Arama sonuçları: *

• Users: Benan_flz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yardım Fuxi H-7 alınır mı? ?

Kablosuz kulaklık almak istiyorum. F/p olarak en iyi kulaklık bu gözüküyor çıkmazdayım yardım ederseniz sevinirim. öneriniz varsa: Bütçe maximum 4k üstüne çıkamam.
  2. B

Öneri Segotep BeVere 360 ARGB Siyah Sıvı İşlemci Soğutucusu alınır mı? ?

İşlemcim R5 7600 80 Dereceyi görüyor ve sıvı soğutmaya geçmek istiyorum. Bu fiyat çok ucuz geldi, incehesapta varsa önerebileceğiniz bir sıvı soğutma 720tl lik indirim kuponum mevcut. Sorum şudurki bu fiyata bu ürün alınır mı?? Sizin bir öneriniz varmı?
  3. B

Yardım Kiwi Nem Alıcı KAD-6820 alınır mı? ?

1860Tl fiyata bu ürün alınır mı?? Değermi? Kullanan arkadaşlardan yardımınızı istiyorum.
  4. B

Öneri İtopya Kasım İndirimlerinden Öneri

Öncelikle merhaba arkadaşlar, aklımda 2 adet monitör mevcut. Onlar hakkında öneri veya o banttaki fiyatta önerilerinizi bekliyorum. 1. Ürün : https://www.itopya.com/aoc-27g4xe-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26044 --- 2. Ürün ...
  5. B

Yardım Valorant 'ta girmeden hata alıyorum

Valoranta tıkladığımda ekteki hatayı alıyorum hiç almıyordum bu hatayı neden oldu hiçbir fikrim yok yardım ederseniz sevinirim.
  6. B

20 pinlik power ı convertorle 24 pine çevirirsek ne olur ?

Hocam Öncelikle İyi Günler, Herkesin Kurban Bayramını En İçten Dileklerimle Kutlarım. Hocam ben 24 pinlik power girişli bir anakarta sahibim lakin önceki kasan söktüğüm 20 pinlik 450Watt değerinde bir powersuppleye sahibim. Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama kafamda 4 pin boşta kaldığı...
  7. B

Çözüldü✓ Windows Logosundan sonra siyah ekran + sinyal yok diyor

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler bilgisayar ımda hiçbir sıkıntı yokken ben pc yi açıp güzelce temizledim ardından sadece ekran kartının termal macununu güzelce yeniledim ardından başlıktaki hatayı aldım birkaç kez denedikten sonra windows a ulaştım herşeyi kontrol ettim hepsi...
  8. B

Dosya silinmiyor Yardım Edermisiniz

Fotoğraftaki gibi bir vidio çektim msı afterburner dan dosyayı silmeye çalışıyorum fotoğraftaki gibi gözüküyo silinmiyo bayadır beklememe rağmen önerdiğiniz uygulama varmı ? veya başka bişey bütün vidioları izledim ama olmadı.
  9. B

Çözüldü✓ İ5 3570 İşlemciye Ekran Kartı Önersi ?

İ5 3570 İşlemciye GTX 1650 Süper Almayı Pilanlıyorum Öneriz Var Mıdır? Hangisi Daha Uyumlu Olur ?
  10. B

Turbox Anakarta Oc Yapmak Mümkün mü ?

Sistem Özellikleri; Malesefki Anakart ; Turbox H61c Modeli İşlemci İse ; İ5 2400 Ekran Kartı ; Asus Phonex Gt 1030 Oc Versiyonu Ram İse ; Kingiston ' un 8 Gb DDR3 1333 MHZ + Kingiston ' un 8 Gb DDR3 1600 MHZ Lık Ramleri Toplam = 16 Gb Power : 450 Watt Power Supley Ramleri 1600 MHZ 'a Sabitlemek...
  11. B

NVDIA mı yoksa AMD mi kayıt için ?

Yazın sonunda bir pc toplamayı düşünüyorum Bu pc de yayın ve kayıt açmak istiyorum bunun için sizce NVDIA mı yoksa AMD mi tercih etmeliyim ekran kartı olarak ?
Geri