Arama sonuçları: *

• Users: G3CE001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Uygulamamı yayınlayabilmem için test edebilir misiniz? Bir PDF uygulaması.

🚀 Beta Test Kullanıcıları Aranıyor – Real PDF: Editor & Tools (Android) Merhaba, millet! Android için bir PDF okuyucu/düzenleyici uygulaması üzerinde çalışan bağımsız bir geliştiriciyim. Şu anda Google Play'de kapalı beta (Alfa) aşamasındayım ve yardımınıza ihtiyacım var! Bu uygulamanın...
  2. G

Lenovo V15 Lol oynamak için yeterli olur mu?

Merhaba, normalde donanım dan anlıyan biriyim ama bu konuda neden bilmiyorum karar veremedim. https://ty.gl/t5h4yzyltnc23 işlemci:Amd Ryzen 3 7320U 4 çekirdek 8 thread 2,4 -...
  3. G

Analog MZ80 kullanımı?

merhaba,analog olarak mz80 i nasıl kodluyabilirim örnek kod atarmısınız?
  4. G

Ardüiono elektroniği

Merhaba sizce bu doğrumu
  5. G

Hoparlör sesi yapay geliyor

Merhaba, bugün win10 temiz kurulum yaptım ama hoparlör den gelen ses de bı yapaylasma var nasıl eski haline döndürürüm (ses sürücüsü nü güncelledim)
  6. G

Yeni ssd aldim ve yapacaklarım...

Merhaba,512 GB ssd aldim 500 GB HDD kullanıyorum ssd yi hdd kısmına takip içine win8.1 kurup bios güncellemesini yaptıktan sonra win 10 yükselticem(Not:bios güncellemesi 7-8-8.1 destekliyor).sizce sorun çıkar mı ?[ssd ye temiz kurulum yapıcam]
  7. G

Bios um win7-8-8.1 destekliyor , win 10 da kullanabilirmiyim?

Arkadaşlar merhaba , bios um çok eski en son sürümüne güncellemek istiyorum ama win7-8-8.1 destekli bir güncelleme win 8.1 de güncelleyip win10 a geçebilirmiyim? 1661192596 Bilen yokmu?
  8. G

Çözüldü✓ Bilgisarım sata 3 destekliyormu?

Merhaba,Lenovo G50-70,i3-4005U, Lenovo lancher 5A2 sata 3 destekliyormu bakarmısınız ?
  9. G

Çözüldü✓ Ram kaç MHz de çalışıyor?

Ram im kaç MHz de çalışıyor bakarmısınız? Ddr3L 1600mhz CL11
  10. G

Nasıl bir oyun oynamak isterdiniz?

Herkese merhaba,bir oyun oynucak olsanız o oyunun konusu ne olurdu Zombi? Açık dünya? MMO FPS? Sstretaji? Yada daha önce yapılmayan bir kategori?
  11. G

4 GB ram den 16 gb a geçiş

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi birimimi 4'ten 16'ya çıkartmak istiyorum sizce lol gibi bir oyunda kaç FPS daha artar ? (Apu sistem) Yeni (8*2) Eski:1*4 gb
  12. G

4+8 GB ram FPS arttırmı?

Merhaba,4 GB ddr3L ram im var Apu sistem sizce +4 gb ddr3L mi yoksa +8gb ddr3L mı? Hangisin de daha fazla FPS alırım?4+8 de dual channel olurmu ? Farklı marka/model olması sorun çıkartır mı?
  13. G

8500TL monitör dahil PC

Merhaba,bi bilgisayar toplamak istiyorum hem oyun hem de iş için oyun kısmın da LoL,volarant,fortnite gibi oyunlar oynuyacağım İş kısmın da da Kod yazma , oyun yapma vs. Hangi PC yi önerirsiniz
Geri