Arama sonuçları: *

• Users: YakupOzz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

9500 Tl ye kadar Telefon önerileri

Anneme Telefon almayı düşünüyorumda bütçe 9500 tl Kamerası görünüşü ve akıcılığı iyi olursa güzel olur
  2. Y

Aaaa

Merhaba
  3. Y

Çözüldü✓ ekran kartı

çözüldü1
  4. Y

Ekran kartının ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor

Bilgisayarımı temizledim herşeyi taktım çalıştığında ekran kartının ışığı yanıyor fanları dönüyor ama görüntü yok
  5. Y

Format atarken siyah ekranda kalfı

Windows 11 pro ya format atarken her şeyi tamamladım dil seçme yerine kadar geldi sonra seçtikten sonra siyah ekranda kaldı pc çalışıyor ama siyah ekran
  6. Y

Drift L Mi Tvs Raider 125 mi

İki motor arasında kaldım ve 70k civarında bir bütçem var. Drift L'yi alabilirim, ancak TVS'nin daha iyi olduğunu söylüyorlar. 10k daha ekleyip TVS'yi almak değer mi sizce? Bir de TVS'nin arka fren kampana . 10k daha ekleyip TVS'yi almaya değer mi?
  7. Y

Efootball 24 de mor (dudak uçuklatan) şut vuramıyorum

yeni dualshock 4 aldım pede girdim fakat dudak uçuklatan şutu vuramıyorum
  8. Y

Çözüldü✓ 700tl civarı fp gamepad

gamepad arıyorum 700 tl civarı pes felan oynicam
  9. Y

Çözüldü✓ Xiaomi redmi essential şarz dolduğunu nasıl anlarız

Merhaba yeni kulaklık aldım redmi essential kulaklık kutusunu şarza taktım ama dolduğunu nasıl anlarım bilmiyorum
  10. Y

A1 Ehliyetim var B ehliyet alma parasında değişim olurmu

A1 ehliyetim var b ehliyeti almak istiyorum b ehliyeti parası misal 15bin diyelim a1 ehliyetim olduğu için daha uygun mi gelir ?
  11. Y

İç Mimarlık İçin Laptop Pc

İç Mimarlık İçin Laptop Arıyorum Fazla Bütcem Yok 20k Ya kadar çııkabiliyorum Güzel bir şey Önerebilecek
  12. Y

F/p oyuncu Kulaklık öneri

Max 1k bütçeli oyuncu kulaklık 7.1 olsa güzel olur mikrofonu benim için önemli önerebilecek varmı
  13. Y

Havit h2002p 7.1 / corsair hs50 pro stereo

2 si arasında kaldım hangisi alinir oyun ve müzik için mikrofon önemli
  14. Y

Sanal 7.1 mi stereo mu

2 kulaklık arasında kaldım biri sanal 7.1 diğeri stereo . 7.1 olan havit 2002p 7.1 sanal . Hs50 pro stereo hangisi sizce
  15. Y

Havit H2002P Vs Corsair hs50 pro

Bu iki kulaklık arasında kaldım bu fiyata 900 civarı başka önerecek varmi ve havit 2002p sanal 7.1 corsair hs50 pro stereo bu ikisi arasında hangisini almam lazım
  16. Y

900 Tl Civari F/p Kulaklık

Merhaba 900 tl civarı f/p kulaklık arıyorum stereo olur 7.1 olursa daha iyi olur ama mikrofon kalitesi kötü olmayan oyun ve müzik için kullanabileceğim kulaküstü kulaklık arıyorum
  17. Y

Çözüldü✓ Elran kartı güncellerken siyah ekran

Lütfen yardım edin nvidia experiance ile rtx 3060 a güncelleme gelmişti bende güncellemeye bastım güncellenen siyah ekran geldi pc kapanmıyor hiçbise yapamıyorum
  18. Y

60 tl ye Oyun önerisi

İndirimde cüzdanları 60 tl kaldı fiyatına göre kaliteli fps olur hikaye olur hiç farketmez önerir misiniz?
  19. Y

Sizce Rust alınır mı?

İndirime girmişken rust alasım var ama büyük ihtimalle oyunu tek oynayacağım yorumlarda oyunu tek oynamayın tarzında şeyler yazıyordu rust yerine başka oyunu alayım
  20. Y

Forza horizon 4 mu alayım battlefield 1 mi alayım

Forza horizon 4 ve battlefield 1 arasında kaldım sizce hangisi parasına değer indirimde ikiside 70 tl ye düşüyor
Geri