Arama sonuçları: *

• Users: xMevo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Wraithesports'dan hangi mouse alınır oyun için bütçe 1-3k önerilerinizi bkliyorm

wraithesports'dan hangi mouse alınır oyun için bütçe 1-3k önerilerinizi bekliyorum
  2. X

Çözüldü✓ ATK MERCURY SES GELMİYOR ISIK BEYAZ OLDU

YANLISLA BİR YERE BASTIM MAVİ ISIK BEYAZ OLDU SES KESİLDİ ÇÖZÜMÜ BİLEN VARMI
  3. X

PEŞİN TAKSİTE FİYATINA HAZIR SİSTEM

Arkadaşlar vade farkı koymadan taksitle hazır sistem alabileceğim yer varmı
  4. X

EPİC GAMES KURAMIYORUM YÜKLEME SİHİRBAZI

YÜKLEME SİHİRBAZI ZAMANINDAN ÖNCE SONA ERDİ DİYOR NE YAPMAM GEREKİYOR VARMI BİLEN ÇÖZÜMÜ
  5. X

GAMEGARAJ SİPARİŞ SONRASI KASA DEĞİŞİMİ YAPABİLİR MİYİZ?

KARGOYA VERİLMEDEN ÜZERİNDEN 24 SAAT GEÇMEDEN SADECE KASA DEĞİŞİMİ YAPABİLİR MİYİZ İÇİME HİÇ SİNMEDİ YARDIM LAZIM
  6. X

48.508,88TL SİSTEM BU FİYATI HAKEDİYOR MU

BU FİYATA Alınır mı? ALINMAZ İSE ÖNERİLERİNİZİ VE LİNKLERİNİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  7. X

Çözüldü✓ 3000-4500 ARASI KOLTUK ACİLLLLLLLLLLLLLLLL

Bilgisayar başına yazdıgım fiyat bandında koltuk lazım önerilerinizi bekliyorum 7-8 saat minumum kullanıyorum 1.70 boy
  8. X

40-45k Bütcem var masa üstü sistem önerisi alabilir miyim

amd işlemci olması gerek. ekran kartıda amd olmaması gerek :D önerilerinizi linklerinizi bekliyorum
  9. X

3000-4500 ARASI KOLTUK ACİLLLLLLLLLLLLLLLL

Bilgisayar başına yazdıgım fiyat bandında koltuk lazım önerilerinizi bekliyorum 7-8 saat minumum kullanıyorum 1.70 boy
  10. X

NVİDİA GeForce GTX 1050 Ti İle 144 hz alabilir miyim ACİLLLLLLLLL

konu başlıgında yazan ekran kartında 144 hz alabilir miyim ama hdmi ile almam gerekiyor dp girişi bozuk oluyor ise hangi kabloyu almam gerekir yardım edermisiniz
  11. X

Koşu ve Yürüyüş ayakkabısı Önerisi lazım acil

Koşu bandında yürük ve koşmak için ayakkabı lazım beyler bütçem çok yok max 1500 çıkar linklerinizi bekliyorum
  12. X

Paratim kullanıcı bloke sorunu

Merhaba paratim kullanıyordum aktif olarak ama dün kullanmadım bugün ise kullanmak istedim ama bloke oldugu yazdı ekranımda müşteri hizmetleri kurumsal bloke diyor nedenini biz bilmiyoruz görüntüleyemiyorruz diyor çok sacma içerde param kaldı nasıl çözücem bunu
  13. X

IPTV ÖNERİSİ ACİL GS-TS

IPTV ÖNERİRMİSİNİZ KISA SÜRE KULLANACAĞIM
  14. X

Merhaba Windows Güncelleyemiyorum

Merhaba arkadaşlar bugün satın aldıgım 2. el pc elime ulastı valoran yükledim oyuna girdiğimde 2 dk sonra tekrar atıyor sürüm güncellememi istiyor güncelleme mevcut yapıyorum pc kendini yeniden baslatıyor ama yinede sürüm hala eski kalıyor ne yapmam gerekiyor
  15. X

2. EL SİTELER HAKKINDA BİLGİ

Arkadaşlar monitör ve kasa alacam biriyle anlastim fakat güven problemi olduğu için aracı bir uygulama kullanmak istiyoruz fakat hangisi kullanmalıyız. desi sorunu olmayan komisyonuz az olan kargo ücreti az olan bu tarz uygulama varmi 1723331866 bilgili biri yokmu
  16. X

HY300 HDMI kısmına mi stick bağladım sistemden atıyor

HDMI kısmına mi stick bağladım sistemden atiyor çözümü bilen varmı
  17. X

HY300 HDMI kısmına mi stick bağladım sistemden atıyor

HDMI kısmına mi stick bağladım sistemden atiyor çözümü bilen varmı
  18. X

Hy300 Projeksiyon 4k Netfilix

hy300 model netflix netfilixde 4k destekliyor ve nerelerde bu 4k götüntü desteğini sağlıyor 1715106730 up up
  19. X

DUNE ÇÖL GEZEGENİ PART 2

BU FİLM HANGİ PLATFORMDA MEVCUT BULAMADIM ?
  20. X

Aliexpress Uzun mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı ne demek ?

Uzun mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı ne demek bilen birisi yazabilir mi
Geri