Arama sonuçları: *

• Users: egle
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Banka önerisi kredi kartı kullanmalımıyım

hayırlı akşamlar yeni 18 oldum kredi kartı kullanmalımıyım nasıl doğru kullanabilirim ya da normalde banka kartı kullanıyorum parama göre harcama yapıyordum ayrıca eğer kullanacak olursamda hangi banka daha iyi ya da hoşgeldin kampanyaları filan varmı
  2. E

Elimdeki sermaye ile hangi işe girişebilirim

Selamlar 17 yaşındayım 7 gün sonra ise 18 oluyorum ve okumuyorum meseme gidiyorum baba mesleği su tesisatçısıyım 4 senedir bu okuldayım Haziran ayında ustalık belgemi alıyorum babam ben arkadan yetişiyorum diye dükkan almak istedi elimizde ki 1.5 milyon değerindeki altını arabayı ve 2.evimizi...
  3. E

A3 mü passatmı tercih etmeliyim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahin-motors-2015-audi-a3-sedan-132binkm-dizel-19jant-1286433955/detay/ https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2016-model-otomatik-vites-ici-bej-1285653456/detay/ bu iki araba arasında kladım ikisinide pazarlıkla...
  4. E

Sizce altının akıbeti ne olcak

Merhabalar elimde yaklaşık 1.5 milyonluk gram altınım var bozdurup araba almayı düşünüyorum ama çevrem bozdurma altın yükselecek diyorlar Rus’ya Ukrayna savaşı devam ediyor altın değerlenir diyorlar çok kararsız kaldım sizce altın yükselcekmi
  5. E

180 binde passat alınır mı?

https://shbd.io/s/qJmMGUJS Arkadaşlar bu arabayı almayı düşünüyoruz benzinli olduğu için km dert değil desek 4.5 parça boyalı olması sorun yaratırım diye düşünüyorum Bu arada çevrem 1.4 benzinliden den uzak dur 1.6 dizel al diyorlar daha sağlam uzar ve daha iyi diyorlar ama öylemi
  6. E

1.200.000Tl ye araba önerisi

Bütçem maç 1200 dür sedan araç arıyorum boyası değişeni ne kadar azsa o kadar iyi km düşük arıyorum ama passat ve Suberb de maalesef benim bütçeme uygun arabaların km leri yüksek ne yapsam bilemiyorum bulduğum iki ilanı atıyorum çevrem yüksek km alma diyor 2008 5008 tavsiye ediyorlar ne...
  7. E

Uyguna r25 denk getirmek ve modifiye

merhabalar yakın zamanda r25 almayı düşünüyorum bütçem 300 bini zorluyor ama genel itibari ile 250 260 bin arası r25 bakıyorum birazdaha karın yağmasını bekliyorum ne küdür yüksek model düiük km denk getirebilirsem o kadar iyi ama şimdi ben biraz oynamak istiyorum motorla modifiye olarak ne...
  8. E

1.200.000 araba önerisi

Merhabalar bütçemiz 1.200.000 TL ama Haziran sonuna doğru az daha zorlarsam 1.300.000 TL de olur bu fiyat bandında araba önerir misiniz? sedan model arıyoruz otomatik manuel farketmez aklıma direk passatlar geldi highline ya da comfortline paketleri var 2017 model 150 binde suberb de var ama...
  9. E

45 bin TL ye 2.el 13 pro Max alınır mı

Arkadaş merhaba bütçem 35 bindi bizim buradaki telefoncuya iPhone 13 almaya gittim konuştuk ettik ben sana yine 13 verrim ama sokakdaki herkeste 13 var telefonun bir ayrılacağı kalmadı saterkende düşükden gider sen 10 ya da 15 bin daha köy 40 ile 50 bin arasında sana 13 pro ya da pro Max...
  10. E

Tcl marka TV alınır mı

Bütçem 25 bin lira civarında ekran kalitesi iyi olan bir televizyon araştırıyorum samsung'lar led olmasına rağmen 30.000 liradan başlıyor LG de öyle fiyatlar cidden yüksek bütçeme uygun televizyon olarak bunu buldum bu marka nasıl iyi midir ileriye dönük sıkıntı çıkartır mı çünkü çok fazla...
  11. E

