Arama sonuçları: *

• Users: fucy6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

M2 ssd öneri laptop için

Selam dostlar 1TB m2 ssd önerisi yapar mısınız. Şuanki laptop’ım Asus tuf game fx505d Bütçe max 2000 Yardımlarınızı bekliyorum
  2. F

Bilgisayarımda kasma oluyor

bilgisayarı yeni aldım ama oyunlarda fln arka plana aldığımda bi kasma oluyor ben oynarken hissetmiyorum sebebi ne olabilir AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB ASUS PRIME B650M-A 5600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 hdmı ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB GDDR6 256Bit Ekran Kartı Kingston Fury...
  3. F

Razer Blackshark v2 pro kulaklık ayarları

Arkadaşlar Kulaklığı yeni aldım ama ses ayarlarını bilmiyorum Oyun oynarken ve yayın icin kullanacağım Razer Ayarlarını bilen biri yardımcı olabilirmi
  4. F

Arkadaşım için Max 20k Tavsiye

Merhaba arkadaşlar Max 20k olacak şekilde monitör dahil hazır sistem önerilerinizi bekliyorum. Arkadaşım genelde LoL valorant oynuyor ekran kartı Nvidia AMD hiç fark etmiyor. F/p sistem önerilerinizi bekliyorum. Monitör önerilerinide bekliyorum teşekkürler 🙏
  5. F

Logitech G pro X için Mouse Pad

Merhaba arkadaşlar g pro x superlight almayı düşünüyorum idareten mouse var bunun için max 750tl mousepad almayı düşünüyorum önerilerinize açığım teşekkür ederim.
  6. F

16 gb ram 15 kullanıyor nedeni nedir ?

Merhabalar sistemi yeni aldım ram'e baktığımda 15.1 kullanıyor sebebi nedir acaba ? AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor 3.80 GHz Anakart 650m-A 5600mhzOC DDR5 RAM Kingston furry beast 16gb 5600mhz CL40 DDR5
  7. F

Çözüldü✓ Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi 3k bütçe

Arkadaşlar sistemi monitörü aldım sırada kulaklık ve mouse kaldı. Max 3k bütçe kulaklık önerir misiniz dostlar
  8. F

Alienware AW2523HF 0.5 ms ayarlama YARDIM

Merhabalar arkadaşlar monitörü 0.5 ms'e nasıl alacağımı anlatır mısınız bir türlü bulamadım ayarlarda.
  9. F

Mantıs-RTX3070 Sistem Aldım Nasıldır?

Selamlar arkadaşlar kasa ve monitörü aldım mouse ve kulaklık önerilerinizi bekliyorum sıfır veya 2. el alabilirim bütce 2.5 2.5 toplam 5 verebilirim. Aldığım kasa ve monitör. Yardımlarınızı bekliyorum...
  10. F

AlienWare AW2523HF monitör alınır mı ?

BU monitörü alacağım alınır mı? ve en uygun bu sitede var acaba alsam evime kac günde gelir bilgisi olan varmı ? https://www.dell.com/en-us/shop/alienware-25-gaming-monitor-aw2523hf/apd/210-bfed/monitors-monitor-accessories
  11. F

Kasa Tercih Tavsiyesi

Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz veya bunların dışında önerdiğiniz varmı bugün alacağım https://www.gaming.gen.tr/urun/239399/mantis-3080-amd-ryzen-5-5600-asus-tuf-geforce-rtx-3080-v2-oc-10gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ (rami 22tl farkla 3600mhz ssd yi 200tl farkla 1tb yapıp...
  12. F

25K Max Bütceli Tavsiyeler Sadece Kasa

Merhabalar arkadaşlar bu sistemler arasında kaldım biliyorum çok fazla var 2 haftadır araştırma yapıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Yayın ve oyun için alıyorum. https://pckolik.com/urun/yakin-evren-oyun-bilgisayari/...
  13. F

Monitör Tavsiyesi max 5k

Merhaba arkadaşlar hazır sistem alacağım şimdiden monitör ve diğer parçaları erkenden almak istiyorum.Monitör konusunda şuanda aklımda olanlar bunlar yardımcı olursanız sevinirim...
  14. F

Sistem önerisi Max 20k.

Merhaba arkadaşlar Max 20k kasa önerebilir misiniz ? Şu tarihe kadar bekle fp kasa gelebilme ihtimali var derseniz bekleyede bilirim teşekkür ederim.
Geri