Arama sonuçları: *

• Users: denizbulut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. denizbulut

Motor Ekipmanı Tercihi Hakkında

Merhabalar , ekipman alacağım ve seçtiğim bir kaç parça var ve satın almadan önce sizlere danışmak istiyorum. Yazlık veya mevsimlik ürünler bakıyorum genel olarak. 1.80 100kg bir vücuda sahibim. Motor olarak 250sr kullanıyorum. Şuan hazırda ekipman olarak sadece kaskım mevcut ve sırasıyla her...
  2. denizbulut

Motor Ekipman Önerisi

Kask hariç komple ekipman arayışım mevcut. 20-25k gibi bir bütçe var. Öncelik Ceket , eldiven ve pantolon. Duruma göre + bot. İnterkom olarak kn6100 düşünüyorum. Önerilerinizi alabilirim.
  3. denizbulut

Monitör ve Ekipman Tavsiyesi

Merhabalar , 7000 TL Bütçe mevcut. Min 144 Hz Monitör , Kulaklık , Klavye ve Mouse önerisi istiyorum. Monitör olarak aklımda , MSİ İPS Panel ve SAMSUNG VA PANEL . Samsungu alırsak ekipmana daha çok bütçe kalır ama bilemedim ne yapacağımı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. denizbulut

35K Sistem Önerisi İstiyorum

Merhabalar dostlar , 4 adet sistem alacağız fakat piyasada ben mi göremedim düzgün bir şey ama hiç bulamadım. Gözünüze çarpan sistemler varsa eğer atarsanız sevinirim. DDR5 ve Amd İşlemcili bakıyorum sadece bilginize. Her sistem için 35k bütçe mevcut. 1*2 oynayabilir.
  5. denizbulut

10K Bütçe ile Kask Önerisi

Dostlar selamlar , sıfırdan motora başladım. Bayiden 0 250 SR satın aldım. RS200 Alsaydın diyen arkadaşlar elbet olacaktır fakat elimde nakitim olmadığı için SR aldım. Bütçem dahilinde Kask bakıyorum şuanda. Beden XL. Motoru nardo gri satın aldım motorla da uyumlu olmasını istiyorum. Kapalı kask...
  6. denizbulut

İki Sistem Arasından Hangisi Tercih Edilmeli

Selam dostlar. Yakın bir arkadaşım için bir sistem arayışı içerisindeyiz. 35K gibi bir bütçe mevcut. Kredi kartı ile alınacak bu yüzden bu fiyata vade farkı da dahil. Dikkatimi çeken 2 sistem mevcut. Biri ddr4 diğeri ddr5. DDR4 Sistem : R7 5700X3D Palit Rtx 4060Ti 16Gb Asus Prime B550M Anakart...
  7. denizbulut

110K Taksitle Motor Önerisi

Merhabalar Dostlar Kredi kartımda 110K Limit var (axess) Bu bütçe dahilinde 12 taksit ile motor arıyorum. Aklımda şuan için Mondial Extreme 200 ve Superlight 125 var Mondial alırsam eğer supermotoya çevirme gibi bir amacım var. Mondial 70k , Superlight 110k. Tarz olarak cross ve chopper...
  8. denizbulut

Pc Kendisini Kapatıyor Neden Olabilir ?

Hocalarım merhaba , aylardır kullandığım pc az önce valorant oynarken bir anda 400fpslerden 60lara kadar inip ardından kendisini kapattı. Açmaya çalıştım , Windows ekranı geliyor ama kendini kapatıyor. Bir kaç kere açıldı bilgisayar tamamen görev yöneticisine girip kullanımlara baktığımda...
  9. denizbulut

2. El 3070ti 10k dan aldım ho go

Merhabalar , elimde gigabyte Eagle rtx3060 12gb vardı. Kasam ve tüm bileşenlerim beyazdı bu yüzden satıp beyaz ve daha iyi bir kart almak istedim. 6400den elimdeki kartı satarak 10k dan gigabyte vision 3070ti aldım. Ürün yarın kargoya verilecek sizce hata mı yaptım yoksa fiyat iyi mi ?
  10. denizbulut

🔥İndirim Corsair Beyaz Premium Örgülü Ön Panel Uzatma Kiti 389TL

Ürünü türkiyede sayılı yer satıyor satan yerlerde de fiyatlar 1k civarında. Kasanın üstündeki girişler için. Link : https://www.amazon.com.tr/Corsair-Beyaz-Premium-Örgülü-Uzatma/dp/B07L68G8RY
  11. denizbulut

