Arama sonuçları: *

• Users: tugkansati
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ Sıvı soğutma aldım yardım lazım

Arkadaşlar sıvı soğutma aldım Asus prime lc360 argb taktım herşeyi ama bilgisayarı açtığımda işlemci sıcaklığı 80-90 a fırladı neyi yanlış yaptım
  2. T

Uygun Fiyatlı Oyuncu Koltuğu Önerisi Arıyorum

Selam dostlar, Bir oyuncu koltuğu arayışındayım ama bütçemi zorlamayacak uygun fiyatlı bir model bakıyorum. Terletmeyen kumaş kaplama olursa iyi olur, sırt kısmı da çok büyük olmasın sade ama rahat bir şey arıyorum.
  3. T

Anakkartta işlemci ışığı yanıyor

Arkadaşlar yeni anakart aldım ancak anakkartta işlemci ışığı yanıyor neden olabilir ekran da gelmiyor
  4. T

9070 xt ekran kartı aldım işlemcim uyumlumudur

Ryzen 5 5600x işlemcim için yeterlimidie zamanla yükselteceğim
  5. T

Geçici sürücü belgesi verilmedi ?

B sınıfı ehliyet aldım bugün nüfus müdürlüğüne bildirdim geçici sürücü belgesi istedim ama veremeyeceklerini söylediler,geçici belgeyi e devletten alabiliyormuyum ?
  6. T

Anakarttan ses geliyor.

Anakarttan aralıklı devamlı ses geliyor saniyede bir dıt dıt diye ses geliyor neden yapıyor olabilir Video aşağıdaki linkte
  7. T

Robot süpürge alınır mı alınırsa ne almalıyım. Öneri ?

Başlıkta olduğu gibi robot süpürge Alınır mı? alınırsa ne almalıyım bütçeme uygun
  8. T

iPhone 11 de şifreyi kabul etmeme ?

Arkadaslar geçen gün arkadaşım geldi iPhone 11 de giriş ekranı şifresini kabul etmediğini söyledi ve o kadar emindi sifresinden ve hakkı kalmadigi için telefonu sifirlamak zorunda kaldı başına gelen var mı ? Bu yazılımsal bir sıkıntı olduğunu duydum sizlere de sormak istedim ?
  9. T

Çözüldü✓ Kasa fanlarını değiştirmek

Kasada bulunan fanları değiştireceğim, Fan Desteği – Ön : 3x 120mm Fan Desteği – Üst : 2x 120mm Fan Desteği – Arka : 1x 120mm Sizce hangi fanlardan almalıyım,ilk kez değiştireceğim
  10. T

Ekran Kartinda bu Var ?

Ekran kartim asus dual 3060ti üzerinde boyle bir şey yazıyor nedir bilen varmi ?
  11. T

Çözüldü✓ Stok fanı normal fana çevirme?

bayadır kule tipi soğutucu kullanıyorum yedekte duran stok fanın fanını söküp fan niyetine kasanin üstüne taktim ve pini de caa fan'a taktım zarari olurmu yaptığım şey uygunmu?
Geri