🚀 Beta Test Kullanıcıları Aranıyor – Real PDF: Editor & Tools (Android)
Merhaba, millet! Android için bir PDF okuyucu/düzenleyici uygulaması üzerinde çalışan bağımsız bir geliştiriciyim. Şu anda Google Play'de kapalı beta (Alfa) aşamasındayım ve yardımınıza ihtiyacım var!
Bu uygulamanın...
Merhaba,
normalde donanım dan anlıyan biriyim ama bu konuda neden bilmiyorum karar veremedim.
https://ty.gl/t5h4yzyltnc23
işlemci:Amd Ryzen 3 7320U 4 çekirdek 8 thread 2,4 -...
Merhaba,512 GB ssd aldim 500 GB HDD kullanıyorum ssd yi hdd kısmına takip içine win8.1 kurup bios güncellemesini yaptıktan sonra win 10 yükselticem(Not:bios güncellemesi 7-8-8.1 destekliyor).sizce sorun çıkar mı ?[ssd ye temiz kurulum yapıcam]
Arkadaşlar merhaba , bios um çok eski en son sürümüne güncellemek istiyorum ama win7-8-8.1 destekli bir güncelleme win 8.1 de güncelleyip win10 a geçebilirmiyim?
1661192596
Bilen yokmu?
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi birimimi 4'ten 16'ya çıkartmak istiyorum sizce lol gibi bir oyunda kaç FPS daha artar ?
(Apu sistem)
Yeni (8*2)
Eski:1*4 gb
Merhaba,4 GB ddr3L ram im var Apu sistem sizce +4 gb ddr3L mi yoksa +8gb ddr3L mı? Hangisin de daha fazla FPS alırım?4+8 de dual channel olurmu ?
Farklı marka/model olması sorun çıkartır mı?
Merhaba,bi bilgisayar toplamak istiyorum hem oyun hem de iş için oyun kısmın da LoL,volarant,fortnite gibi oyunlar oynuyacağım
İş kısmın da da
Kod yazma , oyun yapma vs.
Hangi PC yi önerirsiniz