Arama sonuçları: *

1. ogulcanocakli

AZUEF Sınava Motorsikletle Gidebilir Miyim?

Arkadaşlar selam. İlk defa açık öğretime yazıldım. 08 Kasım da sınavım var. Motosikletimle gitmem gerekiyor. Kaskımı sınav salonuna alırlar mı? Bilgisi olan var mı? Kask üzerindeki kamerayı ve interkom cihazını çıkarabilirim. Kalem silgi veriyorlar mı ösym sınavlarındaki gibi?
  2. ogulcanocakli

Öneri Kablosuz Mouse / Klavye İkilisine İhtiyacım Var?

Kablosuz bir setup kurmak için Mouse / Klavye ikilisine ihtiyacım var. Temuda satılan Ajazz gibi fiyat performansı yüksek markalar olabilir. Klavyede mini , tkl veya full size olabilir.
  3. ogulcanocakli

Lossless Scaling 1050ti Mobile için alınır?

Arkadaşlar selam. 1050ti kullanan emektar bir laptopum var. i7-7700hq işlemcisi var. Çok bişi istemiyorum. Arada tadımlık lol oynuyorum. O bana yetiyor. 34inç wide monitörüm olduğu için artık bilgisayar zorlanmaya başladı. Test için öncelikle crackli sürümü indirip denerim diye düşündüm. Hangi...
  4. ogulcanocakli

Djı Osmo Action 5 Pro vs Action 4 Hangisi mantıklı?

Arkadaşlar merhaba. Motosikletim ile gezmeyi çok seviyorum. Şehir içi ve şehir dışı turlar yapıyorum. Dji kameraları kablosuz olarak kendi mikrofonlarına bağlanabildiği için mevcut Hero 12 kameramı değiştirmek istiyorum. Action 5 Pro ile Action 4 modellerinden hangisini almalıyım? Bazen hem...
  5. ogulcanocakli

Aliexpress Gümrük İçin İndirim

Merhabalar, aliexpress üzerinden ürün almak istiyorum ama Türkiye gümrük kurallarına göre fiyatı yüksek olanları Türkiye ye göndermiyorlar. Aliexpress yada satıcı ile iletişime geçip o ürün için indirim alabilir miyiz? Daha önce deneyen var mı?
  6. ogulcanocakli

Motorumu En Hızlı Nasıl Satarım?

Arkadaşlar selam. Alacağım motoru bulduğum için elimdekini hızlıca satmam gerek. Bunu en hızlı nasıl yaparım? CFmoto 250NK 2023
  7. ogulcanocakli

2022 Yamaha R7 Alınır Mı?

Merhaba. İlk defa supersport motorsiklet alacağım. Bu kilometre çok mu? 2022 model Yamaha R7 15.000Km
  8. ogulcanocakli

Hepsiburada Ürün Değişim

Arkadaşlar selam 👋 Hepsiburada üzerinden bir ürün almıştım. Büyük ihtimal fabrika hatasından dolayı bir kusur vardı. Ürün değişim talebi oluşturdum. Olumsuz sonuçlandı ama kusurlu ürün yerine yeni ürün gönderimi başlatıldı yazıyor. Sıfır ürün mü gönderecekler şimdi?? "Task failed successfully"...
  9. ogulcanocakli

WQHD Monitör Önerisi

Arkadaşlar selam. Monitör almam gerek ama kararsızım. Macbook ve Windows bilgisayarım var. Windowsta arada oyun oynarım.(Lol, cs, forza vb. rekabet aramıyorum) Macbook ta ise genelse yazılım kodlama işleri ile uğraşıyorum. Yıllardır basit samsung asus 60hz monitörler kullandım. Yani çok ghosting...
  10. ogulcanocakli

MSI 34" MAG 345CQR - Hepsiburada Premium Karta 9 Taksit

MSI 34" MAG 345CQR 3440x1440 (UWQHD) 21:9 CURVE 1000R VA 180HZ 1MS FREESYNC Hepsiburada Hepsiburada Premium Karta Vade Farksız 9 Taksit 15.144 TL Yorumları alalım
  11. ogulcanocakli