Beyaz Sleeved Kablo Önerisi

Merhabalar , beyaz sleeved kablo arıyorum fakat çok seçenek bulamadım maalesef. Aliexpress veya Amazon üzerinden olur türkiye içi olur önereceğiniz kablolar varsa sevinirim. Bu ürünün Phanteks beyazı olsa aslında her şey çözülecek fakat hiçbir yerde bulamadım. Amazon üzerinden ise bunu Asiahorse...
  12. denizbulut

Yardım Anakarttaki yalama vida nasıl çıkarılır

Merhabalar , anakartta ki vidalardan birisini eski kasamdan çıkarırken yalama olmuştu. Yeni kasama takarken o vidayı takmamıştım şuanda öyle duruyor ve anakart biraz bombeli duruyor bu da bi tık korkutuyor bir sorun olur falan diye. Bu yüzden bu vidayı söküp düzgünce takmak istiyorum ama asla...
  13. denizbulut

Xbox Gamepad Şarj Kiti mi Yoksa Şarjlı Pil mi alınmalı

Merhabalar , 2 tane xbox gamepadim var. Bunlar için artık şarj edilebilir pil yada xboxın kendi sattığını şarj kitini satın almak istiyorum ama hangisi daha iyi olur emin olamadım. Xboxın kendi sattığı kitlerden 2 adet alırsam 2300 TL yapıyor. Yanında da 2 adet 2metrelik kablo geliyor. Ve ürünü...
  14. denizbulut

Bu Xbox pili çakma olabilir mi ?

Merhabalar , 2 adet Xbox 9. Nesil kola sahibim , xboxın kendi şarj kitinden satın almak istiyorum ama her yerde 1100 üstü iken bir yerde 790 küsür. Bu ürünün sahte olma ihtimali var mıdır sizce ? https://www.akakce.com/xbox-one-aksesuarlari/en-ucuz-xbox-sxw-00002-sarj-kiti-fiyati,901828869.html
  15. denizbulut

Psu Kablolarına Uzatma Ekleme

Merhabalar , elimde Fsp nin 650w bir psu su var. Modüler değil. Ve kablo renkleri beyaz olduğu için kabloları uzatma ekleyerek beyaz renkte kullanmak istiyorum. Modüler olmayan bir psu da bunu yapmam mümkün müdür ? Mümkünse önerebileceğiniz kablo seti var mıdır
  16. denizbulut

XBox 9. Nesil İçin Test Yapmalı Mıyım

Merhabalar , 1 kol Sinerjiden 1 kol ise incehesap üzerinden aldım. İki kolda elime ulaştı bir kaç gün oldu kullanıyorum. Bunlara yapmam gereken testler var mıdır acaba ? Varsa nelerdir yardımcı olur musunuz
  17. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Güncelleme : Tekrardan konuyu hoplatıyorum. Yaptığım bir kaç değişiklik ile beraber son durum bu şekilde oldu. Yaptığım değişiklikler ; Rtx3060 Eagle vardı bunu satarak hem daha iyi hemde kasam ile daha uyumlu olduğunu düşündüğüm Rtx3070 Tİ Vision Modeline geçtim. Elimde 2x8 Gb Siyah ramler...
  18. denizbulut

Xbox Gamepad İçin Pil Önerisi

Merhabalar , 2 adet xbox 9. Nesil kol satın aldım. Fakat bu ürünler pil ile kullanılıyormuş. 50li 60lı topluca piller mi almak mantıklı yoksa şarj edilebilir pil mi mantıklı sizce ? 60lı bir pil paketi alsam 6 ay sonra içinde kalan daha kullanılmamış pillerde enerji kaybı olur mu? Şarj...
  19. denizbulut

Çözüldü✓ Pc için gamepad önerisi

Merhabalar , PC için gamepad arıyorum. Xbox 9. Nesil alıcaktım fakat Bluetooth veya 2.4ghz ile kullanmak için ekstra bir dongle almam gerekiyormuş. Bunu gördükten sonra açıkçası fikrim değişti. Birde pilli olması bence bir dezavantaj şarjlı olsa daha iyi olur benim için. Maksimum 4k bütçe ile 2...
  20. denizbulut

Yardım Amazon Alışverişim Onaylanmıyor Ödeme Onaylamıyor

Merhabalar dostlar , amazon üzeriden 2 tane gamepad almaya çalışıyorum. Amazon Germanyden alıyorum fakat ödememi onaylamıyor. Kredi kartı ile alıyorum yapıkredi word kart. Limit var her şey var fakat ödeme yaparken cvv istemiyor bu yüzden de red veriyor nasıl halledebilirim
Geri