükseltmeyi yaptım ama 3. yükseltmeyi yapamıyorum çünkü oyuncunun oyun tarzı yok. Aldığım oyuncu: Arsenalden Nwaneri.
  4. R

10.000 TL Bandında Telefon Önerisi

Merhabalar, telefon almak istiyorum 10.000 TL-11.000 TL arası bütçem var, önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Oppo A60 var.
  5. R

İnstagram yayın kanallarındaki mesajlara yanıt verilmiyor

Instagram yayın kanallarındaki mesajlara yanıt veremiyorum. Daha doğrusu başkaları yanıt veriyor ama bende direkt yanıtlar ve yanıt verme gözükmüyor.
  6. R

50.000TL Laptop Önerisi

Merhabalar bir laptop bakıyorum ve maksimum 50K bütçem var. Genellikle oyun oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. R

2000TL Klavye Önerisi

Merhabalar, 2000TL bütçem var klavye alacağım, önerilerinizi bekliyorum.
  8. R

Merhabalar sorum olacak

Öncelikle merhabalar, benim bir sorum var. İnternet hızı yavaştı, paket yükselttirmek istedik ve bunu bildirdiğimizde "sizin sokağınızdaki bulunan kutu sizin binanıza uzak olduğu için internet hızını bu kadar alabiliyorsunuz daha fazlasını aldığınız zaman işe yaramıyor kullandığınız zaman...
  9. R

ağ ayarlarını sıfırladım her şey gitti

merhabalar, bugün bilgisayarımı kullanırken internetim gitti bağlanmaya çalıştım ama bağlanamadım, bende sorunları denetle yaptım. ağ ayarlarını sıfırlamamı önerdi sıfırladım ve sonra wifi vs. hiç bir şey gözükmedi sonra wifide sorunlar gözüktü. Ne olur yardımcı olun.
  10. R

400 TL Mouse önerisi iki mouse arasında kaldım

Arkadaşlar merhaba bayadır mouse arıyorum 400tl bandında bı bütçem var iki tane mouse da kaldım https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-m2-cift-yonlu-rgb-gaming-mouse_u9197...
  11. R

400 TL Mouse önerisi

Merhabalar mousem çift tıklamaya başladı bazende hiç tiklamiyor bende yenisini almaya karar verdim 400 TL gibi bir bütçem var şuanda aklımda bu var ama kötü diyolar https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-7000dpi-oyuncu-mouse-p-HBV00000PYCNN?url_src=and-product-detail
  12. R

500 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhabalar, bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum ancak bir kere alayım çok götürsün cinsinde iyi olsun yanı kısaca F/P ürünü olsun istiyorum. USB girişli olması gerek. bütçem ise 500 TL ve altı. bundan önce "Rampage Stormy" ve "Rampage RM-K45 Orbit" kulaklığa bakmıştım ama karar veremedim.
Geri