Arama sonuçları: *

1. Z

Linke tıklaması sonucunda patlayan hesaplar

Merhabalar, benim arkadaşım dün bilmediği kişiden gelen bir linke tıklamış ve tıklaması yetmiyormuş gibi bilmediği yazılımı indirip kurmuş. Uygulamayı kurduğu zaman önce dc kapanmış daha sonra google kapanmış buda pcyi yeniden başlatmış başlattıktan sonra dc hesabının , valo hesabının ve gmail...
  2. Z

Masa üstü pc kulaklık girişi

Kasamda hem mikrofon hem de kulaklık jak çıkışı var fakat kullandığım kulaklığın 1 adet jak çıkışı olduğu için ya kulaklığı kullanabiliyorum ya da sadece mikrofonu kullanabiliyorum ikisini nasıl bir arada kullanabilirim? yeni bir ürün almama gerek var mı
  3. Z

Jack girişli kulaklık hakkında yardım

merhaba ilk defa masaüstü bir pc aldım laptapta kullandığım kulak içi jack girişli kulaklığı kullanıyorum laptopta hem mikrofonu hem sesi kullanabiliyordum ama masaüstünde ya mikrofonu yada ses almayı kullanabiliyorum nasıl ikisini aynı anda kullanabilirim?
  4. Z

Mikrofon sorunu yardım

Oyuna girdiğim anda mikrofon kendini sessize alıyor driverler güncel.
  5. Z

Çözüldü✓ Sesim gitmiyor lütfen yardım edin.

Merhaba, laptop bilgisayar kullanıyorum sesim diğer uygulamalarda gidiyor LoL, skype vb. ama discord uygulamasında sesim gitmiyor yapabileceğim her şeyi yaptım bir türlü sesim gitmiyor kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin.
  6. Z

Yardım AMD R5 M330 Ekran Kartı Görünmüyor

Öncelikle herkese merhabalar bu gün bilgisayarı sıfırladım ayarlar menüsünden ancak sıfırlama sonunda aygıt yöneticisinden ekran kartımı göremedim driver indirdiğimde ise ekran kartı görünmediği için kuramadım genellikle bilgisayarı sıfırlardım böyle bir sıkıntı olmazdı yardımcı olursanız...
Geri