Arama sonuçları: *

• Users: HayrullahK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HayrullahK

Biosta boot yerinde M2 ssdyi gormuyo

Nvme yrrinde gosteryo ama boot priority yerine gelmiyor, hiç bişi görmüyorum diyir
  2. HayrullahK

RE 4 e virüs konusunda güvenebilirmiyim?

Merhaba ben geçen gün donanım arşivi kanalının attığı videodan fsr 2den fsr3+fg şeyini yükledim RE 4 de kullanayım dedim fakat bana " if you got this mod from anyone else you got scammed!" Dedi ne yapmalıyım silmelimiyim?
  3. HayrullahK

Re4 remake alınır mı?? 2005 i 4de 3ünü oynadım

RE 4 ü 25 saat oynadım fakat 8saat lik gameplayden 6 saatini oynamiwım galiba ama bu 2023 de güzel görünüyor hikayede neredeyse çoğunu hatırlıyorum sizdende tavsiye almak istiyorum sizce almalımıyım?
  4. HayrullahK

Am5 sokete am4 soğutucu olurmu?

Am5 soket upgrade yapyorum fakat am5 destekleyen sıvı soğutucular çok pahalı am4 destekleyen sıvı soğutucu takarsam olurmu anakarta ?
  5. HayrullahK

Tuf 650-plus wifi de xmp varmı?

Ben Asus Tuf b650 plus wifi aldım kutunun arkasında sadece Expo yazıyor ama bir inceleme videosunda xmp desteklediği söyleniyor yani baktığım ram xmp ucuz ona göre ram alcam
  6. HayrullahK

Elden Ringin nesi güzel ?

Sekiroda 80 saatim var kombatı iyi onu biliyordum fakat elden Ringin nesi güzel dolara geçilmeden almak istiyorum keşvetmeli açık dünyaya fazla ilgim yok ayrıca sekiroda kılıçla savunmayı bilyorum ordan oraya atlamak nasıl olcak bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim
  7. HayrullahK

Yardım AMD Expo ram intel işlemciye sıkıntı yaparmı?

Merhaba ben yeni çıkacak olan intel 14. Nesil. İşlemcili sistem toplamak istiyorum sahibindende ucuza drr 5 ram buldum fakat AMD Expo ben bu işlerden anlamıyorum lütfen yardım edin
  8. HayrullahK

Steam 20. Yıl indirimi 200 TL matıklı

200 TL var bende bana oyun önerir misiniz??
  9. HayrullahK

Asus rog Ally es resmi fsr3.0 gelyormu

Fat 3.0 tanıtıldı peki Asus rog Ally deki Z1 extreme işlemcisi ve rx790m gpusu resmi far desteği varmıdır?
  10. HayrullahK

Rdr2 harita yüklenmeme sorunu ve ses sorunu

İşlemci 5 6500 Rtx 2060 süper Oyun ilk açıldıgında bir sahneden sonra ses gidiyor ve harita yüklenmiyor işlemcim minimumun üstünde fakat oynayamıyorum
  11. HayrullahK

14. Nesil Intel ne zaman çıkar?

Yaniii hangi ay 9. 8. Ben çok merak ediyorum
  12. HayrullahK

Pcle 1x den SSD takınca 3.3v kırmıszı yanıyor neden

Merhaba ben dönüştürücü aldım ve SSD aldım ama 3.3 v kırmızı yanıyor ve SSD görünmüyor SSD pcle x 4.0 dı dönüştürücü x3.0 budan mı
  13. HayrullahK

Ekran kartı soğuta Upgrade 84 derece gördüm

3 yıldan daha fazla kullanılmış yükte 84 ü de gördüm boşta 30 derce Help
  14. HayrullahK

Sessiz kasa önerisi help

PC çok ses çıkaryor help marka (Corsair felan olursa sevinirim) ve Corsair 4000d airflow kasada nasıl ses çıkartır
  15. HayrullahK

Everflow ROG 2060 super Fan alınır mı?

Hepsi buradadan alacaşım PC de gpu çok isinyo fan 100 de 100 65 derecelede gezyor habirde termal griziy termal macun yada termal ped önerebilirsiniz
  16. HayrullahK

2. El aldığım ekran kartının RGB leri yanmıyor

ROG rtx 2060 super almıstım anakart casper
  17. HayrullahK

Tek kanal ram işlemci dar boğazı yaptırımı?

R5 230 i5 6500 ben bu işlemciye 2060 super takmak istiyom ama şuan oyun oynarken %50 işlemci kullanyo t k kanal ram kullanyom help
  18. HayrullahK

Öneri 2. El ekran kartı alırken sorulması gerekenler

2. El ekran kartı alcaktım temiz yada kusurunu öğrenmek için ne sorabilirmi (öneri)
  19. HayrullahK

1 günlük miningli RTX 2060 SUPER ROG alınır mı?

Evet lütfen cevap verein
  20. HayrullahK

Yardım R5 230 da witcer 3 fsr çalışmıyor

Evet bu belki oynarım dedim 1080 p 1 FPS 768 p 5-6 FPS degişyo fsr görmedim 2015 Driver kullanayım AMD Software yok oyüzden 2016 indiriyorum yardım edin
Geri