Tr iPhone 13 mü yoksa yd 15 pro mu

Tr 13 35 bin TL Yd 16 sıfır kapalı kutu 35 bin TL Yd 2.el 15 pro Max pil 92 37.500 TL Bu 3 cihaz arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim 2026 Ağustosa kadar cihazlar açık kapanınca hattımı Turkcelle taşıyıp 2 sim istiycem biri kapalı olan cihazda takılı olcak diğeri ise ufak sigara paketi...
  12. E

Instagramda beni engelleyen kişiye nasıl ulaşabilirim

Beni engelleyen kişiye nasıl ulaşabilirim dükkan hesabı olsun 2.hesabım olsun ve kardeşimin hesabından olsun ismini attığım zaman çıkmıyor ama arkadaşımın telefondan baktığımızda çıkıyor benim bu kişiye ulaşmam lazım nasıl ulaşabilirim bir bilginiz varmı ıg hesabından başka elimde hiçbir hesabı...
  13. E

Güvenilir şekilde yurtdışı cihaz satan esnaf önerir misiniz?

Yurtdışı 13 pro almak istiyorum ama cihazın toplama çıkmasından korkuyorum sahibindende bütün ilanlar Antep ve Adana da bu kadar fazla cihaz satılması bana hiç iyi gelmedi sizin tanıdığınız bir esnaf varmı varsa özelden telefon numarası atabilir misiniz büyük ihtimalle aynı ilde olmayacağımız...
  14. E

Esnaf için en iyi kredi kartını veren banka

Selamlar... Biz su tesisatçısıyız malzemelerimizi hep nakit alırdık ama artık kartla vadeli şekilde almaya karar verdik Halkbankası'nda kredi kartınız var ama limiti çok düşük 40.000 lira şimdi farklı bir banka arıyoruz avantajları kampanyaları vesaire bol olan limit verebilecek olan herhangi...
  15. E

Yurt dışı iphone almak

Merhaba arkadaşlar taksitli bir şekilde yd iPhone almak istiyorum aklıma ya 13 ya da 13 pro var yeni motor aldığım için onun taksitleride olduğu için aylık taksit tutarı 2 3 bin TL yı geçmemesi lazım 12 ay taksit düşünüyorum böyle bir şekilde telefon almak mantıklı olurmu 8 ay açık kalacak zaten...
  16. E

4k 60 FPS motovlog kamera önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni motorumu aldım ve artık YouTube videosu olsun ıg storysi post vs atmak olsun motor sürerken video çekmek istiyorum minimum 4k 60 FPS kurtarır diyorlar çünkü videoyu indirme ve yükleme işlemlerinde kalite düşer diyorlar bütçem çok değil biliyorum ama ekipmanlara fazla...
  17. E

20 bin TL Tv önerisi

merhaba arkadaşlar piyasa dahada yükselmeden bir televizyon almak istiyoruz bütçemiz 20 bin tl bu fiyata en iyi ekran kalitesi olan tv hangisi mümkünse eğer 65 inç olsa çok güzel olur
  18. E

Motorla giderken gazı kesmeden debriyajı sıkmak

Ben böyle bir hata yaptım dalgındım gazı kesmeden debriyaja bastım normalde böyle durumda motorun bağırması lazım ama o an ne yaptım inanın bilmiyorim galiba vites değiştirmeyedemi çalışıtım bilmiyorum tek bildiğim şey motordan taaaaaaakkkk diye kaskın içinden dahi gayet iyi duyabilcek şekilde...
  19. E

1 milyon 100 bin TL ile ne yapılabilir

Yakında elimize 1 milyon 100 bin TL gibi bir para geçecek bu parayla yatırım olarak ne yapabiliriz niyetimiz 2+1 ev almak ama onların fiyatları 2 milyon 300 bin gibi baya bir eksiğimiz var bu parayı biriktirecinseyiye kadar elimizdeki bu parayı nasıl değerlendirebiliriz borsa kripto vs önermeyin...
  20. E

2.el gopro alınır mı?

Merhaba arkadaşlar ben yeni motorumu aldım ve çekim yapmak istiyorum kuzenimde aynı motovlog çekiyordu ama 360 kamera aldı goproyuda satıyor bende alsammi diye düşünüyorum modeli go pro hero 5 kendisi sıfırmı aldı 2.elmi aldı bilmiyirum ama 5k istiyor sizce alayimmi Eğer bende satacak olsam...
Geri