Turknet Fiber Hız Sorunu

Arkadaşlar selam, 1 Haziran 2025 tarihinde fiber dönüşümü için evime geldiler ve sistemi aktif ettiler. Kurulum sonrası test yaptığımızda 1000Mbps hızı gördük. ( Gigafiber değil TT altyapısı ). 2 ay kadar bir süre ben 1000Mbps hız alarak kullanamaya devam ettim. Son 1 haftadır hızım 100Mbps...
  12. ogulcanocakli

Orijinal Parfüm Satan Kıbrıs Siteleri

Arkadaşlar selam. Kıbrıs ta orijinal parfüm satan site veya mağaza isimleri nedir?
  13. ogulcanocakli

Amazon Prime Günleri Hk.

Arkadaşlar selam, 8-14 Temmuz prime day indirimleri var. İndirime girecek ürünleri şimdiden görebiliyor muyuz? Sepetimdeki bazı ürünler "Fırsat" etiketiyle indirime girmiş. Daha da indirime girer mi yoksa başka ürünlerde eklenir mi?
  14. ogulcanocakli

TT Fiber Modem Değiştirme

Arkadaşlar selam. Sonunda 1000 Mbps internet bağlatmayı başardım. Ama artık başka bir sorunum var. TT nin vermiş olduğu fiber modemi değiştirmek istiyorum. Evimde Tplink Deco S7 kullanıyordum. Şimdi ONT - Fiber Modem - Deco bağlantısında fiber modemi aradan çıkarmak istiyorum. Bunu nasıl...
  15. ogulcanocakli

Fiber Kutusu Bağlandı Sistemde Gözükmüyor

Merhaba. İstanbul Maltepe'de otuyorum. Ocak sonu gibi binama fiber kablo çekildi ve türk telekom fiber kutusu takıldı. Tüm daireler için kablolar hazırlanmış ama dairelere çıkan bir kablo yok. Montaj yapan arkadaşlara sorduğumda abonelik aldığınızda evinize kadar ekipler kablo çeker ve aktive...
  16. ogulcanocakli

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

İncehesap gaming gecesi indirimden 3699 TL ye RTX 4070 Ti SUPER aldım. İyi midir bu kart? Neden bu kadar ucuzdu piyasa 37000 civarı https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-4070-ti-super-16g-ventus-2x-oc-gaming-ekran-karti-fiyati-70125/
  17. ogulcanocakli

F/P Sistem Donanım Önerisi

Arkadaşlar selam 👋 Ocak sonunda yapılmasını umduğum karne hediyesi indirimlerinden bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Uzun süreler laptop kullandığımdan dolayı yeni çıkan donanım modellerine çok hakim değilim. Yazılım mühendisiyim. Arka planda çalıştıracağım servislerde zorlanmamalı. Aynı...
  18. ogulcanocakli

Freewell vs K&F ND Filtre Yardım

Arkadaşlar selam. Gopro Hero 12 için ND filtre almam gerekiyor. Daha çok kask kamerası olarak kullanıyorum. Sinematik çekimler için nd filtre şart. 2 farklı markanın farklı modelleri var. Polarize özelliği olan ve olmayan şeklinde. Hangisini önerirsiniz?? K&F Concept ND/PL Filtre Seti K&F...
  19. ogulcanocakli

Amazon Almanya İçin Yeni Vergilendirme Hk.

Arkadaşlar selam. Amazon TR üzerinden bu ÜRÜNÜ almak istiyorum ama vergilendirme hakkında bir bilgim yok. Ürünü Amazon Germany satıyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm onlarında daha ne olacağına dair bilgileri yok. Ödenecek tutar ürün sayfasında ve son ödeme aşamasında böyle gözüküyor...
  20. ogulcanocakli

Bilgisayarım Yavaşlıyor Yardım

Arkadaşlar selam. Lenovo Legion Y520 bilgisayarım her geçen gün yavaşlamaya başlıyor. Sürekli bakımlarını yapsam da normal işlerimde (yazılımcıyım) veya oyun oynarken eski randımanını vermediğini görüyorum. Sanki windows bile 60fps altına düşmüş gibi hissettiriyor. Bu konuda ne yapabilirim? SSD...
Geri