Windows 11 pro ya format atarken her şeyi tamamladım dil seçme yerine kadar geldi sonra seçtikten sonra siyah ekranda kaldı pc çalışıyor ama siyah ekran
İki motor arasında kaldım ve 70k civarında bir bütçem var. Drift L'yi alabilirim, ancak TVS'nin daha iyi olduğunu söylüyorlar. 10k daha ekleyip TVS'yi almak değer mi sizce? Bir de TVS'nin arka fren kampana . 10k daha ekleyip TVS'yi almaya değer mi?
Bu iki kulaklık arasında kaldım bu fiyata 900 civarı başka önerecek varmi ve havit 2002p sanal 7.1 corsair hs50 pro stereo bu ikisi arasında hangisini almam lazım
Merhaba 900 tl civarı f/p kulaklık arıyorum stereo olur 7.1 olursa daha iyi olur ama mikrofon kalitesi kötü olmayan oyun ve müzik için kullanabileceğim kulaküstü kulaklık arıyorum
Lütfen yardım edin nvidia experiance ile rtx 3060 a güncelleme gelmişti bende güncellemeye bastım güncellenen siyah ekran geldi pc kapanmıyor hiçbise yapamıyorum
İndirime girmişken rust alasım var ama büyük ihtimalle oyunu tek oynayacağım yorumlarda oyunu tek oynamayın tarzında şeyler yazıyordu rust yerine başka oyunu alayım